Paribu Anlaşmalı Bankalar Hangileri? - Dövizmix

Paribu Anlaşmalı Bankalar Hangileri? - Dövizmix

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Cuma, 21 Ocak 2022

Paribu Anlaşmalı Bankalar Hangileri? Paribu ile anlaşma sağlayan bankaların neler olduğu merak unsuru oluşturmaya başlamıştır.

Türkiye'de kripto para kullanımının artması ile beraber sık bir şekilde kullanılmaya başlanan ve oldukça yüksek bir işlem hacmine sahip bu platformun sahibinin kim olduğu da ayrı bir merak konusu oldu.

Güvenli bir şekilde kripto alım satım yapılabilen bu platformda bilindiği üzere Türk bir girişimciye aittir.

Türk girişimci ve Paribu CEO'su olarak tanıdığımız ise Yasin Oral'dır. Yasin Oral ise henüz genç yaşta bir girişimci olarak tanınırlık yakalamıştır.

Kripto para alışverişini yükselişe geçtiği şu son dönemlerde bu amaca hizmet eden bir platform olarak karşımıza çıkan Paribu nedir? Paribu'nun sahibi kimdir? Paribu ile ilgili tüm merak edilenler sizlerle…

2017'de kullanıma sunulan ve kripto para alışverişinin yapılabildiği Paribu'nun güvenilirliği her geçen gün daha da fazla araştırılıyor. 2015 yılında platformun ilk ön hazırlık çalışmalarına başlandığı, 2016 yılından kurulan ve 2017'de de faaliyete geçirilerek tam dört yıldır bilfiil kullanılagelen Paribu, Türkiye'de de kripto para ile ilgili işlem hacminin arttığı son yıllarda sık bir şekilde kullanılmaya başlamıştır.

Güvenilirlik noktasında sık sık araştırma yapılan bu platform ile ilgili henüz olumsuz bir durumla karşılaşılmamış, pek çok kullanıcı Paribu'da çok kolay bir şekilde alım satım işlemlerini devam ettirebilmiştir.

Paribu Anlaşmalı Bankalar

Paribu ile anlaşma sağlayan bankaların neler olduğu merak unsuru oluşturmaya başlamıştır. Paribu ile anlaşma yapılan ve 7-24 işlem yapabileceğiniz pek çok banka bulunmaktadır. Bunlardan ilki Akbank'tır. Paribu çalıştığı bankalar arasında ayrıca Fibabanka, Vakıfbank, Ziraat Bankası yer almaktadır.

Dolayısı ile bu bankaların düzenli müşterisi olanların ve işlem yaptırmak isteyenlerin işlemleri hızlıca halledilebilmektedir. Eğer Paribu kullanıyorsanız bu hızdan yararlanmak isterseniz bu bankalarda hesap açabilirsiniz.

Paribu'nun anlaşmalı olduğu 8 banka üzerinden TL yatırma çekme işlemlerinizi 7/24 gerçekleştirebilirsiniz. Aşağıda paribunun anlaşmalı olduğu bankalar listesini bulabilirsiniz.

  • Akbank
  • Fibabanka
  • İş Bankası
  • Şekerbank
  • Türkiye Finans
  • Vakıfbank
  • Yapı Kredi Bankası
  • Ziraay Bankası

Paribu Para Nasıl Çekilir?

Paribu Türk Lirası ile de işlem yapılan bir ortamdır. Burada ki kripto paralar kısa süre içerisinde Türk Lirası'na çevrilebilir ve nakit olarak çevrilme işlemleri kolaylıkla yapılabilir. Paribu ile para çekilmek istendiğinde izlenmesi gereken adımlar ise aşağıdaki gibidir;

  • İlk olarak cüzdana tıklamalısınız.
  • Ardından Türk Lirası adı verilen kısma tıklamalısınız.
  • Aşağıda yer alan kısmında TL çekme ibaresi yer alıyor. Buraya tıklamalısınız.
  • Sonra IBAN numarasını eksiksiz bir şekilde girmeli ve çekmek istediğiniz miktarı yazmalısınız.
  • Tekrar Türk Lirası çek demeli ve paranızı almalısınız.

Paribu Para Nasıl Yatırılır?

Kripto para alım satımı yaptığınız Paribu'da işlemler ilk olarak Türk Lirası üzerinden yapılır. Bunun için elbette Türk Lirası yatırma şartlarını öğrenmeniz gerekebilir. Paribu'da kolayca bitcoin alıp satmak için yatırılması gereken Türk Lirası için aşağıda yer alan adımları takip edebilirsiniz;

İlk olarak yine sistemde yer alan cüzdan kısmına gelin.

Hemen arkasından Türk Lirası yatır seçeneğine tıklayın.

Ekranda çıkan banka seçeneklerinden birini işaretleyin.

Türk Lirası miktarını da girdikten sonra yatırma işlemini tamamlayabilirsiniz.

Paribu Çekim Limiti Nedir?

Paribu'da işlem yapılma esnasında çekim limitinin ne kadar olduğu merak uyandırıyor. Burada işlem yapılmak istendiğinde alt üst limit miktarı sıklıkla araştırılıyor. Burada ise alt ya da üst limit olmadığından söz ediliyor.

Yalnızca para çekimlerinde hali ile minimum bir miktar belirtiliyor. Bu noktada çekim miktarı 10 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Para yatırma noktasında ise belirtilen herhangi bir alt limit söz konusu değildir.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri