Shiba Inu Geliştiricisi Daha Fazla SHIB Coin Yakma Planlarını Açıkladı; SHIB Fiyatını Artıracak mı?

Shiba Inu Geliştiricisi Daha Fazla SHIB Coin Yakma Planlarını Açıkladı; SHIB Fiyatını Artıracak mı?

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Salı, 08 Şubat 2022

Shiba Inu Geliştiricisi Daha Fazla SHIB Coin Yakma Planlarını Açıkladı; SHIB Fiyatını Artıracak mı?

Varlık yakma, Merkez Bankalarının para birimlerini yönetmek için kullandığı yollardan biridir . Shiba Inu ekibi, SHIB jetonlarını yakmaya odaklanan projelere odaklanıyor ve baş geliştirici Shytoshi Kusama, diğer yakma mekanizmalarının yakında ortaya çıkacağını söyledi.

Bu bilgi, birisi her SHIB yaktığında güncellenen Twitter hesabı Shibburn'den toplanmıştır. “Yakında yayınlanacak daha fazla proje için bizi izlemeye devam edin, ve elbette, kutunun dışında düşündük” diye tweet attı.

313.244.633 $SHIB jetonu yakıldı

Başka bir tweet, toplam 17.081.193 $SHIB jetonunun yakıldığını ve on işlemin olduğunu ortaya koyuyor. Şimdiye kadar, 1 katrilyonluk ilk arzdan toplam 410.302.031.022,757 #SHIB jetonu (%41.0302) yakıldı. Bunu, yakıcıya gönderilen başka bir 1.882.892 takip etti.

Tweet, geçen hafta toplam 313.244.633 $SHIB tokeninin yakıldığını ve 77 işlemin olduğunu ortaya koydu.

Birçoğunun neden büyük miktarda kripto varlığının yakıldığını merak etmesine neden oldu. Kripto para yakma yeni bir süreç değil, değerlerini artırmak için token sayısı azaltıldığında yaygın bir uygulamadır.

Shiba Inu %27 sıçradı

Yakma işlemi, jetonları, tek amacı jetonları almak olan cüzdan adreslerine göndermeyi içerir. Sonuç olarak, cüzdan ağdan bağımsızdır ve tüm hesaplar artık jeton kullanamaz.

Coinmarketcap verilerine göre Shiba Inu, Pazar günü saat 22.28 ET itibariyle, önceki 24 saatlik dönemde yaklaşık %27 artışla 0.000029 dolardan işlem görüyordu.

Bir varlığın kaldırılması, para biriminin satın alma gücünü artırmak için yapılır. Merkez bankaları dolaşımdaki miktarı ayarlamak için bunu para birimlerine yapıyor.

Kurumsal hisse geri alımına çok benzer. Kripto para yakma iki ucu keskin bir kılıçtır ve faydalı olabilir veya geri tepebilir. Yatırımcı ve kullanıcı duyarlılığı ve yeni arz ve talep dinamiklerinin fiyatları nasıl etkilediği dahil olmak üzere çeşitli faktörler sonucu etkileyebilir.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri