Loopring Coin Nedir? Loopring Coin Yorum, Loopring Coin Geleceği Analizi

Loopring Coin Nedir? Loopring Coin Yorum, Loopring Coin Geleceği Analizi

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Cumartesi, 19 Mart 2022

Loopring Coin Nedir? Loopring Coin Yorum, Hangi Borsadan Alınır? Loopring Coin Geleceği Ne Olacak? Son Dakika Haberleri

Kripto alanı, son iki yılda hızlı bir hareketle çarpıcı bir büyüme gördü. Bununla birlikte, uzaydaki sürekli evrim, Loopring'in fırlatılmasına neden oldu. Platform, merkezi ve merkezi olmayan borsalarla ilgili aksaklıkları çözmeyi amaçlıyor .

Ekosistemin temel amacı, hızlı, güvenli ve son derece şeffaf çözümler sağlamaktır.

Platform, Ethereum'da keskin verim, uygun maliyetli ödeme ve ticaret sağlar . Ayrıca verimsizlikleri ortadan kaldırarak hibrit çözümler oluşturmadaki yetkinliği artırmayı da umuyor.

Loopring (LRC) bir ERC-20 belirtecidir, kendine ait bir açık kaynaklı, denetlenmiş ve gözetimsiz değişim protokolüdür. Loopring, sıfır bilgi kanıtlarından yararlanarak herkesin Ethereum üzerinde velayet dışı, kitap tabanlı alışverişler yapmasına izin vermeyi amaçlamaktadır .

Loopring'in performansı, profesyonel yatırımcılar ve piyasa yapıcıların algoritmik stratejiler ve diğer otomatik ticaret botlarını dağıtması için yeterlidir.

Kısa tanıtıma hayran kaldınız ve temelleri ile birlikte Loopring nedir ve geleceği hakkında bilgi edinmek mi istiyorsunuz? Mükemmel noktadasınız, bu makale size projenin temelleri, kısa vadeli ve uzun vadeli LRC fiyat tahmini konusunda kapsamlı bir şekilde rehberlik edecek. Loopring coin son dakika haberlerini Dövizmix.com dan takip edebilirsiniz.

Loopring Coin Nedir

Loopring Coin Nedir:Başlangıç ​​için Loopring (LRC), merkezi olmayan kripto borsaları oluşturmaya odaklanmak için geliştirilmiş açık bir protokoldür. Ayrıca protokol, kullanıcıların sıfır bilgi kanıtlarını (ZKP'ler) kullanarak Ethereum ağı üzerinde velayet dışı, sipariş defteri tabanlı bir değişim oluşturmasına olanak tanır. Gözaltına alınmayan borsa ile kullanıcılar, kriptoyu ve fonları güvende tutmak için özel anahtarlar üzerinde kontrole sahiptir.

Loopring'in, kendi yerel yardımcı program belirteci olan LRC de dahil olmak üzere birden fazla sanal para birimi kullanan, gelişmekte olan bir DeFi protokolü olduğu söyleniyor. Protokol, küresel bir kullanıcı ağını, yeni kripto varlık değişim biçimlerinin geliştirilmesini ve üretilmesini kolaylaştırdığı bilinen bir platformu çalıştırmaya teşvik etmeyi amaçlıyor.

Sıfır bilgi toplamalarının veya zk toplamalarının kullanılmasıyla Loopring, borsalarının yatırımcılar için daha hızlı uzlaşma sağlayabileceğini iddia ediyor. Zk-rollups, gaz fiyatlarını düşük tutarken blok zincirlerinin işlemleri daha hızlı doğrulamasını kolaylaştıran bir Katman 2 ölçeklenebilirlik çözümüdür.

Loopring platformu, kriptografiyi (zk-toplamaları) kullanarak, Ethereum'daki merkezi olmayan borsalarla ilişkili düşük hızlardan ve yüksek maliyetlerden kaçınmak için borsaların bunun üzerine inşa edilmesini sağlar.

Böylece, sıfır bilgi toplamaları, Loopring borsalarının önemli hesaplamaları doğrudan Ethereum blok zincirinde tamamlamak yerine başka yerlerde yürütmesini sağlar. Buradaki fikir, bir Loopring borsasının Ethereum ağına göndermesi gereken işlem sayısını azaltarak, Yatırımcıların artan hızdan ve daha düşük maliyetlerden faydalanacağıdır.

Öte yandan, diğer merkezi olmayan borsalar, işlemlerin Ethereum ağında saniyeler veya milisaniyeler yerine dakikalar içinde onaylanmasını gerektirir. Dolayısıyla bu, Loopring'in diğer merkezi olmayan borsalara göre sunduğu önemli bir avantajdır.

Bu nedenle, Loopring'in ana değer önerisi, platformuna dahil ettiği öncü kriptografidir. Bazı savunucular, sıfır bilgi kanıtları (ZKP) adı verilen iyi bilinen bir şifreleme biçimini kullandıkları için zk toplamalarının yeterince umut verici olduğuna inanıyor. ZKP, bir bilgisayar programının verileri fiilen ifşa etmek yerine veriler hakkında iddiada bulunmasına izin verir. Örneğin, sıfır bilgi kanıtı, bir devlet kurumunun, kullanıcının gerçek doğum tarihini açıklamadan belirli bir web sitesine erişmek için yasal yaşta olduğunu doğrulamasını sağlayabilir.

Loopring'in birincil hedefleri, merkezi borsalara veya diğer güvenilir üçüncü taraflara olan kullanıcı bağımlılığını azaltmak ve dünya çapında likit pazarları etkinleştirmektir. Loopring, ekosistem oyuncularını, gözetimsiz akıllı sözleşmelerle gerçekleştirilen işlemlerle, merkezi olmayan değişim hizmetlerini yürütmeleri için ödüllendirerek yapmayı hedefliyor.

Loopring Nasıl Çalışır?

Protokol, gerekli görevleri yapmak için halka madencilerinin yardımını içeriyor. Teşvikler karşılığında, madenciler ve siparişleri yürütmek için sipariş halkaları çalın. Yatırımcılar madencileri besleme veya sipariş marjları şeklinde tazmin eder:

Yatırımcılar, madenciye akan maksimum LRC token sayısını seçebilirler.

Bölünmüş marjlar: Yatırımcılar, ücretleri ve marjları madenciye bırakarak tek bir sipariş için talep edilebilir marja karar verebilir.

Loopring Layer 2 yazılımı, AMM ve sipariş defteri değişim modellerini destekleyen vesayetsiz bir değişimdir. Loopring protokolüne dayalı bir ödeme platformu da mevcuttur. Bu ticaret platformu, kullanıcıların çok çeşitli dijital varlıkları takas etmelerini sağlar. Loopring DEX, işlem ücreti olmadan güvenli ve hızlı ticaret sağlar.

Loopring protokolü, toplu siparişler vermenizi ve bunları zincir dışı diğer borsalara göndermenizi sağlar. Ayrıca, Loopring platformu hem merkezi hem de merkezi olmayan borsalar tarafından kullanılabilir, bu da Yatırımcıların dijital varlıklarının fiyatlarını piyasa genelinde karşılaştırmasını kolaylaştırır. Ayrıca Ethereum'un çeşitli borsalarına likidite katar. Loopring, herhangi bir akıllı sözleşme platformuyla kolayca arayüz oluşturabildiği için bazen "agnostik" bir platform olarak anılır.

Loopring'in Avantajları

  • Gözaltı dışı. Kullanıcı, dijital varlıkların mülkiyetini her zaman elinde tutar.
  • Güvenlik. 2. katman protokolü başarısız olsa bile, Merkel kanıtları kullanıcıların 2. katman varlıklarına erişmesini sağlar. Borsalarda, zkRollup'lar Ethereum tarzı koruma sağlar.
  • Azalan maliyetler ve artan hız. İşlem süreleri büyük ölçüde azalır ve alışverişlerin zincir dışı yürütülmesi sayesinde 2. katman ağındaki gaz giderleri ihmal edilebilir düzeydedir.
  • İtibar sistemi. Stake edilen LRC tokenlerini kaybetme riski nedeniyle, DEX'ler kullanıcılara saygılı davranmaya teşvik edilir.

Loopring'in Dezavantajları

  • Gelişim yavaştır. Loopring protokolünün 2017'de oluşturulmasına rağmen, Loopring Exchange yalnızca 2020'de beta sürümü olarak dağıtıldı.
  • Ulaşılabilirlik. Katman-2 dijital cüzdan fonları saklanmalı ve kullanılmalıdır.

Loopring iyi bir yatırım mı?
Loopring'in uzun vadeli iyi bir yatırım olma ihtimali iyi, ancak mevcut destek seviyeleri belirlenmedi. Bununla birlikte, mevcut fiyat gelişimi LRC fiyatını büyük marjlarla artırdı. Olası fiyat gelişimi, RSI göstergesi aşırı alım koşuluna işaret ettiğinden, her iki yönde de gidebilir, bu nedenle tüccarlar için salınım stratejileri kullanmak akıllıca olacaktır. Yatırım açısından, Loopring fiyat tahminimize göre önümüzdeki yıllarda karlı bir yatırım olacaktır. Ancak, yalnızca tanınmış kaynaklardan gelen yatırım tavsiyelerine veya ticaret tavsiyelerine inanın.

Kaç tane LRC jetonu var?
Loopring'in maksimum 1.374.513.896 LRC madeni parası vardır. Dolaşımdaki arz 1.373.873.440 dijital madeni paradır ve piyasa değeri 3.569.626.648$'dır.

Loopring ne kadar güvenli?
Loopring, Ethereum ve Neo blok zincirlerinde çalıştırılabilir. Belirteçler, SHA256 ve RIPEMD160 gibi temel blok zinciri teknolojilerinin karma işlevleriyle güvence altına alınır. Teknik açıdan, Loopring güvenilirlikten ödün vermeden çok güvenlidir.

Loopring Coin Yorum

Loopring coin yorum yapmak için öncelikle hali hazırdaki durumuna bakalım. Yazımız yayınlandığında Loopring fiyatı, $0,738149 USD, 24 saatlik işlem hacmi $140.661.825 USD. Loopring son 24 saatte yüzde düştü. Anlık CoinMarketCap sıralaması #82, piyasa değeri $981.499.152 USD. Dolaşımdaki arz 1.329.675.414 LRC coin ve maksimum seviyede 1.374.513.896 LRC coin.

Analiz, tarafsız Loopring fiyat ralli gözlemleridir ve kullanılan göstergeler, tüccarın kendi ticaret tarzının yatırım ihtiyaçlarını değiştirmek için değiştirilebilir. Burada kullanılan analiz, oynaklığı ve trend stilini kullanır.

Bu bir ticaret tarzı olmasa da, bu yöntem genellikle salıncak ticareti için kullanılır. Bu analiz için kullanılan zaman çerçevesi bir yıldır. 50 günlük basit hareketli ortalama, Bollinger bantları, varlıktaki genel piyasa birikimini uzun bir süre boyunca bulabilen birikim/dağılım göstergesi, RSI göstergesi veya göreceli güç göstergesi ile birlikte kullanıldı. Bunun dışında, tüccarlar ticaret ihtiyaçlarını desteklemek için direnç ve destek seviyelerini dahil edebilirler.

Birkaç gün önce gözlemlenen LRC fiyat artışı, fiyat değerlendirmelerini gökyüzüne göndererek fiyatı kat kat vurdu. Yılın çoğu için, fiyat 50 günlük basit hareketli ortalamaya nispeten yakın kaldı. Birikim/Dağıtım göstergesi yıl boyunca büyük bir birikime işaret eden 3 ana hacim hareketini işaret etse de, bunların hiçbiri mevcut fiyat artışı gibi önemli değildi.

İlk birikim Ocak 2021'de gerçekleşti. İkinci büyük hacimli fiyat hareketi Ağustos sonunda görüldü ve üçüncü birikim Kasım başında gerçekleşti. Mevcut fiyatlar, 50 günlük basit hareketli ortalamanın çok üzerinde ve uygun bir direnç seviyesi oluşturulmadı.

Yukarıdaki grafikte görüldüğü gibi, Bollinger bantları bu yılın başında ve şimdi çok büyük oynaklık bantları yarattı. Her iki seferde de, büyük oynaklık, aşırı alım durumuyla birlikte RSI göstergesinin patlamasına neden oldu. Ocak ayında, ilk Loopring fiyat artışı, fiyatı yüksek oynaklıkla yükseltti ve fiyat, Mart ayına kadar önümüzdeki 2 ay boyunca yükselme eğilimindeydi.

Kripto para piyasası yatay bir seyir izlemeye devam etti ve Mayıs ayından itibaren fiyat düşüş eğilimine girdi. Bir sonraki yükseliş trendi Temmuz'un ikinci yarısında başladı ve neredeyse 2 aylık konsolidasyon tabanı ile fiyat yeni zirvelere çıkarak tüm zamanların en yüksek seviyelerini oluşturdu ve Loopring token LRC'nin fiyatını yükseltti.

Loopring'i (LRC) Hangi Borsada?

Loopring LRC birçok kripto borsasında mevcuttur. Likidite ve itibara bağlı olarak Binance, OKEx, Bilaxy ve Coinbase Pro'dan LRC satın alabilirsiniz. Bu alımlar fiat para birimleri veya diğer kripto para birimleri ile yapılabilir. Ancak, Loopring'i satın almadan önce, Loopring tahmini ve gelecekteki minimum fiyatı, maksimum fiyatı ve ortalama fiyatı hakkında iyi araştırma yapın.

Loopring Coin Grafik

Loopring coin geleceğine geçmeden önce, aşağıdan Loopring coin grafik verilerine ulaşabilirsiniz.

Loopring Coin Geleceği

Bir çok finans sitesi üzerinden yaptığımız araştırma sonucu Loopring coin geleceği hakkındaki Loopring coin yorumları için verileri aşağıda sizinle paylaşıyoruz.

Büyük finanas sitelerinin Loopring coin yorumları aşağıdaki gibidir. Ayrıca bizde Loopring coin yorumuzu ve geleceği hakkında ki fikrimizi yazıyor olacağız.

WalletInvestor:

Cüzdan yatırımcılarının revize edilmiş tahminine göre, Loopring fiyatının maksimum 2.495 $, minimum ise 1.637 $'a çıkacağı tahmin ediliyor. Tokenin 2022 yılına kadar ortalama 2.074 $ fiyatla işlem görmesi bekleniyor. Walletinvestor, jetonun ortalama 5.229 $ fiyatla işlem görmesini bekliyor. Beklenen maksimum fiyat 6.353$, minimum ise 2025 yılına kadar 4.261$'a düşecek.

DigitalCoin:

DigitalCoinPrice'a göre, Loopring 2022'nin sonunda 1,36 dolara yakın bir fiyata ulaşacak. Fiyatın 2025'in sonunda 2,14 dolara ulaşması bekleniyor.

Gov.Capital:

Hükümet sermayesi, Loopring fiyatı için tahminini değiştirdi, protokolün maksimum 2.0378$'a ulaşmasını bekliyorlar. Aksine, piyasadaki trend dönüşlerinin fiyatı 1.506$'a düşüreceğine inanıyorlar. Ve ortalama alım ve satım baskıları ile 2022'nin sonunda 1.772$'dan işlem görecekti. Web sitesi ayrıca uzun vadede çok büyük bir tahminde bulundu, fiyatın maksimum 5.59$ artmasını bekliyorlar. 2025'in sonunda ortalama ve minimum olasılıklar sırasıyla 4,86 ​​dolar ve 4,13 dolar.

Loopring Fiyat Tahmini 2022

Fiyat tahminlerine göre, LRC fiyat tahmininin minimum 4,23 $ fiyat seviyesine ulaşacağı tahmin ediliyor. LRC fiyatı maksimum 5,66$ fiyat seviyesine ulaşabilir. Yıl boyunca ortalama Loopring fiyatı, Loopring fiyat tahminine göre yaklaşık 4,76$ olacaktır.

LRC Fiyat Tahmini 2023

Loopring kripto para birimi tahmininin bugünkü fiyatının, 2023 yılında maksimum 7$ olması beklenen minimum 5,2$'a ulaşması bekleniyor. Loopring fiyat tahminimize göre yıl boyunca ortalama Loopring fiyatının 6,5$ civarında olması bekleniyor.

Loopring Fiyat Tahmini 2024

Loopring fiyat tahmin sistemi ve teknik analize göre Loopring'in minimum fiyat seviyesi 7$ civarında olacaktır. Loopring tahminine göre maksimum fiyat Loopring tahmini 2024 boyunca yaklaşık 8,2 $ ortalama Loopring fiyatı ile 9 $ olacaktır.

Loopring Fiyat Tahmini 2025

Teknik analiz ve Loopring fiyat tahminlerine göre Loopring LRC'nin minimum fiyatı 7,9$, maksimum fiyat seviyesi ise 9,6$ olacak. Madeni paraların ortalama Loopring fiyatı, Loopring fiyat tahminimize göre 2025 yılında 9$ olacak

Loopring Fiyat Tahmini 2026

Veri tahmin modelleri, LRC'nin minimum fiyatının 9,5$ olması beklendiğini gösteriyor. Loopring fiyat tahminimize göre 2026 yılında 9,8 dolarlık ortalama fiyatı korurken maksimum fiyat 10.5 dolar olacak.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri