Kosgeb Kredi Almak İçin Proje Tavsiyeleri. Onaylanmış Proje Örnekleri.

Kosgeb Kredi Almak İçin Proje Tavsiyeleri. Onaylanmış Proje Örnekleri.

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Salı, 11 Ocak 2022

Bu yazımızda sizlere Kosgeb Kredi Almak İçin Proje Tavsiyeleri ile birlikte onaylanmış Proje Örneklerini de sunuyoruz.

Kosgeb Kredi Almak İçin Proje Tavsiyeleri

Kosgeb iş planı örnekleri incelendiğinde genellikle genç girişimcilerin üretim alanında faaliyetlerini sürdürmek istedikleri alanlarda daha başarılı oldukları tespit edilmiştir. Kosgeb girişimcilik üzerinden vermiş olduğu kredilerde özellikle yaratıcı ve parlak fikirlere çok önem vermektedir.

Kosgeb Onaylanmış Proje Örnekleri

Kosgeb Onaylanmış Proje Örneği

* Özellikle sizler için üç farklı projeyi inceledik. Kosgeb girişimcilik proje örneği alanında bu üç projeyi kendinize rol model olarak seçebilirsiniz ancak belirttiğimiz projelerden başvuru yaparak başarı elde edebilirsiniz şeklinde bir garanti bulunmuyor.

Proje 1 : Triko Atölyesi

Üretim alanında faaliyet gösterecek olan triko atölyesi için çok rahat bir şekilde kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Ülkemizde ve dünya üzerinde trikoya olan talep göz önünde bulundurulduğunda alabileceğiniz Kosgeb proje desteği ile hem makinelarınızı alabilirsiniz, hem de eleman, işyeri gibi giderlerinizi karşılayabilirsiniz.

Proje 2 : PVC Sistemleri Atölyesi

Pvc sistemleri ülkemizde satış cirolar yüksek olan bir iş planıdır. Özellikle maliyeti ve işçilik giderlerinden dolayı pek çok kişinin aklına bile gelmeyen bu sektör ile ilgili ufak bir araştırma yaparak Kosgeb kredisi almak mümkün. Üstelik bu işin atölye aşamasıyla ilgili Kosgeb üzerinden teknik destek alabilir ve projnizin ustası olabilirsiniz.

Proje : 3 Pastahane İşletmesi

Özellikle ülkemizde potansiyeli artmakta olan inşaat projeleri ve bu projeler içerisinde oluşturulan iş alanları içerisinde pek çok iş yapılabileceği gibi özellikle pastahane işletmeciliği çok gözde işler arasında yer alır. Kosgeb örnek proje modelleri içerisinde en çok başarılı olacağına inanılan sektörlerden bir tanesi de pastahanecilik sektörüdür. Özellikle yeni kurulan sitelerde insanların sabah ve akşamları yoğun alışveriş yaptıkları pastahaneler Kosgeb proje örneği açısından değerlendirilebilecek sektörlerden biridir.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri