SXP Coin Nedir? Yorum, Grafik, Geleceği ve Kaç USD?

SXP Coin Nedir? Yorum, Grafik, Geleceği ve Kaç USD?

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Salı, 11 Ocak 2022

Sxp Coin Nedir, Yorum, Geleceği, Sxp Coin Kaç TL? Detaylı Swipe Coin Analizi | Dövizmix

SXP Coin geleceği ve SXP Coin Nedir sorularınız bu yazımız ile cevap bulacak. Peki SXP Coin Nedir; Son birkaç yılda Bitcoin ve altcoinlerin hacim ve popülaritesi çarpıcı biçimde arttı. Bitcoin ve Ethereum ile birlikte, bir dizi başka kripto para birimi hız kazandı. Swipe (SXP) coin, bu yıl fiyatı yükselen en iyi merkezi olmayan finans (DeFi) paralarından biridir.

Swipe (SXP) değeri Ocak 2021'de 0,70 ABD dolarından 5 Mayıs 2021 itibarıyla neredeyse 5,00 ABD dolarına yükselerek, yalnızca dört ayda kabaca %600 artış gösterdi.

SXP fiyatı yükselmeye devam edecek mi? Kendi SXP madeni para tahmininizi yapmak için en son Swipe (SXP) fiyat tahminini, temel teknolojiyi, yatırımcı duygularını ve analist görüşlerini keşfedin. /p>

SXP Coin Nedir?

Swipe coin nedir sorumuzun cevabına bakalım. Swipe, kripto para birimlerinin gerçek zamanlı olarak fiat para birimleri olarak harcanmasına izin veren bir kripto-fiat DeFi portalıdır. Swipe, diğer kripto para birimlerinin aksine, dağıtılmış bir ağ tarafından desteklenen bir protokolden daha fazlasıdır. Swipe cüzdanlar, Visa banka kartlarına ve bir akıllı telefon uygulamasına da bağlanabilir ve geleneksel mobil cüzdanlara benzer bir deneyim sunar.

Swipe cüzdanı, Swipe ekosistemine ilk giriş noktasıdır. Swipe, kripto para birimleri ve fiat para birimleri de dahil olmak üzere çok çeşitli varlıkları yatırmak ve satmak için kullanılabilir. Başka bir Swipe ağı teklifi olan Swipe banka kartı da cüzdan üzerinden yönetilebilir. Bu banka kartı, kullanıcıların kripto paralarını Visa ödeme terminallerinde harcamasına olanak tanır ve her biri farklı ödül ve ayrıcalıklara sahip çeşitli kategorilerde bulunur.

SXP, Ethereum blok zincirinde bir ERC-20 belirteci olarak geliştirilmiş bir kripto para birimidir. Swipe ekosisteminin farklı ürünleriyle ilişkili ücretleri ödemek için kullanılır. SXP, daha prestijli Swipe banka kartı seviyelerini elde etmek için kullanılır ve ayrıca Swipe banka kartı ödemelerini yapmak için de kullanılabilir.

SXP jetonunun kümülatif 300 milyon jeton kaynağı vardır. SXP, Swipe ekosistemindeki ücretleri ödemek için kullanıldığından, akıllı bir sözleşme, bu ücretleri ödemek için kullanılan SXP'nin %80'ini tüketir . Sonuç olarak, SXP deflasyonist bir kripto para birimidir.

Bununla birlikte, 100 milyon jetonluk bir deflasyon sınırına sahiptir, bundan sonra yeni jetonlar, yalnızca ekosistem üyelerine (örneğin, bahisçiler) Swipe Ağı'ndaki DeFi protokolleri de dahil olmak üzere Swipe'ın çeşitli öğelerine erişim sağlamak için teşvikler sağlamak için basılacaktır. .

SXP Coin Haberleri

Güncel Sxp coin haberleri ve içeriklerini aşağıda paylaşmak isteriz.

  • Swipe şu anda 4.6 milyar dolarlık piyasa değeri ile 135. sırada yer alıyor.

  • Swipe'ın Visa banka kartı hizmeti şu anda Avrupa'da ve ABD ve Singapur gibi Kuzey Amerika ve Asya'nın bazı bölgelerinde mevcuttur .

  • Swipe banka kartı birkaç farklı versiyonda gelir. Üst düzey kartlar, Netflix veya Spotify abonelikleri, uluslararası işlem ücreti yok ve Starbucks, Uber, Apple Music ve Airbnb'de indirimler gibi avantajlarla birlikte gelir .

Sxp Coin Geleceği

Swipe coin geleceği için Walletinvestor.com ve DigitalCoin'den gelen uzun vadeli Swipe (SXP) fiyat tahminleri, teknik analiz, geçmiş performans ve SXP'nin büyüme oranı, önümüzdeki boğa koşusu döngüleri için güçlü bir potansiyel gösterdiğinden yükseliş gösteriyor.

Walletinvestor.com'un SXP madeni para tahminine göre SXP, getirisi yüksek iyi bir yatırım olacak. 2021'in sonunda sxp coin fiyat tahmini olarak 7.272 $, ardından 2022'nin sonunda 8.842 $, 2023'ün sonunda 10.350 $, 2024'ün sonunda 11.784 $ ve 2025'in sonunda 13.552 $'a ulaşması bekleniyor. Önümüzdeki beş yıl içinde yatırım değerinin %151,89 veya bileşik yıllık büyüme oranının (CAGR) %22,06 artması öngörülmektedir.

Neredeyse tüm yeni analistlerin Swipe tahminleri iyimser olsa da, kesin sayılar açısından büyük farklılıklar gösteriyor. Yine de Walletinvestor.com ve DigitalCoin analist tahminlerine göre SXP fiyatının önümüzdeki beş yıl içinde %100'den fazla artması bekleniyor.

Sxp Coin Yorum

Henüz SXP'ye yatırım yapmaya hazır değilseniz, fark sözleşmelerini (CFD'ler) kullanarak fiyat dalgalanmalarından her zaman yararlanabilirsiniz. SXP belirteci, artan oynaklığı nedeniyle yüksek getiri potansiyeline sahiptir. Ancak, değişken piyasalara yatırım yapmanın riskli olduğunu unutmayın. Capital.com, varlığa sahip olmadan kripto para piyasalarında spekülasyon yapmanızı sağlar. SXP/USD çiftini gerçek zamanlı olarak takip edin ve SXP fiyat tahmininize göre uzun veya kısa pozisyonlar girin. Sxp coin yorumlarımızı güncel olarak yeniliyoruz takip etmeyi unutmayın.

Sxp Coin Grafik

Aşağıdan Sxp coin grafik verilerine ulaşabilirsiniz.

SXP Fiyat: Teknik Analiz

Swipe bugünkü fiyatı $2,01 USD, 24 saatlik işlem hacmi $248.444.574 USD. Swipe son 24 saatte yüzde düştü. Anlık CoinMarketCap sıralaması #146, piyasa değeri $191.774.144 USD. Dolaşımdaki arz 95.181.302 SXP coin ve maksimum seviyede. 239.612.084 SXP coin.

Swipe ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar Binance, CoinTiger, FTX, ZG.com, ve . Listeleme yapan diğer borsaları bulabilirsiniz.

SXP Coin Kaç TL?

1 SXP kaç tl için, aşağıda bulunan widget ile hesaplamanızı yapabilirsiniz.

Sxp Coin Haberleri

Sxp coin haberleri için web sitemizi takip etmeyi unutmayınız.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri