Slp Coin Nedir? Slp Coin Yorum, Grafik, Geleceği ve Haberleri

Slp Coin Nedir? Slp Coin Yorum, Grafik, Geleceği ve Haberleri

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Cuma, 18 Mart 2022

Slp Coin Nedir? Yorum, Grafik, Geleceği, Haberleri ve Fiyat Verisi ile Dövizmix.com'da.

Slp coin nedir: Dijital evcil hayvanlar yetiştirmek için deneyim puanlarının yerine kullanılan Axie Infinity oyununu oynayarak kazanılabilen bir kripto para birimidir.

Slp coin fiyat: $0,021498973576 ve 24 saatlik işlem hacmi $349.248.378.Fiyat son 24 saatte -9.0% azalmıştır. Dolaşımda 35 Milyar SLP coin arzı bulunmaktadır. Digifinex, şu anda bunun ticaretinin yapıldığı en aktif piyasadır.

Smooth Love Potion (SLP) coin, Axie Infinity oyuncuları tarafından savaş veya macera modu aracılığıyla ödül olarak kazanılabilir. SLP, Axies olarak bilinen yeni dijital evcil hayvanları yetiştirmek için kullanılabilen jetonlardır. Ronin blok zincirine token yükseltmesinden önce resmen Küçük Aşk İksiri olarak biliniyordu.

Yetiştirme maliyeti 100 SLP'den başlar, ancak kademeli olarak artar - ikinci tür için 200 SLP'ye, üçüncü tür için 300, dördüncü için 500, beşinci için 800 ve altıncı için 1300'e yükselir. Axies en fazla yedi kez yetiştirilebilir ve yedinci cins 2.100 SLP'ye mal olur. Bu sınır, piyasada hiperenflasyonu önlemek için vardır.

SLP, Axie Infinity oyunlarını biraz para kazanmak veya DeFi'ye katılmak isteyen oyuncular arasında popüler hale getiren Play-to-kazan konseptinin yolunu açıyor. Özellikle Filipinler gibi ülkelerde popülerdir.

Slp Coin Nedir?

Detaylı bir şekilde Slp Coin nedir diye baacak olursak. Son zamanlarda günlük piyasa hacminde 3. sıraya yükselen Smooth Love Potion (SLP) Coin, Axie Infinity platformunda yeni dijital petler (Axies) üretmek için kullanılan bir madeni paradır.Axie Infinity, Pokémon'dan ilham alan ve Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilmiş dijital bir evcil hayvan evrenidir. Oyuncular, Axies adlı fantastik yaratıklarla savaşır.

Slp Coin Yorum
Slp Coin Nedir?

SLP, savaşlardaki rekabetin bir sonucu olarak kazanılabilir ve metamask cüzdanınızla senkronize edilebilir. Yeni petler üretmek için savaş kahramanları yetiştirerek Axies ya da yeni farklı özelliklere sahip petler üretebilirsiniz. İşte burada aşk iksiri SLP devreye giriyor. SLP'niz varsa, soyuna devam edebilirsiniz. Bir Axie 7 kez çiftleşebilir. Her yavru için artan miktarlarda SLP gereklidir.

Her neyse, eğer bir axs infinity oyuncusu değilseniz bu konuda daha fazla detaya girmeye gerek yok. Bu evreni merak edenler için linki buraya bırakalım. ( https://axieinfinity.com )

Madeni para yatırımı açısından araştırma yapıyorsanız bilmeniz gereken maksimum arza sahip olmadığı yani fiyatı her ne kadar takdir edilse de üretiminin sürekli artacağı için fiyat değerlemesinde dezavantaj oluşturabileceğidir. Ancak bugünkü verilere göre (13.02.2022) dolaşımdaki toplam arz 4.480.744.621'dir .

Tüm zamanların en yüksek değeri 0.4248 dolar iken, uzun vadeli sürekli düşüşün ardından eksenler aşık olacak, fiyatta bir hareket var, son fiyat 0.0280 dolar civarında.

Son zamanlarda, SLP fiyatı BTC dalgalanmalarından etkilendi ve Toplam Piyasa Değerine (TOPLAM-2) paralel ilerliyor gibi görünüyor.

SLP coin'leri, Axie Infinity oyunu oynayarak kazanılabilen bir kripto paradır. Madeni para, deneyim puanlarının yerini alıyor, ancak bazı büyük borsalarda dinleniyor. Oyun içi paralar, Axies olarak bilinen yeni dijital evcil hayvanları yetiştirmek için kullanılabilir.

Oyunda üremeye başlamak için yeterli jeton toplamak için yeni bir oyuncunun en az 15 yarışma kazanması gerekir ve jetonu açık piyasadan satın almak oyuncular için daha kolay bir yoldur.

Slp Coin Geleceği
Slp Coin Geleceği

Slp Coin Neden Düşüyor?

Bir altcoin olarak oluşturulmuş bir dijital varlık olan SLP, kripto para birimlerinin en güçlüsü değildir. Önümüzdeki hafta SLP fiyat tahmini raporları, kripto para piyasasının bir bütün olarak son zamanlarda düşüşte olması nedeniyle madeni paranın daha da düşebileceğini öne sürdü.

Ethereum'dan Cardano'ya (ADA), tüm büyük paralar, diğer paraları trendi takip etmeye zorlayan bir düşüş yaşadı. Bununla birlikte, SLP artan bir takipçi kitlesine sahip bir oyun içi para birimi olduğu için piyasada sürpriz bir para olabilir.

Slp Coin Geleceği

Slp Coin Geleceği: Sadece bir hafta önce, madeni paranın fiyatı hızla artıyordu. Piyasa gözlemcileri ve yatırımcılar, yılsonuna kadar neredeyse 0.11 USD'ye kadar devam eden bir ralli öngörüyorlardı. Ancak, mevcut senaryoda bu pek olası görünmüyor. Mevcut düşüşten sonra yatırımcılar tarafından görüldüğü gibi, 0,08 USD, 2021 için kripto para için bir başa baş noktası gibi görünüyor.

Digitalcoinpirce web sitesinin analizlerine göre Slp coin geleceği şu şekilde olacak.

  • Slp Coin Geleceği 2022 - $0.0291
  • Slp Coin Geleceği 2023 - $0.0349
  • Slp Coin Geleceği 2024 - $0.0374
  • Slp Coin Geleceği 2025 - $0.0487
  • Slp Coin Geleceği 2026 - $0.0405
  • Slp Coin Geleceği 2027 - $0.0639
  • Slp Coin Geleceği 2028 - $0.0776
  • Slp Coin Geleceği 2029 - $0.0914
  • Slp Coin Geleceği 2030 - $0.10
  • Slp Coin Geleceği 2031 - $0.12

Slp Coin Yorum

Genel hatları ile Slp coin yorum yapmadan önce gelin genel durumuna bir kez daha bakalım. SLP grafik verilerine göre, Mayıs ayında SLP'nin fiyatı düştü ve iki kez daha sıçradıkça oynaklık arttı. SLP Haziran'da 0,011 dolara düştü ve Temmuz'da 0,4088 dolara yükseldi. Fiyat 21 Eylül'de 0.0553$'a düştü ve Ekim ayında 0.05 ile 0.10$ arasında işlem gördü.

Kasım ayında, Facebook'un (FB) ana şirketinin Meta Platformları olarak yeniden adlandırılmasının ardından metaverse ile ilgili belirteçlerde yükseliş SLP görüldü. SLP fiyatı 4 Kasım'da 0.1352 dolara yükseldi, ancak kripto para piyasalarındaki düşüş eğilimi fiyatı düşürdü. SLP, 2021'i 0,027 dolarda sonlandırdı ve düşmeye devam etti, şu anda 0,018 dolar civarında işlem görüyor.

Slp Coin Yorum: Yatırımcılar daha önce kripto paranın 2023 yılına kadar tüm zamanların en yüksek seviyesini 0.15 USD'ye ulaşacağını iddia etmişti. Hatta bazı raporlar 0,2 USD fiyat önerdi. Bununla birlikte, madeni paranın 2022'nin sonunda 0.10 USD civarında bitmesi daha muhtemel.

Makalemizi yazdığımız sıra da, tahmin siteleri SLP/Axie kripto fiyat tahminlerine ilişkin görünümlerinde karışıktı. Wallet Investor ve Gov Capital fiyatın düşmesini beklerken DigitalCoin ve Price Prediction uzun vadede fiyatın yükseleceğini tahmin etti.

Slp Coin Grafik

Aşağıdaki grafik ile Slp coin grafik verilerine ulaşabilirsiniz.

Slp Coin Haberleri

Web sitemiz üzerinden güncel olarak slp coin haberlerine ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri