Spell Coin Nedir? Spell Coin Yorum, Spell Coin Geleceği Analizi

Spell Coin Nedir? Spell Coin Yorum, Spell Coin Geleceği Analizi

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Cumartesi, 19 Mart 2022

Spell Coin Nedir? Spell Coin Yorum, Grafik Verisi ve Spell Coin Geleceği Ne Olacak?

ABRACADABRA!!! Kripto dünyasında çeşitli yatırım seçenekleri mevcuttur;Bunlardan biri Abrakadabra.Abracadabra'daki yatırımlardan kar elde etmenin formülü basittir.Blockchainsistemi, yatırımcıların teminatlarından kâretmesini sağlar.Yeni protokol, kredi alıp kiraladığınız bir mülke benzetilebilir.

Abracadabra protokolü,modern sorunlara birDeFi çözümü sunar ve yerel simgesi SPELL'dir. SPELL belirteci, rakiplerinin eksikliklerine bir çözüm olarak görülüyor.

Spell, Abracadabra'da borç para vermek için üç farklı jeton kullanır.Dahil edilenler yvWETH, yvUSDC ve xSUSHI'dir.Kullanıcı bunları internetten para ödünç vermek için kullanabilir.

Bu protokolü kullanmanın faydası, yatırımla ilgili neredeyse sıfır risktir.Abracadabra, aktif olarak kullanılmayan paraya bir çözüm sunuyor.

Son aylarda ağır kayıplar verdikten sonra, SPELL şapkadan tavşan çıkarabilecek mi?

Abracadabra.money merkezi olmayan finans (DeFi) protokolü için ödül simgesi olan SPELL, birden fazla blok zincirine özgüdür: öncelikle Ethereum, aynı zamanda Avalanche, Fantom ve Arbitrum.SPELL'in faydası, fiyat hareketi ve tahminci fiyat tahminleri nelerdir?

SpeelCoin Nedir

Geçen yıl %800'ün üzerindeki meteorik yükselişinden sonra, merkezi olmayan finans (DeFi) platform tokeni Spell(SPELL), 2022'ye zorlu bir başlangıç ​​yaptı.SPELL coin değeri,kurucu üyelerini çevreleyen endişeler nedeniyle geçen ay %74'ün üzerinde düştü.Yatırımcılar, önemli miktarda SPELL ve kardeş stablecoini Magic Internet Money'i (MIM) tasfiye ediyor.

SPELL Token nedir? Projeye ve 2022 ve sonrası için en son SPELL coin fiyat tahminlerine bakalım.

Abracadabra.Money, iki jetona sahip bir DeFi ödünç verme platformudur.SPELL Tokenyerel token iken, USD ile sabitlenmiş bir stabilcoin olan MIM, kullanıcılara kredi vermek için tasarlanmıştır.

Kullanıcılar, Abracadabra.Money'de MIM ödünç almak için teminat olarak yvUSDT ve yvUSDC gibi çeşitli faiz getiren jetonları yatırabilir.Kullanıcılar, DeFi platformu Yearn Finance'tekigetiri üreten sermaye havuzlarına USDT ve USDC stabil coinleri yatırarak yvUSDT ve yvUSDC alabilirler.

Abracadabra.Money'e göre, Spell Token'ın ana işlevi, sSPELL jetonları adı verilen ödül jetonlarını almak için onu platformda stake etmektir.

sSPELL Tokens, sahiplerine platformda oy hakkı ve Abracadabra.Money tarafından ödünç verilen MIM'de oluşturulan faiz talebini verir.Şirkete göre, faiz ücretlerinin %75'i, sSPELL sahiplerine verilen SPELL Tokenlerini satın almak için kullanılıyor.

SPELL jetonunun maksimum arzı 210 milyardır ve toplam arzın %30'u ekip üyelerine tahsis edilir - toplam SPELL jeton arzının %63'ü çeşitli likidite havuzlarında küresel çiftçilik teşvikleri için tahsis edilir.

Toplam SPELL arzının kalan %7'si, Uniswap ve Sushiswap'ta bir ilk merkezi olmayan değişim teklifi yoluyla dağıtıldı.

SPELL Token, her yıl dağıtılan ödülleri yarıya indiren 10 yıllık bir yarıya indirgeme modeline tabi tutulacak.

CoinMarketCap verilerine göre, SPELL Token'ın mevcut (4 Şubat) dolaşımdaki arzı 81,9 milyarın üzerinde, toplam arzı103,2milyarı aşıyor .

SPELL Token fiyat analizi : Geçen ay %70'in üzerinde düşüş

SPELL Token jeton fiyat grafiğinegöre3 Şubat 2022 itibariyle şu anda %0,00596 seviyesinde işlem görüyor.

SPELL Token, CoinMarketCap'egöre 119. en büyük kripto para birimidir ve yaklaşık 506 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahiptir.

Geçen yıl, SPELL Token fiyatı yaklaşık %819 artarak Kasım 2021'in başında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,07515 $'a ulaştı. 52 haftanın en düşük seviyesi 0,005916 $'dır.

SPELL jeton değeri son zamanlarda bir düşüş yaşadı, geçen ay %74'ün üzerinde düştü ve piyasadaki en iyi kripto para birimlerinin çoğundan düşük performans gösterdi. Buna karşılık, lider bitcoin ve eter 3 Şubat itibariyle sırasıyla %22 ve %31'in üzerinde düştü.

Dövizmix, SPELL jetonunu meme jeton sektöründe beşinci sırada yer alırken, MIM bu yazının yazıldığı tarihte (3 Şubat) 4. sırada yer aldı.

3 ila 10 günlük basit hareketli ortalamalar(SMA)ve üstel hareketli ortalamalar(EMA'lar), 200 günlük SMA ve EMA'nın yanı sıra düşüşteydi.21 ila 100 günlük MA'lar da düşüş gösteriyor ve bu da bir satışı gösteriyor.Hareketli ortalama yakınsama sapması(MACD) nötrken, göreli güç endeksi(RSI), aşırı satılan bir varlığı temsil eden 28.48'de gelen bir 'al' sinyal madeni parasını gösterdi.

Spell Token görünümü: Skandal yatırımcı güvenini sarstı

Bu bölümde, en son SPELL Token haberlerine bir göz atacağız.

Başlangıç ​​olarak, Abracadabra.Money, Wonderland ve Popsicle Finance dahil olmak üzere DeFi platformlarının, geliştirici Daniele Sestagalli tarafından yönetilen “Frog Nation” adlı bir blok zinciri projeleri kolektifi altında yer aldığını belirtmek önemlidir.

Ocak ayının sonlarında, Frog Nation ile bağlantılıtokenler, DeFi projesi Wonderland'in hazine yöneticisinin, şu anda feshedilmiş ve hileli Kanada merkezli kripto borsasınıneski bir hükümlüve kurucu ortağı olduğu iddia edilen Michael Patryn olduğubildirildiktensonra bir satışa tanık oldu. QuadrigaCX.Görünüşe göre Sestagalli tarafından yönetilen bir hesap daha sonraPatryn'in geçmişinden haberdar olduğunutweetledi :

“Bugün ekip üyemiz @0xSifu (Patryn) ile ilgili iddialar ortalıkta dolaşacak.Bunun farkında olduğumu ve bir bireyin geçmişinin geleceğini belirlemediğine karar verdiğimi herkesin bilmesini istiyorum.Geçmişini bilmeden birlikte geçirdiğimiz zamana her şeyden çok değer vermeyi seçiyorum.”

Ashwath Balakrishnan, araştırma başkan yardımcısı, blockchain araştırma firması Delphi Digital için birrapordaskandalın etkileri hakkında şunları yazdı :

“Doğal olarak, bu toplulukla iyi gitmedi ve insanlar projeye olan güvenlerini kaybetmeye başladı.MIM kısa bir süre için mandalını kırdı ama oldukça hızlı bir şekilde iyileşti.28 Ocak'ta, yaklaşık 1,4 milyar dolarlık MIM, çoğu Curve havuzuna satış yapan sahipler gibi görünen Curve üzerinde el değiştirdi.”

Harikalar Diyarı topluluğu, Patryn'i hazine yöneticisi olarakçıkarmak için hızla oy kullandı, ancak hasar çoktan verildi ve Harikalar Diyarı'nın TIME belirteci Ocak ayının son haftasında %50'den fazla düştü.TIME belirteci, 3 Şubat itibariyle geçen ay %90'ın üzerinde düştü.

Abracadabra'nın SPELL Token'ı da benzer bir düşüş yaşarken, platformyatırımcılara ve topluluğuna güven vermek için biraçıklama yayınladı.

Bir blog gönderisinde, "İlk olarak, 0xSifu hiçbir zaman, hiçbir zaman doğrudan veya dolaylı olarak Abracadabra Hazinesini yönetmedi"dedi.

"Geçen hafta boyunca Abracadabra sözleşmeleri baskı testinden geçti ve uygulamaya koyduğumuz sistemin son derece dayanıklı olduğu kanıtlandı.Spellk oyuncular tarafından büyük miktarlarda likidite çekildi ve birçok büyük Abrakadabra pozisyonu çözülmedi.Tüm bunlara rağmen, MIM sabiti sürekli ve hızlı bir şekilde ticaretin sürdürülebilir olduğu seviyelere geri döndü.”

Hazine yöneticisinin geçmişiyle ilgili ifşalardan bir gün önce Harikalar Diyarı ve Abracadabra arasında bir birleşmeönerildiğini debelirtmek önemlidir .Ancak ortaya çıkan haberin ardından Harikalar Diyarı kapanmanın eşiğine geldi.

Harikalar Diyarı topluluğunun çoğunluğunun projenin sona ermesine karşı oy vermesine rağmen, kurucu Sestagalli sona erdiğinin sinyalini verdi.Bir tweet yazarakşunları söyledi: “Harikalar Diyarı deneyi sona eriyor.Oylamadan toplumun ikiye bölündüğü açıkça görülüyor.Harikalar Diyarı'nın özü ve kalbi hala topluluktur.Devam edip etmeyeceğimiz konusunda anlaşmaya varamazsak, bu başarısız olduğumuz anlamına gelir.”

Skandalın ardından Frog Nation projelerinde yatırımcı güveni ve topluluk morali dibe vurdu.Abracadabra.Money'nin SPELL tokenindeki satışlar, 3 Şubat'ta son 24 saatte fiyatın %10 daha düşmesiyle gevşeme belirtisi göstermiyor.

Spell Coin Yorum

Spell coin yorum yapmak için öncelikle hali hazırdaki durumuna bakalım. Yazımızı hazırladığımız sırada, Spell Token fiyatı: $0,003571 USD ve 24 saatlik işlem hacmi $83.746.391 USD.SPELL'imizi gerçek zamanlı olarak USD fiyatına güncelliyoruz.Spell Token son 24 saatte %66 düştü.Mevcut CoinMarketCap sıralaması 325.090.254 USD canlı piyasa değeri ile 160. sırada.91.039.756.909 SPELL jetonluk dolaşım arzınave maks.196.008.739.620 SPELL jeton arzı var.

Spell Token fiyatı, amansız satış duraklamaları ile tüm zamanların en düşük seviyesine yakın seyrediyor.Yerel token olan SPELL, 0,0034 dolarlık rekor düşük seviyesine yakın olan 0,004 dolardan işlem görüyor.Tüm zamanların en yüksek seviyesinden %83'ten fazla düşerek toplam değerini yaklaşık 393 milyon dolara çıkardı ve onu dünyanın 174. en büyük kripto para birimi haline getirdi.

Spell Token, Abracadabra ekosisteminin yerel para birimidir.Yeni başlayanlar için Abracadabra, insanların Magic Internet Money'i (MIM) ödünç almalarını sağlayan büyük bir merkezi olmayan finans (DeFi) platformudur.MIM, toplam piyasa değeri 2,7 milyar doları aşan dünyanın en büyük sabit paralarından biridir.

Abrakadabra kavramının anlaşılması nispeten kolaydır.Ağını kullanarak, getiri getiren bir stabilcoin şeklinde teminat verilebilir.Karşılığında, ABD doları tarafından desteklenen bir sabit para olan MIM alacaksınız.Daha sonra bu fonları herhangi bir borsadan çekebilirsiniz.Stabilcoin'lerinizi geri almak için krediyi bir miktar faizle geri ödemeniz gerekir.DeFi Llama'ya göre Abracadabra'nın toplam değeri 2,7 milyar dolardan fazla.Zirvede, 6 milyar doların üzerinde bir TVL'ye sahip.

Spell Coin Hangi Borsada?

Spell Token (SPELL) alıp satabileceğiniz kripto borsaları sırası ile FTX, SushiSwap ve Gate.io'da mevcuttur.

Spell Coin Grafik

Spell coin geleceğine geçmeden önce, aşağıdan Spell coin grafik verilerine ulaşabilirsiniz.

Spell Coin Geleceği

Bir çok finans sitesi üzerinden yaptığımız araştırma sonucu Spell coin geleceği hakkındaki Spell coin yorumları için verileri aşağıda sizinle paylaşıyoruz.

Spellk finanas sitelerinin Spell coin yorumları aşağıdaki gibidir. Ayrıca bizde Spell coin yorumuzu ve geleceği hakkında ki fikrimizi yazıyor olacağız.

Dövizmix'in kısa vadeli SPELL fiyat tahminine göre (3 Şubat itibariyle), token 8 Şubat'a kadar %40'ın üzerine çıkarak 0,008377 $'a yükselebilir. CoinCodex, teknik göstergelerin SPELL Token için mevcut hissiyatı "düşüş" olarak gösterdiğini, korku ve açgözlülük endeksinin ise SPELL Token yatırımcıları arasında "aşırı korku" gösterdiğini ekledi.

Wallet Investor'dan (3 Şubat itibariyle) SPELL Token fiyat tahmini, tokenin "kârlı bir yatırım seçeneği" olabileceğini söyledi. Wallet Investor, fiyatın Şubat 2023'e kadar 0.0317 $'a ve 2027'ye kadar 0.131 $'a ulaşmasını bekliyordu.

Price Prediction'ın SPELL tahminine göre, token 2022'de ortalama 0,010$'a ulaşabilir. SPELL/USD'nin 2025'te 0,031$'a ve 2030'da 0,20$'a ulaşması bekleniyordu .

Digital Coin, SPELL Token fiyatının 2022'de yaklaşık 0.008$'da işlem görmesini bekliyordu . SPELL Token kripto fiyat tahmini, jetonun 2025'te 0.12$'ın üzerine ve 2029'da yaklaşık 0.025$'a ulaşmasını bekliyordu.

SPELL Token gelecekteki fiyat tahminlerini ararken, analistlerin ve algoritma tabanlı tahminlerin yanlış olabileceğini unutmayın. SPELL Token tahminleri, gelecekteki sonuçların garantisini vermeyen kripto para biriminin geçmiş performansının temel ve teknik çalışmalarına dayanmaktadır.

SPELL Token Fiyat Tahmini 2022
Önümüzdeki yıllarda jetonla ilgili beklenmedik bir şey olabilir ve tüccarlar ayrıca önümüzdeki birkaç ay içinde kripto paranın artmaya başlayacağını görebilirler ki bu daha önce yatırım yapmış olan herkes için şaşırtıcıdır. Uzmanın Spell Token 2022 fiyat tahminine göre, token fiyatının 2022 yılı sonuna kadar 0.0974951229 USD civarında olmasını bekliyoruz.

SPELL Fiyat Tahmini 2023
Piyasada uzun bir terslikten sonra, birçok tüccar, fiyatın bir kez daha düşmesiyle birçok tüccarın yatırım yapmasından sonra, madeni paranın yıl ortasında artmaya başlayacağını bekliyor, ancak biz size tüccarların bunu yapmak zorunda kalacağını söyleyelim. Jetonu önümüzdeki bir kaç yıl için tut çünkü jetonu ne kadar elinde tutacaksın, fiyat otomatik olarak artacak, bu yüzden uzmanlar ayrıca fiyatın 2023 yılının sonuna kadar 0.1865788351 USD civarında ulaşabileceğini ortaya koyuyor.

SPELL Token Fiyat Tahmini 2024
Bu bizim 2. son Spell Coin fiyat tahminimiz olacak çünkü bu madeni paraya herhangi bir yatırım yapmadan önce, tüccarlar gelecekte Spell Coin'nün beklenen fiyatını gösteren fiyat tahminini arıyorlar. Piyasada çok uzun süredir işlem yapanlar, piyasadaki coin ve diğer durumları da biliyorlar ve token ile ilgili tahminlerine göre yıl sonunda fiyat 0.2376782326 USD civarında olabilir.

SPELL Gelecek Fiyat Tahmini 2025
Dolayısıyla son Spell Fiyatı tahmini, önümüzdeki birkaç yıl içinde fiyatın da artacağını ortaya koyuyor. Şimdi, tokenin de birkaç yıl içinde artmaya başlayacağına dair tahmin internette mevcut ve tüccarlar ayrıca madeni paranın yıl sonuna kadar 0,9178131623 USD'ye ulaşmasını bekliyor. Tahminin istikrarlı olduğunu ve önümüzdeki yıllarda herhangi bir zamanda değiştirilebileceğini söyleyelim.

Spell Coin Fiyat Tahmini 2026
SPELL jetonunun 1 USD ile 2 USD arasında olduğu tahmin edilmektedir. Madeni para şu anda büyük bir potansiyele sahip ve madeni para, Fiyat tahminimizi çok erken bile geçebilir.

Siz de Spell coin yorum yazabilir, diğer ziyaretçilerimiz ile Spell coin sohbeti yapabilirsiniz.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri