VersaGames fiyat tahmini: VersaGames (VERSA) nedir?

VersaGames fiyat tahmini: VersaGames (VERSA) nedir?

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Pazartesi, 08 Ağustos 2022

VersaGames, kazan-kazan deneyimini geliştirmek için tasarlanmış bir kripto ağıdır. VersaGames fiyat tahmini için okumaya devam edin…

VersaGames platformu, kazan-kazan ve metaverse oyunlarını oyuncular için daha erişilebilir, geliştiriciler için başlatmayı daha kolay ve yatırımcılar için daha karlı hale getirmeyi amaçlıyor. Ancak, saf kripto açısından VersaGames (VERSA) nedir?

Bakalım neler bulabileceğimize bakalım ve ayrıca piyasada bulunan VersaGames fiyat tahminlerinden bazılarını inceleyelim.

VersaGames Coin Nedir?

2021'in son altı ayında genel olarak hem kripto para birimi hem de blok zincir teknolojisi dünyasındaki en büyük başarı öykülerinden biri, kripto tabanlı oyunların büyümesiydi. Değiştirilemeyen tokenler (NFT'ler) ile - temel olarak, benzersiz bir dijital sanat eserinin bağlantısına sahip olma hakları - aynı anda ortaya çıkan, satın alınabilecek NFT'lerle sizi ödüllendiren bir oyun oynayabileceğiniz fikri, satılan veya takas edilen, böylece potansiyel olarak oyunculara para kazandıran, oyna-kazan (P2E) oyunlarında büyümeye yol açtı.

Bu, en azından bir dereceye kadar, aynı zamanda metaversiyon belirteçlerinin patlamasına da yansıdı. Bu kriptolar, insanların birbirleriyle etkileşime girebilecekleri ve yine oyun dünyasının belirli alanlarını süslemek için NFT'lerden yararlanabilecekleri bireysel oyun dünyalarına dayanmaktadır.

NFT'lerle birlikte P2E ve metaverse oyun dünyası ile bağlantılı olan bir şey, şeylerin daha erişilebilir olması gerektiği fikridir. Çok övülen Web 3.0, potansiyel olarak hem gizlilik hem de şeffaflık açısından yeni bir çağın habercisi olabilirken, metaverse ve P2E oyunlarına dahil olmak isteyen kişilerin bunu tamamen kolay bulmamaları olasıdır. Argüman, deneyimsiz olan veya blok zinciri tabanlı oyunlar oynamak için zamanlarının büyük bir kısmını başka türlü bırakamayan kişilerin, oyunlara nasıl dahil olacaklarını bilmeyi zor bulabilecekleridir. Ayrıca, birisi bir oyunu ele geçirmek isterse, onu elde etmek için güvenebilecekleri bir yere sahip olmaları sorunu vardır.

Bunun yanı sıra, geliştiriciler için bir sorun var. Oyun yapan insanlar, P2E alanına girmek istiyorlarsa, sadece çalışan ve oynaması eğlenceli bir oyun yapma konusunda endişelenmek zorunda değiller, aynı zamanda uygun bir ekonomik ekosistemde düzgün çalışan belirteçleri olduğundan emin olmaları gerekir. Metaverse oyunları için fırlatma rampası sistemleri olsa da, bir oyunun ömrü boyunca geliştiricilere destek sunmak yerine, işleri yoluna koymaya ve çalıştırmaya odaklanma eğilimindedirler. Aynı zamanda, yatırımcıların fonlarından yeterli bir getiri elde edememeleri sorunu da vardır ve bazen hangi projelerin iyi olduğunu ve hangilerinin nihayetinde para israfı olacağını bilmek zordur.

VersaGames en azından teoride burada devreye giriyor. Bu platformun arkasındaki fikir, "kripto oyunları için alışveriş merkezi" olarak hizmet etmek istemesidir, yani insanların kolayca erişebileceği bir yer olarak hizmet edecek. geliştiricilerin yeni ürünler üzerinde işbirliği yapabilecekleri ve ayrıca bunları dağıtabilecekleri bir yere sahip olabilecekleri ve belki de daha da önemlisi, yatırımcıların oyunlara erken maruz kalabilecekleri erişim. Teknik incelemenin dediği gibi: "VersaGames aynı zamanda erken oyun projelerini deneyimlemek isteyen yatırımcılar için de gidilecek bir merkez olacak. Ortaklık kanalımız, stake platformumuz için sürekli bir teşvikli oyun çiftlikleri akışı sağlıyor.”

Her blok zinciri ve blok zinciri tabanlı ağın kendi kripto para birimine ihtiyacı vardır ve VersaGames'in uygun bir şekilde VersaGames olarak adlandırılan kendi simgesi vardır. Bu kripto, aynı zamanda, VERSA adındaki ticker tutamacı ile de gider. Bu jetonun arkasındaki fikir, bunun, ödüller karşılığında stake edilebilecek bir yardımcı program jetonu olmasıdır. Ayrıca ağda likidite sağlamak için kullanılır. Tüm VersaGames sistemi, platformun hazinesini de işleten merkezi olmayan özerk bir organizasyon (DAO) tarafından yönetiliyor.

Burada dikkat edilmesi gereken bir şey, VERSA'nın Cronos blok zincirine dayanmasıdır. Bu, teknik olarak konuşursak, bir madeni paradan ziyade bir jeton olduğu anlamına gelir. VERSA madeni para fiyat tahmini gibi şeylere ilişkin referansları duyacak ve göreceksiniz, ancak bunlar kesinlikle yanlıştır.

VersaGames Yorum

Şimdi VERSA fiyat geçmişine olduğu gibi bir göz atalım. Geçmiş performansın asla gelecekteki sonuçların bir göstergesi olarak alınmaması gerekirken, bir kripto para biriminin geçmişte ne yaptığını bilmek, bir VersaGames fiyat tahminini yorumlamak veya tahmin yapmak söz konusu olduğunda bize çok önemli bir bağlam sağlamamıza yardımcı olabilir. bizden biri.

VersaGames platformu ilk olarak 2021'in sonlarında çıkmış olsa da, VERSA jetonu 2022 yazına kadar açık pazara çıkmadı. Bununla birlikte, ondan önce, 6,6 milyon dolar toplayan ilk değerli taş teklifi ( IGO ) adı verilen bir şeye sahipti. Haziran başında borsalarda alınıp satılmaya ve işlem görmeye hazırdı ve çıktıktan sonraki gün, token 11 Haziran'da tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0.09175'e ulaştı.

Ne yazık ki yatırımcılar için, Celsius kripto kredi platformunun para çekme işlemlerini iptal etmesi çok uzun sürmedi. Daha geçen ay, UST stabilcoin'inin deplenmiş olduğu ve ilgili LUNA kripto para biriminin çöktüğü göz önüne alındığında, bu, kripto para biriminin bir ayı piyasasında olduğunun teyidiydi. VERSA token fiyatı düştü ve 30 Haziran'da gün içi en düşük 0,07356 $'a ulaştı ve ardından biraz toparlanarak ayı 0,07426 $'dan kapattı.

Bazı tokenler için Temmuz, Mayıs ve Haziran felaketlerinin ardından bir miktar toparlanmanın olduğu bir ay olmasına rağmen, VERSA için bu amaca hizmet etmedi. Bunun yerine, madeni para, bazı iniş ve çıkışlara rağmen yavaş bir düşüş yaşadı. Yatırımcıların o ay için tokenlerini satabilecekleri en iyi değer 1 Temmuz'da 0,07456 dolar iken, ayı kapattığında 31 Temmuz'da 0,07004 dolar değerindeydi. Ağustos ayında iyimser olmak için bazı nedenler olsa da, çok fazla bir şey olmadı ve 8 Ağustos 2022 itibariyle VERSA 0,07008$'dan işlem görüyordu.

CoinGecko'ya göre, o zaman, toplam 320 milyon arzdan 27.201.884 VERSA dolaşımdaydı. Bu, sitenin, VERSA'nın yaklaşık 1,9 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip olduğunu ve onu bu metriğe göre 1,667. en büyük kripto para haline getirdiğini söyledi. CoinMarketCap'in o sırada token için doğrulanmış bir tirajı veya piyasa değeri olmadığını belirtmekte fayda var.

VersaCoin Geleceği

Şimdi, VersaGames'in piyasada bulunan bazı fiyat tahminlerine bir göz atalım. Bu aşamada, fiyat tahminlerinin, özellikle de kripto para gibi doğası gereği değişken bir şey söz konusu olduğunda, çok sık yanlış olduğunu hatırlamak önemlidir. Ayrıca, uzun vadeli kripto fiyat tahminlerinin genellikle bir algoritma kullanılarak yapıldığını ve bu tahminlerin anında değişebilecekleri anlamına geldiğini belirtmekte fayda var.

İlk olarak, PricePrediction, jetonun 2023'ün sonunda 0.12 $'a ulaşmadan önce yılı 0.082 $'dan kapatabileceğini öne süren bir VERSA fiyat tahmini yapar. Aralık 2024'te site, jetonun 2025'i bitirmeden önce yaklaşık 0.18 $ değerinde olabileceğini söylüyor. 0,25 ABD doları. Aralık 2026'da Versa, 2027'yi 0,53 dolardan ve 2028'i 0,74 dolardan kapatmadan önce 0,37 dolar civarında bir değere sahip olabilir. Site, 2031'in sonunda 2,26 dolara hareket etmeden önce,  2030 için bir VersaGames fiyat tahmini yapmadan önce, Ağustos'ta 1,38 dolara ve Aralık'ta 1,56 dolara ulaşacağını öngören bir on yılı 1,06 dolardan kapatması gerektiğini söylüyor.

Ardından, CryptoPredictions.com'un 2022 için bir VersaGames fiyat tahmini var, bu da yılı Ağustos 2023'te 0,0825 ABD dolarına ulaşmadan önce yaklaşık 0,085 ABD dolarından kapattığını görüyor. O zamandan bir yıl sonra, simge Ağustos 2025'te 0,096996 ABD Doları'na ulaşmadan önce, 0,09267 ABD Doları değerinde olabilir. 12 ay daha ilerliyoruz, VERSA'nın 2026'yı 0.0953 dolardan kapatmadan önce 0.0966 dolarda durması bekleniyor.

Bu arada CryptoGround, Eylül 2022'de yaklaşık 0,0001 dolar değerinde olması gerektiğini ve Ağustos 2023'te benzer bir seviyede kalması gerektiğini söyleyen bir VersaGames kripto fiyat tahmini yapıyor. Site, 2025 için yaklaşık 0,0002 dolarlık bir VersaGames fiyat tahmini yapmaya devam ederken, şunu savunuyor: jeton 2027'de aynı seviyede kalabilir. VERSA fiyatının 2027'de bir noktada düşebileceğini öne sürüyor, ancak ne zaman olduğunu söylemiyor ve neye çarpabileceğini düşündüğünü de belirtmiyor.

Son olarak, Finance123, konu VERSA token fiyat tahminini yapma konusunda oldukça iyimser. VersaGames'in gelecek yıl 0.305$'a ve 2025'te 0.805$'a ulaşmadan önce bu yıl ortalama 0.098$'a ulaşabileceğini söylüyor. 2030'da site, 2032'de 8.407$'a ulaşmadan önce 6.195$ civarında bir yerde işlem görmesi gerektiğini düşünüyor. Bu tahmini ne kadar ciddiye alıyorsunuz? tokenin önümüzdeki 10 yıl boyunca yaklaşık %12.000 oranında büyüyebileceğine inanıp inanmadığınıza bağlı olacaktır.

Bitirmeden önce, işaret etmemiz gereken bazı son şeyler var. İlk olarak, VERSA oldukça yeni bir belirteçtir. Yeni piyasaya sürülen kriptolarla, ne tür bir seviyede ticaret yapabileceklerini görmek zor olabilir, bu da tokenin etrafında kaçınılmaz olarak spekülasyon olacağı anlamına gelir. Bunun sadece spekülasyon olduğunu kabul etmek önemlidir.

İkincisi, VersaGames kurucularının isimlerini vermedi. Bu, kripto dünyasında o kadar sıra dışı olmasa da, potansiyel yatırımcıları erteleyebilecek bir şey olarak hizmet ediyor.

Üçüncüsü, VERSA için fiyat tablosuna bakarsak, token, genel olarak, ilk çıktığından beri düşüş eğiliminde gibi görünüyor. Mayıs ve Haziran olaylarının piyasayı sert bir şekilde vurmasından sonra bazı kriptolar yavaş bir toparlanma kaydederken, Versa hala aşağı yukarı bir eğri üzerinde.

Son olarak, sistem çok şey vaat etse de metaverse ve play-to-kazan sektörlerinin bu yıl zaten düşüş gösteren bir piyasadan daha düşük performans gösterdiğini belirtmekte fayda var. Her zaman olduğu gibi kripto para biriminde olduğu gibi, VERSA'ya yatırım yapıp yapmamaya karar vermeden önce gereken özeni ve dikkati göstermeniz gerekecektir.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri