Vtho Coin Nedir? Geleceği, Kaç TL, Grafik ve Vtho Coin Yorumları.

Vtho Coin Nedir? Geleceği, Kaç TL, Grafik ve Vtho Coin Yorumları.

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Salı, 11 Ocak 2022

Vtho coin nedir? Geleceği ne olacak? VTHO coin kaç tl, grafik ve yorumları ile bu yazıda.

VeChainThow, en yalın anlatımla, tedarik zinciri ile ilgili tüm verileri blok zincirinde depolayan blok zinciri platformudur.

Platformun amacı, blok zinciri verilerini tedarik zinciri ile kurumlara destek sunmaktır.

Merkezi olmayan bir kuruluş olan VeChainThor, blockchain tabanlı bir sisteme sahiptir.

Bu bilgiler ışığında VeChainThor Energy (VTHO) Coin nedir sorusuna kısaca işletmelerin blok zinciri bilgilerine erişimini kolaylaştırması şeklinde cevap verilebilir.

VeChainThor blok zinciri, VeChain Token (VET Coin) ve VeChainThor Energy Token (VeThor Coin veya VTHO Coin) olmak üzere iki farklı coine sahiptir.

Vtho Coin Nedir

Detaylı şekilde vtho coin projesi ve vtho coin nedir bu konulara bakalım. VeChain bugün kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği popüler varlıklardan biridir. Ağda işlem yapmak için ödemeler akıllı sözleşmeler veya doğrudan token gönderme yöntemiyle VTHO token ile yapılır.

Ödemeniz gereken VTHO token miktarı, göndermek istediğiniz veri boyutuna göre hesaplanır. Blok zincir verilerini okumak ücretsizdir ve herhangi bir VTHO ödeme yapmak zorunda değilsiniz. Ayrıca VET'i elinde tutan kullanıcılar, ağ içinde işlemleri için kullanabilecekleri VTHO'lar kazanabilir.

Blokların zincire eklenme süresi 10 saniyedir ve her blokta oluşturulan VET 0.00000005 VTHO oluşturur. Bu mikro rakamlar kazanç hesaplama konusunda zor olabilir ancak daha kolay anlaşılabilmesi için şöyle söyleyebiliriz: Bugün cüzdanınızda 100 bin VET varsa, gün başında 43.2 VeThor kazanç elde edersiniz. Bu rakam yeni bir güncelleme ve değişiklikle artabilir ancak düşmesi söz konusu değildir.

Sistemde yapılacak değişiklikler için kullanıcıların oylama birliğine ihtiyaç duyulur ve ancak token sahiplerinin oylamasıyla kabul veya reddedilir. Sistemde gün başına elde edilen VTHO token sayısı 37.5 milyondur. Bu tokenların %70'i yakılır, kalan kısmı işlem onayı için otorite düğümüne eklenir.

İki coinli sistemin sebebi ise, varlık olarak işlem görmesi sonucu değer kazanan birimin işlem ücretlerinin maliyetini arttırması. Kısaca örnek vermek gerekirse, Ethereum ağında birkaç yıl önce 0.10 dolar işlem ücreti bugün astronomik seviyelerde yer almakta.

Vtho Coin Yorum

VeChain, VET olarak borsalarda işlem görmeye başladıktan sonra hakkında tarihsel veriler olmadığından insanlar büyük oranda projelere odaklanmıştı. Günümüzde elimizde pek çok veri ile vtho coin yorumları yapabilmemiz mümkün gibi görünüyor.

İlk ana ağ hype ve heyecan verici VeChain haberleri, VeChain fiyatını VET coin başına 0,015 dolara çıkardı. VET coin fiyatı daha 2020 yılının mart ayında dibi gördü. VeThor teknik analizini yazarken VTHO, 24 saatlik işlem hacmi 14.733.798 $ ile 0.006641 dolardan işlem görüyor. VTHO'nun fiyatı son 24 saatte %2.86 arttı.

2022 yılı VTHO fiyat tahminlerimiz için proje geleceğine ve güncellemelerine odaklanmamız gerekir. Ancak bizim fiyat tahminlerimiz tamamen teknik ve geçmiş fiyat performanslarına bağlı olarak algoritmalar aracılığı ile yapılmakta.

Elimizdeki mevcut formasyonlar ve RSI indeksleri yükselişin devam edeceğine işaret ediyor. 2021 VTHO fiyat tahminimize ilişkin kısa-orta vadeli senaryoda VTHO'nun Fib geri çekilme seviyesini 0,019 dolardan aşması gerekiyor. Bunu yapmak için Fib seviyesinde 0.014 dolardan daha fazla destek oluşturması gerekiyor. Aksi takdirde, ayılar üstün gelebilir ve fiyatını geriye çekebilir.

Vtho Coin Geleceği

Genelde kripto para varlıkları için geleceğinin çok parlak olduğunu net bir şekilde söylemek yanılgıya sebep olur. Ancak vtho coin geleceği için net bir parlak ışık gördüğümüzü söyleyebiliriz. Ayrıca bu yıl ATH'sini tekrar aşma olasılığı yüksek. Gelecekte çok daha değerli olabileceği, mevcut projesi ve hatırı sayılı ortaklıklara bağlanabilir. VTHO'nun saygın ortakları arasında BMW, PwC ve H&M gibi dev markalar yer alıyor.

Tüm bunlar dışında psikolojik bir algıya sahip olan VTHO, uzmanlar tarafından büyük ölçüde yükselecek gözüyle bakılıyor. Sizlere vtho coin geleceği hakkında vereceğimiz bilgiler şimdilik bunlar. Sayfamız üzerinden güncel olarak vethor token geleceği hakkında veriler paylaşacağız.

Vechain coin geleceği ile ilgili digitalcoinprice web sitesinin verilerine gelecek yıllarda olabileceği fiyat aralığını aşağıda görebilrsiniz.

2022 $0.00441

2023 $0.00521

2024 $0.00563

2025 $0.00694

2026 $0.00635

2027 $0.00887

2028 $0.0114

2029 $0.0134

2030 $0.0153

2031 $0.0174

Vtho Coin Grafik

Vet coin grafik verisene aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Vtho Coin Haberleri

Güncel vtho coin haberleri coin haberlerini dövizmix.com'dan takip edebilirsiniz.

Vtho Coin Hangi Borsada?

VeChainThor Energy (VTHO) coin ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar :

  • Binance
  • Mandala Exchange
  • ZT
  • HitBTC

olarak listeleyebiliriz.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri