Pitbul Coin Nedir? Yorum, Grafik, Geleceği ve Kaç TL?

Pitbul Coin Nedir? Yorum, Grafik, Geleceği ve Kaç TL?

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Cumartesi, 08 Ocak 2022

Pitbul Coin Nedir, Yorum, Geleceği, Sol Coin Kaç TL? Detaylı Pitbul Coin Analizi | Dövizmix

Doge Coin ile başlayan “animal token” adı verilen ve bir nevi şaka coin olan birçok coin son aylarda öne çıkmaya başladı. Doge ve Shiba’dan sonra en popüler olan köpek coini olan Pitbull coin de son zamanlarda çok fazla araştırılan varlıklardan biri haline geldi. Peki Pitbull Coin nedir?

Blockchain tabanlı platform olan Pitbull projesi, açık kaynaklı bir proje olduğundan topluluk üyeleri tarafından güncellendi ve geliştirildi. Bu topluluk içerisinde web geliştiricileri, grafik tasarımcıları ve yazarlar etkileyici işler ortaya koydu.

Bu kadar kısa sürede öne çıkmasının en büyük sebeplerinden birisi de topluluk tarafından bu kadar benimsenmesi. Pitbull Army adı verilen bu topluluk aynı zamanda sosyal blok zincirinin de iyi bir örneğini ortaya koydu.

Pitbull Coin Nedir?

Bugün dünyanın en popüler borsalarında listelenmesi de Pitbull Coin güvenilir mi sorusuna cevap arayan kullanıcılar için teminat niteliği taşımakta.

Pitbull Coin resmi yol haritası ise şu şekilde:

  1. Aşama
  • Yeni web sitesi ve markalaşma
  • Sosyal medya kanalları
  • BSCscan logosu
  • Denetim uygulamaları ve incelemeleri
  • CoinMarketCap ve CoinGecko'daki Listelere girme
  1. Aşama
  • Hayvan barınaklarına bağış
  • Büyük kripto youtuberları ve influencerları ile yakınlaşma ve ilişkiler kurma
  • Etkileşimli topluluk projelerinin entegrasyonları
  • Logolu ürünler
  1. Aşama
  • whiteBIT borsasında listeleme
  • Ticaret için farklı platformlarda listelenecek uygulama
  • NFT ve MEME yarışmaları
  • PIT resmi müziği
  1. Aşama
  • Bilaxy Listelemesi ve diğer olası CEX'ler için bağışlar
  • Projenin yönetişim belirteci süreci/evrimi
  • Rapçi “Pitbull” ile olası etkileşim
  • Barınak bağışlarını ve organizasyonlarını genişletme

Pitbull Coin Yorum

Pitbull Coin yorumları 2021 yılının Mart ayından sonra en çok aranılanlar arasına girdi. 17 Mart tarihinden itibaren gerçek bir pump örneği gösteren varlık, erken yatırımcılara büyük kâr getirdi. Twitter’da bazı analistler, Pitbull coin için uzun zamanlı yatırım yapmalarını tavsiye ederken, kimileri uzak durulması gerekenler arasında olduğunu belirtti. Nitekim Doge ve Shiba da olduğu gibi Pitbull da şaşırtıcı bir şekilde yükseldi.

Peki 2022 yılı için Pitbull Coin yorumları ne diyor? Şu an için tam 8 sıfırı olan Pitbull coin fiyatının dolar karşılığı 0.00000000198. Bu da demek oluyor ki 20 – 30 dolara milyonlarca adet alınabilir ve birkaç sıfır attığında sizi geleceğe taşıtabilir. Mevcut fiyatı son zamanların en yüksek değerinin biraz altında olması korkutucu görülebilir ancak Bitcoin piyasaları iyimser olduğu sürece Pit token son zamanlardaki en yüksek değerini tekrar revize edebilir ve üzerine çıkabilir.

Pitbull Coin Geleceği

Son zamanlarda yüzlerce token piyasaya hızlıca girip biranda ortadan kaybolabiliyor veya borsalarda delist edilebilir. Bu yüzden özellikle meme coins adı verilen şaka coinler konusunda yatırımcılar eskisinden daha dikkatli ve imtiyazlı davranıyor Peki Pitbull coin geleceği bu konuda ne diyor? Kullanıcılar neye dikkat etmeli ve ileri zamanlarda neler olacak?

Bu proje nispeten yeni olsa da sosyal medya platformlarında ve token sahiplerinin nüfusunda görüldüğü gibi, kripto alanında büyük bir vızıltı yarattı ve özel bir topluluğun desteğini aldı. İlk tedarik için toplam 100 katrilyon $PIT jetonu mevcuttur. Belirtecin enflasyonunu kontrol etme niyetiyle, toplam arzın %50'si başlangıçta yakıldı ve akıllı sözleşme ile belirteci sonsuza kadar orada kilitlenebilir hale getirmeden önce ölü bir adrese gönderildi.

Akıllı sözleşmeye göre proje, her işlemin %2'si her $PIT sahibine yayılacak ve %2'si ölü adreslere gidecek şekilde otomatikleştirilmiştir. Bu, jetona sahip olan herkesin, işlem sırasında, ölü adres tutma sayısı arttıkça $PIT dolaşım arzının önemli ölçüde azaldığı süre boyunca tutarlı teşvikler ve ödüller almaya hak kazandığı anlamına gelir. Pit, resmi yol haritasına sadık bir şekilde ilerliyor ve bu konuda istikrarlı kabul edilebilir.

Yatırımcılara sözleşmede vadedilen pasif staking gibi uygulamalar projenin uzun vadeli olabileceğinin bir göstergesi. Elimizdeki veriler ve kurumsal yapısı göz önüne alındığında Pit coin için güvenilir denilebilir.

Pitbull Coin Kaç TL

Bugünkü canlı Pitbull coin fiyatı , 24 saatlik 807.124 USD işlem hacmiyle 1.26e-9 USD'dir. PIT'imizi gerçek zamanlı olarak USD fiyatına güncelliyoruz. Pitbull son 24 saatte %2,33 değer kaybetti. Mevcut CoinMarketCap sıralaması 3312. Canlı piyasa değeri mevcut değil. Dolaşım kaynağı mevcut değil ve maks. 100.000.000.000.000.000 PIT coin temini.

Pitbull Coin Grafik

Pitbul Coin Hangi Borsada

Pitbull coin hangi borsada sorunuzun cevabı olarak; Pitbull coin CoinTiger, IndoEx, PancakeSwap ve LATOKEN kripto para borsalarından alınabilir diyebiliriz.

Pitbull Coin Fiyat Tahmini

Digitalcoinprice web sitesinin Pitbull coin fiyat tahmini verileri aşağıdaki gibidir.

Pitbull Coin Fiyat Tahmini 2022
$0.00000000171 USD
Pitbull Coin Fiyat Tahmini 2023
$0.00000000203 USD
Pitbull Coin Fiyat Tahmini 2024
$0.00000000227 USD
Pitbull Coin Fiyat Tahmini 2025
$0.00000000272 USD
Pitbull Coin Fiyat Tahmini 2026
$0.00000000244 USD
Pitbull Coin Fiyat Tahmini 2027
$0.00000000334 USD
Pitbull Coin Fiyat Tahmini 2028
$0.00000000422 USD
Pitbull Coin Fiyat Tahmini 2029
$0.00000000534 USD

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri