Tezos (XTZ) fiyat tahmini: Ocak ayının en düşük seviyelerinden yaklaşık %80 arttı

Tezos (XTZ) fiyat tahmini: Ocak ayının en düşük seviyelerinden yaklaşık %80 arttı

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Salı, 01 Mart 2022

Tezos (XTZ) fiyat tahmini: Ocak ayının en düşük seviyelerinden yaklaşık %80 arttı

Tezos (XTZ), gerçekten eşiğin eşiğinden gelmiş gibi görünen kripto paralardan biri.

Madeni para Ocak ayında büyük bir düşüş yaşadı, hatta bir noktada altı ayın en düşük seviyesine ulaştı.

Ancak ayın başında gördüğümüz iyi ralliden sonra, madeni para için işler kasvetli görünüyor. İşte bazı gerçekler:

Tezos (XTZ), bu yıl Ocak ayındaki en düşük seviyelerinden %80'in üzerinde yükseldi. Basın zamanında, madeni para yaklaşık %7 düştü ve 2.98 dolardan işlem görüyordu.

Yakın vadede XTZ'yi daha da ileriye götürmek için yeterli yükseliş momentumu yok gibi görünüyor.

Tezos (XTZ) – Fiyat tahmini ve analizi

Tezos GrafikTezos Grafik

Yukarıda belirtildiği gibi, son birkaç hafta içinde Tezos'ta (XTZ) gördüğümüz toparlanma kusursuz oldu. Madeni para, %80'in üzerinde kazanç bildirmek için altı ayın en düşük seviyesinden geldi. Bir noktada Tezos 5 doları bile test ediyordu.

Ancak kripto piyasası, Avrupa'daki artan gerilimler nedeniyle daha fazla zayıflık görmeye devam ederken, Tezos (XTZ) önemli ölçüde geri çekildi. Aslında, kripto para son 11 gün içinde yaklaşık %26 kaybetti ve 3,2 dolarlık önemli bir destek bölgesinin altına düştü.

Bu, önümüzdeki günlerde daha fazla zayıflık olacağını gösteriyor. Basın zamanında, XTZ 2.99 dolardan işlem görüyordu. Şu anki anahtar, boğaların fiyatı 3,2 doların üzerine çıkarıp çıkaramayacağını izlemek. Ancak bu, yalnızca piyasada daha fazla hacim görmeye başladığımızda olur.

Tezos (XTZ) satın almalı mısınız?

Tezos (XTZ), Ethereum'dan daha iyi, daha verimli operasyonlar sunmak için tasarlanmış bir akıllı sözleşme platformudur. Şimdiye kadar, proje yatırımcı ilgisinin arttığını gördü ve şu anda piyasadaki en umut verici zincirler arasında derecelendirildi.

Portföyünüze koymak gerçekten çok iyi bir varlık, özellikle de piyasa değerinin hala 2,6 milyar dolar olduğunu düşündüğünüzde.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri