(Mobox) Mbox Coin Nedir? Mbox Coin Yorum, (Mobox) Mbox Geleceği ve Analizi

(Mobox) Mbox Coin Nedir? Mbox Coin Yorum, (Mobox) Mbox Geleceği ve Analizi

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Pazar, 10 Nisan 2022

(Mobox) Mbox Coin Nedir? Mbox Coin Yorum, Hangi Borsadan Alınır? Mbox Coin Geleceği Ne Olacak? Tüm detaylar bu yazımızda.

MOBOX son zamanlarda iyi bir performans sergiledi ve son 30 günlük dönemde %70 kazandı. Madeni para, Mart 2022 boyunca bir yükseliş eğilimi gördü. Şu anda, piyasa değerine / Kredisine göre Coin Market Cap tarafından 185. sırada yer alıyor.

Nisan 2021'de piyasaya sürülen Hong Kong merkezli MOBOX , oyna-kazan GameFi kripto platformudur. MOBOX , Binance blok zincirinde, kullanıcıların çeşitli kriptolar kazanmak için jetonları stake etmesine olanak tanıyan bir platform olan Binance Launchpool'da başlatılan 22. proje oldu .

Proje, oyuncuları, geliştiricileri ve koleksiyoncuları katılmaya teşvik etmek için DeFi veya merkezi olmayan finans ile oyunları birleştiriyor.

MOBOX, kriptonun web sitesine göre, “şirketin her zaman üstünlüğe sahip olduğu ve kullanıcıdan mümkün olan her bir doları aldığı ve bu da onları neredeyse hiçbir şey bırakmadığı” geleneksel çevrimiçi oyunların aksine , kullanıcıları adil bir şekilde güçlendirdiğini ve ödüllendirdiğini iddia ediyor. .

Platformun ana özellikleri arasında, kullanıcıların oyun NFT'lerini diğer oyuncularla ve diğer oyuncularla takas edebilecekleri ve ödünç verebilecekleri merkezi olmayan bir NFT pazar yeri bulunmaktadır. Bu dijital varlıklar, NFT'ler olarak, tek bir oyunda kullanımın ötesine geçen bir ömre sahiptir. MOBOX web sitesinde şöyle yazıyor: “Oyuncular oyun içi varlıklarının gerçek sahipliğini alıyor. NFT'lerin gücünü kullanarak, oyunlarda kazandığınız varlıklar oyuncuya aittir ve sonsuza kadar blok zincirinde yaşar." Nadirliklerine ve değerlerine göre sıralanan bu varlıklar, bir dizi farklı oyunda kullanılabilir ve diğer oyunculara satılabilir.

MOBOX, Game Creator ile geliştiricilerin platformda blok zincir oyunlarını kolayca başlatabileceklerini ve bu süreçte oyun kreasyonlarından daha iyi para kazanmak için ekosistemin özelliklerinden yararlanabileceklerini söylüyor. Binance NFT Marketplace ile ortaklaşa bir kuluçka fonu olan METAfund, oyun geliştiricilerini blok zincirine oyun getirmek için destekliyor.

Kriptonun resmi literatürüne göre amacı, kısa vadede yerleşik bir oyun platformu, orta vadede yönetişim jetonlarına sahip oyuncuların katılabileceği bir DAO ve “karmaşık bir bilimsel ekonomik yapıya sahip çapraz platform metaverse” olmaktır. sistemi” uzun vadede MOMOverse olarak adlandırılmıştır.

Mbox Coin Nedir?

Mbox coin nedir: Web sitesine göre, kriptonun üç milyondan fazla kullanıcısı ve 1,3 milyondan fazla NFT'si var. Kripto, protokolde satılan en pahalı NFT'nin 1,5 milyon dolara gittiğini söylüyor.

Platformda kazan-kazan'a katılmanın dört ana yolu vardır: verim çiftçiliği; NFT çiftçiliği; Açık çekilişe katılmak Mystery BOX; ve oyunlarda mükemmel.

Getiri çiftçiliği, takas fonu havuzuna likidite sağlamak ve gelir elde etmek için belirlenmiş token varlıklarını yatırma işlemidir. MOBOX platformunda kullanıcılar MBOX-BNB LP'yi yatırabilir ve MBOX alarak ödüllendirilebilir.

Platform şöyle diyor : “MOBOX'taki çeşitli sistemler dikey ve yatay olarak iç içe geçmiş durumda, bu da oyuncuların gelir elde etmesi için birçok yol sunacak. Oyuncuların keşiflerini ve keşiflerini dört gözle bekliyoruz.”

Platform aynı zamanda "nerede olursanız olun tüm cihazlarda keyfini çıkarabileceğinizi" söylüyor ve "ister içerik oluşturuyor ister başkalarının eserlerinden keyif alıyor olsun, MOMOverse oyuncuları, geliştiricileri ve koleksiyoncuları katılımları ve eğlenmeleri için ödüllendiriyor" diye ekliyor.

Ağdaki dikkate değer oyunlar arasında Blockchain Brawler, Token Master ve Trade Action yer alıyor.

MOBOX jetonları oyun içi para birimi olarak kullanılabilir; yönetim belirteci olarak; ve NFT müzayedelerine katılmanın yanı sıra stake yapmak.

Mbox Coin Yorum

MOBOX bugünkü fiyatı $2,93 USD, 24 saatlik işlem hacmi $65.356.021 USD. MBOX / USD fiyatlarımızı gerçek zamanlı olarak güncelliyoruz. MOBOX son 24 saatte yüzde düştü. Anlık CoinMarketCap sıralaması #198, piyasa değeri $234.275.682 USD. Dolaşımdaki arz 79.853.076 MBOX coin ve maksimum seviyede.

Nisan 2021'de platform, ön tohum veya ön satış olmadan piyasaya sürüldü. Toplam madeni para arzının %51'i topluluk tarafından basıldı, %21'i topluluk katkıda bulunanlara, %8'i stratejik ortaklara ve %20'si takım için ayrıldı.

Kasım 2021'de Binance Labs, MOBOX'a stratejik olarak yatırım yaptı. Ne yazık ki, projeyi kimin kurduğuna dair bir bilgi yok. Geçmişte, ekibinin "dünyaca ünlü sosyal oyun platformlarını geliştirme ve çalıştırma konusunda kapsamlı deneyime" sahip 30'dan fazla kişiyi içerdiğini söylemişti.

Bu bilgi, 2022 için bir MOBOX fiyat tahminini nasıl etkiler? Veya 2030 için bir MOBOX fiyat tahmini mi?

Tahminlere bakmadan önce, madeni para performansına genel bir bakış atalım.

Piyasaya sürüldükten sonra , 10 Nisan 2021'de 4.0418$'dan 22 Haziran 2021'de 0.4848$'a düştü. Temmuz ayına kadar yatay işlem gördü. Daha sonra Ağustos 2021'de token 10.69$'a yükseldi. Eylül ayında düşmesine rağmen, yılın ilerleyen zamanlarında rekor seviyelere yükseldi ve 1 Aralık 2021'de 15.42 $'a yükseldi. Token hemen ardından düştü ve 11 Mart 2022 itibariyle 1.7988 $'a düştü. MBOX jetonu o zamandan beri 3.79 $'a yükseldi. 4 Nisan 2022.

Coin Gecko'ya göre , token 4 Nisan 2022'ye kadar olan 30 gün içinde %70 ve 4 Nisan'a kadar olan 14 gün içinde %80 arttı.

Belirteç maksimum 1 milyar MBOX belirteci arzına, toplam 389 milyon MBOX arzına ve mevcut dolaşımdaki 80 milyon MBOX arzına sahiptir. 302.72 milyon dolarlık bir piyasa değeri var.

Mbox coin iyi bir yatırım mı: Potansiyel olarak: uzmanlar token konusunda kesinlikle iyimser. Proje, madeni paranın performansı açısından iddialı bir yol haritasına ve sağlam bir büyümeye sahip.

Mbox Coin Geleceği

Piyasanın doğası gereği oynaklığı ve madeni paranın gelecekteki fiyatını etkileyebilecek birçok değişken nedeniyle, fiyat tahminleri, özellikle uzun vadeli olanlar olmak üzere, her zaman bir tutam tuzla yapılmalıdır.

Bunu akılda tutarak, bazı MBOX fiyat tahminlerine bakalım .

Gov Capital, çok yükseliş tahmininde, MOBOX'un bir yıl içinde 7.57 dolara ve beş yıl içinde 17.972 dolara çıkabileceğini düşünüyor.

DigitalCoinPrice, 2023 için MOBOX madeni para fiyat tahmininin 5,49 dolar olabileceğini düşünüyor. Web sitesinin 2025 için MOBOX fiyat tahmini 7.26 dolardır.

Wallet Investor, tokenin beş yıl içinde 16.395 dolara yükselmeden önce bir yıl içinde 5.431 dolara çıkacağına inanıyor.

Mbox Coin Grafik

Aşağıdan Mbox coin grafik verilerine ulaşabilirsiniz.

Mbox Coin Hangi Borsada?

MOBOX ile şu anda işlem yapılan en büyük kripto para borsaları Binance, BTCEX, DigiFinex, Bitget.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri