Ziraat bankası temel ihtiyaç kredisi sorgulama nasıl yapılır?

Ziraat bankası temel ihtiyaç kredisi sorgulama nasıl yapılır?

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Salı, 11 Ocak 2022

Ziraat bankası temel ihtiyaç kredisi sorgulama, Halkbank, Vakıfbank destek kredisi sonuçları nasıl sorgulanır?

Ziraat bankası temel ihtiyaç kredisi sorgulama nasıl yapılır?

Corona virüsü salgını sonrasında yurttaşların uyumlarını bir nebze de olsa gevşetmek için. Ziraat Bank, VakıfBank ve HalkBank tarafından hane ulusu kazancı aylık 5.000 TL ve altında olan alıcıları finansal açıdan desteklemek için esas lüzum kredisi veriliyor.

Peki esas ihtiyaç kredisi nasıl denetlenecek? İşte detaylar...

Ziraat Bankası kredi müracaat gidişatınızı Internet Şube, Ziraat Mobil uygulaması ve alttaki link üzerinden takip edebilirsiniz.

Temel lüzum kredisi müracaatlarını bitiren yurttaşlar coşkuyla denetleme ekranlarını inceliyorlar.

Ziraat bankası temel ihtiyaç kredisi sorgulama

Bireysel Temel Lüzum Destek Kredisi ile kamu bankaları, hanehalkı kazancı aylık 5 bin lira ve altında olan bireysel alıcılara 10 bin liraya kadar, 6 ayı ödemesiz yarıyıllı, 36 aya kadar vadeli, aylık denk taksitli kredi veriyor. İşte Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank destek kredisi başvuru sorgulama ekranı.

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada temel bireysel gereksinim kredisi müracaatları alakalı ayrıntılar paylaşıldı. İşte o açıklama...

İnternet şube veya Ziraat mobil uygulamadan Başvurular-Başvuru Takip-Ürün Başvuruları ekranı aracılığı ile kredi kullanmak mümkün.

Bankkartınız ve kart şifreniz varsa https://bireysel.ziraatbank.com.tr (Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır) adresinden ya da Ziraat Mobil uygulamamızdan "Hemen Başvur" seçeneği ile parolanızı oluşturabilir, Başvurular-Başvuru Takip-Ürün Başvuruları ekranı aracılığı ile kredinizi kullanabilirsiniz.

Kredinizi ATM'lerimizden Bankkartınızla veya Bankkartınız yoksa "Kartsız Operasyonlar-Öteki Operasyonlar-Gereksinim Destek Kredi Ödemesi" alternatifinden dilediğiniz zaman alabilirsiniz.

TEMEL İHTİYAÇ KREDİSİ GERİ ÖDEMESİ NASIL YAPILACAK?

5.000 LİRA KREDİ İÇİN: İlk 6 ay geri ödeme yok. Sonrasında 30 ay boyunca 188 lira ödenecek.

7.500 LİRA KREDİ İÇİN: İlk 6 ay geri ödeme yok. Sonrasında 30 ay boyunca 282 lira ödenecek.

10.000 LİRA KREDİ İÇİN: İlk 6 ay geri ödeme yok. Sonrasında 30 ay boyunca 376 lira ödenecek.

TEMEL İHTİYAÇ DESTEK KREDİSİ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Temel ihtiyaç destek kredisine müracaat eten yurttaşların merakla beklediği sualin yanıtı emin oldu. Krediye müracaat yapan kimselere bilgilendirme iletileri gelmeye başladı. Müracaat yapan yurttaşlara SMS yoluyla bilgi gitmeye başladı.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri