Kepp Coin Nedir? Keep Coin Yorum, Keep Geleceği ve Analizi

Kepp Coin Nedir? Keep Coin Yorum, Keep Geleceği ve Analizi

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Pazartesi, 04 Nisan 2022

Keep Coin Nedir? Keep Coin Yorum, Hangi Borsadan Alınır? Keep Coin Geleceği Ne Olacak? Tüm detaylar bu yazımızda.

Keep Coin, özel verileri genel blok zincirinde depolamak ve şifrelemek için teşvik edilmiş bir ağdır. Ağ, muhafazalar olarak bilinen özel veriler için zincir dışı kaplardan oluşurken, KEEP çalışma belirteci tamamen izinsiz olmasını sağlar. Keep, blok zincirinin benimsenmesini engelleyen ana sorunu çözer: halka açık blok zincirleriyle ilgili veriler herkese açıktır.

Keep ile geliştiriciler nihayet tamamen merkezi olmayan uygulamalar oluşturabilir. Daha fazla bilgi edinmek ve hisse senedi almak için Keep'i ve eylemdeki gücünü görmek için tBTC'yi ziyaret edin.

Ethereum üzerinde bir Bitcoin köprüsü olan tBTC, Keep ağının üzerine inşa edilen ilk uygulamadır. Keep, Summa ve Cross-Chain Group gibi gruplar tarafından desteklenen açık kaynaklı bir projedir. tBTC, Bitcoin fiyatına sabitlenmiş tamamen Bitcoin destekli bir ERC-20 belirtecidir. Bitcoin sahiplerinin Ethereum blok zinciri üzerinde hareket etmelerini, DeFi ekosistemine erişmelerini ve Bitcoin'leriyle kazanmalarını kolaylaştırır.

KEEP, ağın temettüler ve eğik bir model ile yerel çalışma simgesidir. Keep ağının sansüre dayanıklı ve izinsiz olmasını sağlayan sybil direncini sağlar.

En son KEEP coin yorumlarına, fiyat analizine daha yakından bakalım . Yakın gelecek için makul bir hedef fiyat nedir? Herhangi bir Keep Networks tahminini hangi sorunlar etkileyebilir?

Keep Coin Nedir?

Keep coin nedir: Keep, akıllı sözleşmeler aracılığıyla halka açık blok zincirlerinden özel bilgileri depolamak için oluşturulmuş bir bilgisayar ağıdır . Genel blok zincirlerinde çalışan merkezi olmayan uygulamalar (dApp'ler) , örneğin Ethereum, çalışmak için kullanıcıların özel verilerini toplar. Keep Network, gizlilik sorununu çözmeyi amaçlar: blok zincirlerinden özel verileri “saklar”da saklar.

Tutarlar, akıllı sözleşmelerin depolanan verilerin parçalarını kamu blok zincirine maruz bırakmadan kullanmasını ve yönetmesini sağlayan “kapları” temsil eder. Düğümler veya "saklama sağlayıcıları" olarak bilinen muhafazaları koruyan bilgisayarlar, rastgele bir işaret protokolü (güvenilmez rastgeleleştirme için bir teknik) aracılığıyla özel verilerin (sır olarak da adlandırılır) parçalarını alır.

KEEP'i potansiyel yatırımcılar için çekici kılan nedir?

KEEP kripto para birimi, blok zinciri gizlilik endişeleri arasında devam eden bir sorun olan özel verilerin güvenliğini sağlar. İlk ağın uygulaması – tBTC – Bitcoin ve Ethereum arasında bir köprü görevi görüyor.

Keep Network'ün kriptosu nedir?

  • Keep Network'ün simgesi olan KEEP, ağ içinde çeşitli işlevleri gerçekleştirmek için kullanılır:
  • Staking yoluyla Keep Network'ün çalışmasını güvence altına alın
  • Rastgele işaret ve ECDSA düğümlerini çalıştırın . Keep Network'te uygulamaları çalıştırmak için Eliptik Eğri Dijital İmza Algoritması (ECDSA) düğümleri gerekir
  • tBTC uygulamasını çalıştırın
  • Ağ içinde hizmet sağlamak için ücretler kazanın

Keep'in ana ağı (kendi teknolojisi ve protokolü ile kendi ağını çalıştıran bağımsız bir blok zinciri) 27 Nisan 2020'de oluşturulan bir milyar KEEP jetonu ile başlatıldı. Kripto para biriminin sabit bir arzı vardır, bu da dolaşımda bir milyardan fazla KEEP jetonu olmayacağı anlamına gelir.

Keep Coin Yorum

Keep coin yorum söz konusu olduğunda, Keep Network, güveni en aza indirilmiş bir tBTC köprüsü çalıştıran merkezi olmayan bir eşik şifreleme platformunu temsil eder. Ethereum ağının sunduğu yeni fırsatlarla Bitcoin blok zincirinin likiditesini birbirine bağlamaya yardımcı olur. Proje, bitcoin sahiplerine dApp'lere yatırım yapma imkanı veriyor ve benzer WBTC'nin karşılaştığı merkezileştirme sorunları yok . Ana akım benimsemeyi kazanmak yeterli olacak mı, zaman gösterecek.

15 Şubat'ta Binance Vadeli İşlemleri, tüm NU ve KEEP vadeli işlem pozisyonlarını kapatacağını, otomatik bir ödeme yapacağını ve NU/USDT ve KEEP/USDT vadeli işlem sözleşmelerinde bekleyen tüm siparişleri iptal edeceğini ve ardından bu sözleşmeleri listeden çıkaracağını duyurdu. T'nin tüm uygun kullanıcılara dağıtımı başladığında, 1 NU = 3.26T ve 1 KEEP = 4.78T oranında olacağını ekledi. Siz de Keep coin yorumları yazabilir diğer üyelerimizin keep coin yorumlarını okuyabilirsiniz.

Keep Network iyi bir yatırım mı?

Keep Network, özel verilerin genel blok zincirlerinde merkezi olmayan depolanması sorununu ele alıyor. Ana akım benimsenmesine inanıyorsanız, potansiyel olarak bir yatırım olarak daha yakından izleyebilirsiniz. Lütfen herhangi bir yatırım kararı vermeden önce kendi araştırmanızı yapın.

Kripto para biriminin şu anda göreceli olarak 0,61 $ gibi düşük bir seviyede işlem gördüğünü ve bazı zirvelere ve diplere rağmen bazı trend dönüşü işaretleri ile (14 Mart 2022 itibariyle) işlem gördüğünü unutmayın. Algoritma tabanlı tahmin araçları, KEEP tokeninin geleceği hakkında düşüşten muhafazakar yükselişe kadar değişen karışık tahminleri paylaşır. Bu sayfa üzerinden Keep coin sohbeti yapabilirsiniz.

Keep Coin Geleceği

Keep coin geleceği: KEEP coin fiyat tahminlerinde, algoritma tabanlı tahmin hizmetleri , önümüzdeki beş yıl için KEEP/USD tahminine ilişkin karışık görüşleri paylaşıyor. Wallet Investor , uzun vadeli Keep Network madeni para fiyat tahmininde yükselişe geçti ve gelecek yıl bu sefer 0,91 ABD doları olan fiyatın 2027'de 2 ABD Dolarına yükselmesini bekliyordu.

DigitalCoin, KEEP tokenlerine yatırım yapmak konusunda benzer bir bakış açısına sahipti. KEEP fiyat tahmini 2022'de 0,79 ABD doları, 2025'te 1,21 ABD dolarına ve ardından 2030'a kadar 2,79 ABD dolarına tırmanıyor.

Lütfen yukarıdaki Keep Network (KEEP) tahminlerinin derin öğrenme teknolojileri ve teknik analiz verilerinin yardımıyla oluşturulduğunu unutmayın. Kendi yatırım kararlarınızı bunlara dayandırmamalısınız. Geçmiş performansın gelecekteki getiriler vaat etmediğini unutmayın. Ayrıca, asla kaybetmeyi göze alabileceğinizden daha fazla yatırım yapmamalısınız.

Yatırımcılardan kişisel risk toleransını ve yatırım hedeflerini göz önünde bulundurarak kendi ticaret stratejilerini oluşturmalarını rica ederiz. Her işlemden önce, hem temel hem de teknik analiz, uzman görüşü ve en son kripto piyasası eğilimleri ve tahminlerini dikkate alarak kapsamlı bir araştırma yapmanızı öneririz.

Keep Network Fiyat Tahmini 2022
Görünüşe göre 2022,Keep Network (KEEP) fiyatları önceki tüm zamanların en yüksek seviyelerine benzer bir seviyeye ulaşmış olacak. 2022 itibarıyla, ortalama $0.87 fiyat bekleyebiliriz. Her şey yolunda giderse, Keep Network'in maksimum fiyatının 2022'da $0.96'a kadar çıkabileceğini tahmin ettik. Tabii ki, uzun bir boğa koşusunun ardından piyasanın düşme ihtimali var ve kripto para piyasası için bu normal.

Keep Network Fiyat Tahmini 2023
Volatilite, kripto para piyasasını yönlendirir. Bugün, mevcut fiyatları tahmin etmek ve takip etmek kolay değil. Birçok kripto analisti bu konuda devreye giriyor. Belirtilen yıllar için fiyat tahminleri doğrudur. Kripto tüketicileri hala kripto yasakları ve yeni kısıtlamalar konusunda endişeli. Keep Network fiyatı, 2023 içinde iyi bir boğa koşusu görürse $1.46'ı geçebilir. Uzun vadeli yatırımcılar tarafından elde tutulması beklendiği için, 2023 için ortalama fiyatı $1.24 civarında olacaktır.

Keep Network Fiyat Tahmini 2024
Keep Network mevcut fiyat aralığı birçok yatırımcının ilgisini çekebilir ve bu nedenle, KEEP, aşağıdaki gereksinimler karşılanırsa, finansal kuruluşlarla önemli bir işbirliği ile 2024 yılına kadar $2.07'a ulaşabilir 2024 için ortalama $1.75 fiyatı ile, yeni zirvelere ulaşmak için en son fiyat trendini yenebilir. Fiyat etiketi, kripto piyasası 2024 yolunda başka bir yükseliş eğilimi görebileceğinden değişebilir.

KEEP Fiyat Tahmini 2025
Kripto piyasasının yeni bir çağa girmek üzere olduğuna dair işaretler var. KEEP'un uzun vadeli fiyat tahmininin yükseleceği kesin, çünkü para biriminin çok daha fazla dikkat çekeceğine dair hala iyimserlik var. 2025 yılı, ortalama $2.54 fiyatı ve minimum $2.47 fiyat değeri ile sona erebilir. Maksimum fiyatın $2.95 civarında işlem görmesi bekleniyor.

Keep Network Fiyat Tahmini 2026
KEEP büyük bir potansiyele sahiptir, belirli işbirlikleri ve yeniliklerle kullanıcı sayısını ve kabulü artırabilir. Piyasa Keep Network'e yatırım yapmaya odaklanırsa, fiyat çok daha fazla yükselebilir. 2026 ile maksimum $4.16 değerine ulaşabilir. Piyasa düşerse KEEP'ün biraz dönmesi bekleniyor. 2026 yılı, minimum $3.45 ve maksimum $4.16 fiyatla ortalama $3.56 fiyatıyla sona erebilir.

Keep Network Fiyat Tahmini 2027
2027'da, diğer önemli blok zinciri ağları arasında daha fazla benimseme ve ortaklıklarla, Keep Network'in fiyatı fırlayacak, maksimum ticaret fiyatı 2027'da $5.89'a ulaşabilir. Böyle devam edersek fiyat aralıkları çok moda olacak. Her şey yolunda giderse, 2027 için ortalama $5.17 ve maksimum $5.89 fiyat bekleyebiliriz

KEEP Fiyat Tahmini 2028
Uzun vadeli Keep Network fiyat tahminleri için temel analiz esastır. Endüstri faydaları açısından, yerel belirteç birkaç tane sunar. Dijital ekonominin özerkliği onu ideal kılar. DAPP'ler ve sabit paralar geliştikçe, ağ rekabetçi programlanabilir ödeme, lojistik ve depolama seçenekleri sunar. Daha fazla yatırımcının ilgisini çekerse, KEEP'ün ortalama fiyatının 2028'a kadar yaklaşık $7.65'ye çıkma olasılığı vardır. 2028 için, yıl minimum fiyatla maksimum $8.56 fiyatla sona erebilir. $7.45 seviyesi.

KEEP Fiyat Tahmini 2029
Bu para birimine sorunsuz bir yaklaşım birçok web sitesinde ve forumda bulunabilir. Bu tahmin platformunun görüşüne göre, Keep Network çok uzun bir süre mevcut fiyatında sabit kalacak. 2029'a göre, KEEP'ün maksimum $12.85 değerinde olması bekleniyor. Piyasa yükselişe geçerse minimum fiyat $10.92'e kadar çıkabilir.

KEEP Fiyat Tahmini 2030
KEEP daha iyi bir seçenek olarak görülecek ve devasa toplulukla birlikte Keep Network fiyatı yeni zirvelere ulaşacak. Özellikle piyasa her zamankinden daha fazla yükseliş VEYA düşüş eğilimindeyse, fiyat dalgalanmalarını tahmin etmek zordur. 2030 yılı için Keep Network fiyatı neredeyse $15.40 olacaktır. Alabileceğimiz maksimum fiyat $18.66. 2030 sonunda Keep Network ortalama fiyat tahmini $15.85 civarında olabilir. Kripto piyasası tarafından tanımlanan aralıkta büyük bir fiyat cirosu bekleniyor.

KEEP Fiyat Tahmini 2031
Keep Network değeri, ağ geliştiricilerinin ve topluluk yatırımcılarının çabaları nedeniyle artacaktır. Bu nedenle 2031 yılı için hesaplanan fiyat yukarı yönlüdür. Analistlere göre, KEEP'ün 2031 sonunda maksimum $27.16 fiyat seviyesine ulaşması bekleniyordu. Öte yandan, Keep Network'in geleceğinin nihayetinde büyüyeceği konusunda oldukça iyimser. Bu nedenle, tahmini ortalama KEEP fiyatı, piyasaya bağlı olarak 2031 içinde $22.39 ile $23.02 arasında olacaktır. Aynı sloganda belirtildiği gibi, KEEP'ün maksimum fiyatı 2031 için $22.39 ile $27.16 arasında değişmektedir.

Keep Coin Hangi Borsada?

KEEP artık borsalarda işlem yapmak için kullanılabilir: Binance, Mandala Exchange, KuCoin, Crypto.com Exchange ve Gate.io.

Keep Coin Grafik

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri