Troy Coin Nedir? Geleceği, Kaç TL, Grafik ve Troy Coin Yorum.

Troy Coin Nedir? Geleceği, Kaç TL, Grafik ve Troy Coin Yorum.

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Salı, 11 Ocak 2022

Troy coin nedir? Geleceği ne olacak? TROY coin kaç tl, grafik ve Troy coin yorumları ile bu yazıda.

Merkezi olmayan yapıya dayalı bir protokol olan Troy, aynı zamanda Troy Network olarak da bilinir.

Temelde kripto para ticareti için oluşturulmuş, Merkezi Olmayan Finans hizmeti olarak hizmet verir.

Kısacası küresel anlamda kripto para ticareti komisyoncusu da denilebilir.

Satın almalar dışında platform içinde spot, marj, veri saklama, Stake etme ve borç verme gibi hizmetler verir. Troy Coin nedir kısa başlıklar halinde şu şekilde tanımlanabilir:

Troy coin, kripto ticareti ve varlık yönetimi konusunda uzmanlaşmış küresel bir ana komisyoncudur. Kurumsal müşteriler ve profesyonel tüccarlar için spot ve marj ticareti, türevler, veri, saklama, borç verme ve tek bir hesapta stake gibi ürünlerle kripto aracılık hizmetleri sunar.

Troy Coin Nedir?

  • Ticaret platformu: Tek bir arayüz ile kripto borsa likiditesine ulaşım sağlar. Risk kontrolü, ödeme hizmeti ve hesap yönetimi gibi aracılara sahiptir.
  • Veri analizleri: Profesyonel veri analitiği ile tacirlerin karar vermesini kolaylaştırır. Burada kategorize edilen blok zinciri verileri, yapay zekâ, temel çıkarımlar, sosyal veriler gibi verileri analiz ederek oluşturulur.
  • Aracılık hizmetleri: Rekabetçi fiyatlarıyla gerçek zamanlı fon ve takas hizmetleri.
  • Tam Yığın Kantitatif Çözümler: Yüksek frekanslı ticaret algoritmalarının performansını iyileştirmek için ortak konum hizmetiyle desteklenen altyapı.
  • Coğrafi koşullar: Farklı koşullardaki müşteriler için yerel aracılık hizmetleri
  • Çapraz borsa: CEX ve DEX borsaların çapraz işlemesi

Bugün ülkeler arası ticaret platformlarıyla baş edebilecek düzeyde olan Troy ağı, çoklu kripto varlık desteği ile katman 1 ve katman 2 teknolojisiyle farklı çözümlemelere odaklanıyor. Bu sayede özel kanallar yoluyla yüksek hızlı işlem sağlar. Bugün genel zincir katmanı dışında ikinci bir yardımcı zincirle ağı güçlendirme, birçok blockchain platformunun kullandığı yöntemlerden biridir.

Geçtiğimiz zamanlarda akıllı hibrit varlık yöntemi platformuyla borsa ötesi ticareti yeniden tanımladıktan sonra 2. Sürüm ile ağlarını güncelledi. Bu da yüksek güvenlikli ve hızlı işlemlerini daha da iyileştirdiği manasına gelmekte.

Güncellemenin ardından Troy 2.0, merkezi ve merkezi olmayan finansmanı birleştirdi. Bu, her iki teknolojinin iyi yanlarının tek bir ağda toplanması olarak düşünülebilir. Bu sayede farklı özelliklerde bulunan DEX ve CEX'ler tek bir likidite havuzunda yer alacak.

Troy Coin Yorum

TROY bugünkü fiyatı ₺0,077350 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺66.259.419 TRY. TROY / TRY fiyatlarımızı gerçek zamanlı olarak güncelliyoruz. TROY son 24 saatte yüzde düştü. Anlık CoinMarketCap sıralaması #524, piyasa değeri ₺688.856.794 TRY. Dolaşımdaki arz 8.905.660.523 TROY coin ve azami seviye arzı mevcut değil.

Troy Coin yorumlarından önce kısaca piyasa değerlerine bakış atacağız. Bugün varlığın toplam piyasa değeri 20.000.000 doların üzerindedir ve en büyük varlıklar arasında 800. sırada yer alır. Düne göre %1'lik değer kaybı ile güncel fiyatı 0.01000'dır.

Troy belirteci, platformda birden fazla kullanıma sahip olacak olan Troy ağının yerel belirtecidir. Troy, varlık ve alım satım işlemleri sırasında gaz ücretlerine alışacak, tıpkı DEX'in gaz ücreti olarak ETH kullanması gibi.

Ağustos ayı itibariyle nispeten dengeli bir grafik sergiledi ancak hayal kırıklığı olan temmuz ayında yeniden yükselişe geçen piyasaya tutunamamış olması. Temel analizlerde harika bir profile sahip olsa da yatırımcılar tarafından grafiksel bir değer bulmamış gibi görünüyor. Genel olarak finans uzmanlarının, Troy coin yorumları için olumlu görüşleri bulunmakta.

Troy Coin Geleceği
Troy Coin Geleceği

Troy Coin Geleceği

Bugün Troy Coin geleceği için uluslararası birçok otorite iyimser. Bizim Troy Coin geleceği hakkındaki fikirlerimiz bundan farklı değil ancak bunun sebebi var. Her şeyden önce rekabetin çok yoğun olduğu sektörde varlığını gösterebilmesi tesadüf değil.

Bugün CEX ve DEX finanslarının üstün teknolojilerini bir araya getirmek mantıklı olmanın yanında blockchain için faydalı olacaktır. Binance borsasının altyapısının sağlamlığını da göz önüne alırsak, Troy Coin gelecekte de güvenilir bir alt coin olarak kalacaktır.

Digitalcoinprice verilerine göre Troy conin gelecekteki fiyat tahminleri şu şekilde:

Troy Coin Fiyat Tahmini

  • 2022 - $0.00748
  • 2023 - $0.00893
  • 2024 - $0.00926
  • 2025 - $0.0120
  • 2026 - $0.0105
  • 2027 - $0.0151
  • 2028 - $0.0194
  • 2029 - $0.0237
  • 2030 - $0.0267
  • 2031 - $0.0306

Troy Coin fiyat tahminleri ve analizlerinde dile getirdiğimiz üzere gelecekteki fiyat hareketleri güncellemeler ile daha iyi olacaktır. Ancak yatırım yapmak isteyenlerin odaklanması gerekenler sadece grafik verileri değil, yol haritasındaki güncelleme ve değişikliklerdir. Bizim sizler için yapacağımız troy coin analiz ve troy coin yorum larımız şimdilik bu kadar.

Troy Coin Grafik

Aşağıdan troy coin grafik verilerine erişebilirsiniz.

Troy Coin Haberleri

Güncel Troy coin haberlerini dövizmix.com'dan takip edebilirsiniz.

Troy Coin Hangi Borsada?

Troy coin ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar :

  • Binance
  • Mandala Exchange
  • Gate.io
  • Pionex

olarak listeleyebiliriz.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri