Star Atlas Coin Nedir? Star Atlas Coin Yorum, Star Atlas Geleceği ve Analizi

Star Atlas Coin Nedir? Star Atlas Coin Yorum, Star Atlas Geleceği ve Analizi

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Cumartesi, 09 Nisan 2022

Star Atlas Coin Nedir? Star Atlas Coin Yorum, Hangi Borsadan Alınır? Star Atlas Coin Geleceği Ne Olacak? Tüm detaylar bu yazımızda.

Dünyadaki çoğu insan büyük miktarda para kazanmak istiyor ve belki de dünyadaki en iyi platformlardan bazılarını bulmuşlardır. Sadece herhangi bir yatırımcı değil, herkes hayatlarına yerleşmek için büyük bir miktar kazanmak ister. Bu yazının devamında, Star Atlas coin nedir, fiyat tahmini ve Star Atlas fiyat verilerini, bilinmesi gereken bazı önemli bilgilerle birlikte okuyacaksınız.

Kulağa hoş geliyor ama kazanmak kolay değil çünkü milyonlarca insanın hisse senedi, yatırım fonları ve daha pek çok platformda yatırım yaptığı dünyada rekabet arttı ama en başarılı ve popüler yatırım platformu her zaman milyonlarca insanın büyük kar elde etmek için para yatırdığı Kripto Para piyasası olarak bilinir. Piyasanın çeşitli madeni paraları hakkında çok fazla bilgi paylaştık ve şimdi,

Dünyanın dört bir yanından yatırımcıları cezbeden bazı popüler madeni paraları gösteren, her zaman piyasadaki en iyi trend madeni parayı buluruz. Bu sayfada, önümüzdeki yıllarda madalyonun başında görülebilecek piyasanın en trend coinlerinden birinin adını paylaşacağız. Star Atlas Coin Geleceği bilmek önemlidir çünkü bu, kripto pazarındaki en hiper ve şüpheli metaverse projelerinden biridir.

Madeni paranın sadece şansı var çünkü hiç kimse madalyonun kesin bilgisini veremez ve madalyonun adı Star Atlas (ATLAS). Tüccarlarla paylaşılacak madeni para hakkında birçok bilgi var ve bu madeni paraya yatırım yapmadan önce, madeni parayla ilgili bazı gerçek bilgileri paylaşabilecek bir uzmandan biraz öneri alan tüccara önermek istiyoruz.

ATLAS coin fiyat tahminini okumadan önce, projenin ne olduğu ve önümüzdeki günlerde nasıl performans göstereceği hakkında bazı temel bilgileri bilmek önemlidir.

Star Atlas Coin Nedir?

Star Atlas, sanal oyun metaverse'inde yer alan popüler bir çok oyunculu çevrimiçi oyundur. Unreal Engine 5 üzerine inşa edildi ve oyunun sinema kalitesinde ve gerçek zamanlı ortamlara sahip olmasına izin verdi. Oyun, neredeyse üç büyük fraksiyonun ortaya çıktığı ve kaynaklar ve kontrol için rekabet ettiği 2620'ye yerleşen fütüristik bir bilim kurguda geçiyor. Bütün bunlar insanoğluna, uzaylı ırklardan ve duyarlı androidlerden oluşan bir konsorsiyuma bağlıdır.

Kaynaklara göre, oyun tamamen farklı türlerle birleştirilmiştir ve kullanıcılar, diğer oyun oyuncuları ve fraksiyonları ile nasıl etkileşim kuracakları konusunda taktiksel eylem planları geliştirmek zorunda kalacaklar. Oyunda bir çok özellik bulunmaktadır. Yukarıda zaten söylediğimiz gibi, bu fütüristik bir oyundur, bu nedenle oyunculara en iyi aksiyonlardan bazılarını gösterecektir. Oyun, Derin Uzay keşfi, savaş, uzay istasyonları ve gemiler oluşturma, kontrolü ölçeklendirmek için ittifaklar kurma gibi birçok özelliğe sahiptir.

Bununla, oyunda elde edilen Varlıklar daha sonra gerçek dünya para birimiyle değiştirilebilir. ATLAS, Ocak 2021'de duyuruldu ve Solana'nın blok zinciri üzerine inşa edildi. Merkezi olmayan bir borsa olan Serum ve merkezi bir borsa olan FTX gibi birkaç Solana tabanlı proje tarafından desteklenmektedir. ATLAS'ın ayrıntılı bir yayın planı olmamasına rağmen, metaverse belirteçlerinin Ağustos 2021'de işlem görmeye başlaması planlanıyor.

Star Atlas Metaverse'in Kurucusu Kimdir?

Token, CEO Michael Wagner, COO Pablo Quiroga ve operasyon başkanı Deb Lucas tarafından kuruldu. Michael Wagner, Star Atlas'ı kurmadan önce bir VC fonunda ve blockchain odaklı ürünler üretmeye odaklanan Multichain Ventures şirketinde çalıştı. Öte yandan, Pablo Quiroga ek bir start-up'ın kurucusudur ve Star Atlas'ı kurmadan önce biyoteknolojide çalışmıştır.

Çoğu insan madeni paranın 1 doları bulacağına mı inanıyor? dolayısıyla ATLAS'ın bu fiyat hedefine ulaşıp ulaşamayacağını değerlendirmek zor olacak. En iddialı blok zincirlerinden biridir.

Star Atlas Coin Grafik

Aşağıdaki Star Atlas coin grafik üzerinden Atlas coin fiyat verisine ulaşabilirsiniz.

Star Atlas Coin Yorum

Star Atlas coin kripto parası Michael Wagner (CEO), Pablo Quiroga (COO) ve operasyon başkanı Deb Lucas tarafından kuruldu. Bununla birlikte, madeni para piyasaya sürülmesinden bu yana, pazarda inanılmaz bir büyüme gördü ve belki de yatırımcıların çoğu bu madeni paradan büyük kar elde etti. Madeni para 0,08631 ABD dolarından piyasaya sürüldü ve bu makalenin yazılması sırasında, madalyonun mevcut değeri 0,1857 ABD doları olup, 50,793,564,98 ABD doları işlem hacmi ve son 24 saatte jetonun fiyatı %6,05 oranında değişti. Madeni paranın tüm zamanların en yüksek seviyesi 0,2773 dolar ve tüm zamanların en düşük seviyesi 0,061 USD oldu. Gördüğümüz gibi madalyonun şu anki sıralaması #252.

ATLAS tokeni çok uzun süredir piyasada. Pek çoğu, ekip tarafından herhangi bir oyun gösterilmediği için bunun bir aldatmaca belirteci olabileceğini düşünüyor. Oyun jetonları satın alırken, gerçek oyunlar piyasaya çıkana kadar yeni projelere yatırım yapmaktan kaçınmak genel bir kuraldır. Aynı şey, oyunun ne zaman çıkacağını kimsenin bilmediği Star Atlas için de geçerli. yatırımcılar paralarını kaybetti. Tüm bunlara rağmen, projenin potansiyeline ve topluluğun ne kadar güçlü olduğuna bağlı olarak bazı önemli fiyat tahminleri verdik.

Star Atlas Coin Geleceği

Madeni paranın fiyat tahminini paylaşmadan önce, bunun sadece birkaç saniye içinde birkaç kez değiştirilebilen istikrarsız bir piyasa olduğunu paylaşmak isteriz. Her saniye olduğu gibi, insanlar büyük kayıplar yaşıyor ve hatta bazı tüccarlar madeni paralarından büyük karlar elde ediyor. Madeni parada artış için pek çok şans var ama tüccarlar parayı önümüzdeki birkaç yıl boyunca tutmak zorunda kalacaklar. Dolayısıyla, madeni paranın tahmini, fiyatın yıl sonuna kadar 0,2794697616 USD civarında bir seviyeye ulaşabileceğini söylüyor.

Star Atlas Coin Geleceği 2023
Bu madeni parayı mevcut fiyattan almaya karar verdiyseniz, belki de tüm tüccarlar için iyi bir şans olabilir, çünkü bazı uzmanlar kripto paranın önümüzdeki günlerde iyi bir sıçrama yapmak üzere olduğuna ve yatırımcılara inanıyor. bu madeni paradan büyük kar elde edecek. Kaynaklara göre, tüccarlar bu madeni parayı satın alır ve gelecek yıl için tutarlarsa, fiyat yatırılan miktarın iki katına çıkabilir. Kaynaklara göre yıl sonuna kadar fiyat 0,3274207573 USD civarında olabilir .

Star Atlas Token Fiyat Tahmini 2024
Yukarıda belirttiğimiz gibi tahminin her zaman işe yaramadığını söyleyelim, istikrarsız ve birkaç dakika içinde birkaç kez değişebilen bir piyasadır ve bu nedenle kimseyi bu piyasaya yatırım yapmaya zorlamıyoruz. Piyasaya yatırım yapmak, tüccarın veya okuyucuların tek riskidir. Son olarak, bazı uzmanlar coinin beklenen fiyatını verdi ve fiyatın yıl sonuna kadar 0.3706708309 USD civarında bir seviyeye ulaşabileceği görülüyor.

ATLAS Token Fiyat Tahmini 2025
Piyasada önümüzdeki birkaç yıl içinde artma potansiyeli olan çok sayıda madeni para var, ancak madeni paranın garantisini almıyoruz çünkü bu dijital madeni paralar da her zaman değiştirilebilir ve tüccarlar piyasadan büyük kayıplarla karşı karşıya kalabilirler. Çoğunlukla, bu paralardan büyük bir fiyat alma şansı yoktur. Yıl sonuna kadar 0,4603498193 USD'ye ulaşabilecek beklenen fiyatı paylaşabiliriz ve ayrıca biraz daha fiyat bekleyebiliriz.

ATLAS Token Fiyat Tahmini 2026
Tüm tahminler gibi, madeni paranın nasıl çalıştığını paylaştığımız son tahminimiz olmaya devam ediyor ve bu madeni paraya yatırım yapmak iyi. Peki, şirket hakkında ve piyasada nasıl çalıştığı hakkında paylaşımlarda bulunduk. Belki tüccarlar piyasaya yatırım yapmadan önce şirketle ilgili bazı önemli bilgileri kontrol etmelidir. Bununla birlikte, dijital pazar hakkında daha iyi bilgi sahibi olan bazı uzman tavsiyeleri alabilirler. Uzmanlar, madeni paranın artırılabileceğini ve yıl sonuna kadar 0,5508752662 USD'ye ulaşabileceğini ortaya koyuyor.

Star Atlas Coin SSS
Şimdiye kadar, jetonu satın almaya karar verdiyseniz, ATLAS Fiyat Tahmini hakkında okudunuz, ardından jetonla ilgili diğer SSS'leri okumayı düşünün. Belki sorularınızın cevapları bizde vardır ve böyle bir şey arıyorsanız okuyucular sorunlarını yorum bölümlerine bırakabilir ve okuyucularımızın sorgusunu en kısa sürede çözmeye çalışacağız. İşte izleyicilerin en sık sorduğu sorulardan bazıları.

Star Atlas Coin Hangi Borsada

Görünüşe göre ATLAS jetonlarının alım satımı için birkaç platform var ve yatırımcıların bu jetonu satın alıp uzun süre alım satım yapabilecekleri en iyi platformlardan birini seçmek iyi olacak. Bununla birlikte, yeni başlayanlar için ticaret uygulamaları da mevcuttur.

  • Raydium
  • FTX

Peki, tokenin yatırım için iyi olup olmadığını açıklamak zor mu? Piyasada çok sayıda sahte para veya jeton var ve bunların arasından en iyi jetonu seçmek çok zor olacak. Bu token ticareti yapanlar daha iyi bilir. İnsanların çoğu, piyasadaki tüm tüccarlar için çok oyunculu bir çevrimiçi oyun olduğu ve yakında tüccarlara iyi bir kazanç sağlayacağı için tüm tüccarlar için daha iyi bir yatırım olabileceğini öne sürüyor. Metaverse belirteçleri trendde olmasına ve yatırımcılara büyük getiriler sağlamasına rağmen.

Star Atlas, gerçek oynanış göstermedikleri için uzun süredir tartışmalara neden oldu. Div'ler birçok sanat eseri ve resim gösterdi, ancak Star Atlas'ı şüpheli bir proje yapan hiçbir oyun demosu gösterilmedi.

Gate, FTX ve birkaç tane daha merkezi borsalar, platformlarında Atlas tokenini listelediler, bu da ATLAS tokeninin yatırım yapmak için güvenli bir token olduğu anlamına geliyor.

Sonuç

Son olarak, sonuç burada ve görünen o ki, coin önümüzdeki aylarda müşterilere büyük kazanç sağlayacak. Belki de yatırımcıların önümüzdeki birkaç yılı beklemeleri gerekmeyecek çünkü uzmanların çoğu önümüzdeki aylarda madalyonun büyük bir sıçrama yapacağını açıklıyor. Pekala, bu sadece bir tahmin ve bunu değiştiremeyiz ama oyun endüstrilerinin dünya çapında devasa bir platform oluşturduğunu bekleyebiliriz ve görünüşe göre bu jeton Star Atlas pazarda büyük adını yaratacak. Star Atlas Coin Geleceğimiz yalnızca tahmin amaçlıdır ve bu tahmin oldukça hatalı olabilir.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri