Kishu Coin Nedir? Yorum, Grafik, Geleceği ve Fiyat Tahmini?

Kishu Coin Nedir? Yorum, Grafik, Geleceği ve Fiyat Tahmini?

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Cumartesi, 08 Ocak 2022

Kishu Coin Nedir, Yorum, Geleceği, Kishu Coin Kaç TL? Kishu Inu Coin Analizi | Dövizmix

Kishu coin nedir: 2021 yılına köpek coinlerinin damga vurduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Doge Coin ile başlayan trend, Shiba ile devam ederken Kishu kendini gösterdi ve kullanıcılar Kishu coin nedir sorusuna cevap aramaya başladı.

Saydığımız diğer coinler gibi Kishu da maskot olarak bir köpek logosu kullandı.

Tam bir şaka coin olarak ortaya çıkan Doge'nin aksine Kishu, vizyon açısından farklı bir şekilde hareket etmeyi planlıyor. KISHU Coin, işlem bazında kullanıcılarına ödül olarak dağıtılan bir kripto para birimidir.

Merkezi olmayan finansal işlemlerde yer alan KISHU Coin, stake kazançları sunan bir tokendir.

Merkezi olmayan bir model üzerinde çalışan Kishu, aynı zamanda ERC-20 coinidir ve kullanıcılarına özel ödüller sunarak ekosistemini güçlendirmeyi hedeflemekte.

Kishu Coin Nedir?

Daha detaylı şekilde kishu coin nedir bakacak olursak. Ancak Kishu'nun yol haritası bakımından kafa karıştırıcı olduğunu da söyleyebiliriz. Diğer bir yandan proje diğer şaka coinlere göre eşsiz denilebilecek bazı özellikleri de mevcut. Örneğin kullanıcılar Marketplace'de NFT teşvikleri karşılığında Kishu bahisleri oynayabilir. Ayrıca Stake havuzlarında biriken Kishu'lar, yarışmalarda NFT oluşturan kişilere teşvik amaçlı dağıtılır.

Belli bir merkeze sahip olmayan Kishu, belli kişiler tarafından değil, destekçi topluluklar tarafından desteklenir. Bu da diğer kişilerin topluluğa katılması için teşvik eder ve şeffaf ve samimi bir ortamda kullanıcılar ortak paydada buluşur.

Kripto dünyasında güven konusunun en büyük sorunlardan biri olduğu göz önüne alındığında, Kishu'nun bu konuda çalışmalar yapması kullanıcılar için bir lüks değil. Bu bağlamda tamamen açık, şeffaf ve likidite coinlerinin yakılarak zararlı faaliyetlerin ortada kaldırılması gibi faaliyetler gerçekleştirmekte.

Kishu Coin Yorumlar

Kishu coin yorumlar söz konusu olduğunda, 2021 yılının en fazla değer kazanan şaka coinlerinden biri olmayı başaran Kishu coinin mevcut değeri 0.0000000002180 dolar. Maksimum arzın 100.000.000.000.000.000 olduğu göz önüne alındığında dolaşımdaki arzın 100.000.000 milyar olduğu çıkarımına ulaşılabilir. Buradan yola çıkarak oldukça başarılı bir fiyat skalasında olduğunu söylemek yanlış olmaz. Kishu Coin yorumları ve fiyat tahminlerine gelirsek:

Kishu son zamanlarda Doge, Shiba ve Floki gibi rağbet gören meme coinlerden biri. 0.000000000069 dolardan başlayarak %3000 üzerinde değer kazandığını göz önüne alırsak, ne kadar popüler olduğunu anlamanıza daha kolay yardımcı olabiliriz.

Bir ERC20 tokeni olan Kishu, ETH 2.0 güncellemesinden zor daha fazla ilgi görebilir. Bunun sebebi ise düşük işlem ücretleri ve gaz maliyetleri gibi fayda sağlayacak güncellemelere sahip olacak olması.

KISHU projesi, bugüne kadar birçok kripto para birimi projesi tarafından kullanılan bir taktik olan NFT'lerinden kolayca yararlanabilir ve projelerinin daha da gelişmesi için finansman sağlayabilir. Ayrıca tüm köpek coinlerin aynı anda yükselmeye geçtiğini söylemekte de fayda var. Fakat gene de Kishu gibi coinlerin teknik verilerden ziyade sosyal medya spekülasyonlarına bağlı olarak yükselişe geçtiği göz önünde bulundurulmalı. Kishu inu coin yorum hakkında şimdilik aktaracaklarımız bu kadar.

Kishu Coin Geleceği

Kishu coin geleceği: Şaka coinlerinin yakın gelecekte birçoğunun yok olacağından bahsedildiği birçok makale okumuş olmalısınız. Genel anlamda bunun sebebi, kendi ekosistemlerinden yoksun olması gibi sebepler. Bir diğeri de zamanla spekülasyonlardan yoksun olması ve kullanıcıların ilgilerinin yitirilmesi. Bu tip durumlarda borsalardan delist edilir ve zamanla tamamen ortadan kaybolabilirler. Kishu Coin geleceği için de bu tip kaygılardan bahsetmek mümkün ancak uzun vadede piyasada var olmak istediğini açıkça göstermekte.

Özellikle ekosisteminin vadeli evrimi ve merkezi olmayan topluluklar tarafından desteklenmesi gibi durumlar bu konuda ayakta kalmasına yardımcı oluyor. Gene de göz önünde bulundurulması gereken en önemli şey gerçek kullanım durumu. Platform, kâr amacı gütmeyen kişiler tarafından desteklenmesine izin veriyor ve tüm kazançların projenin büyümesine yardımcı oluyor.

Ekosisteminin güçlendirilmesi için ise, işlem gerçekleştirildiğinde Kishu sahiplerine yapılan işlem ücretinin %2'si gibi teşvikler oluşturmakta.

KISHU Coin projesi, mem kripto para akışında geleceğe en güçlü şekilde hitap edecek kripto para birimini yaratmayı hedefliyor. KISHU Coin'in geliştiricileri, diğer dog-stream madeni paraların geleceğe yönelik niteliklere sahip olmadığını savunarak KISHU Coin'i geliştirdi.

Kishu Coin Kaç TL

Bugünkü canlı Kishu Inu fiyatı, 24 saatlik 7.227.462 USD işlem hacmiyle 2.47e-9 USD'dir. KISHU'yu gerçek zamanlı olarak USD fiyatına güncelliyoruz. Kishu Inu son 24 saatte %0,62 düştü. Mevcut CoinMarketCap sıralaması 2891. sırada ve canlı piyasa değeri mevcut değil.

Kishu Coin Grafik

Aşağıdaki kishu coin grafik verilerine erişebilirsiniz.

Kishu Coin Hangi Borsada

Kishu coin hangi borsada sorunuzun cevabı olarak; Kishu coin OKEx, CoinTiger, Gate.io, Bitrue, ve MEXC kripto para borsalarından alınabilir diyebiliriz.

Kishu Coin Fiyat Tahmini

Digitalcoinprice web sitesinin Kishu coin fiyat tahmini verileri aşağıdaki gibidir.

Kishu Coin Fiyat Tahmini 2022
$0.00000000340 USD
Kishu Coin Fiyat Tahmini 2023
$0.00000000393 USD
Kishu Coin Fiyat Tahmini 2024
$0.00000000447 USD
Kishu Coin Fiyat Tahmini 2025
$0.00000000534 USD
Kishu Coin Fiyat Tahmini 2026
$0.00000000488 USD
Kishu Coin Fiyat Tahmini 2027
$0.00000000658 USD
Kishu Coin Fiyat Tahmini 2028
$0.00000000885 USD
Kishu Coin Fiyat Tahmini 2029
$0.00000001037 USD

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri