Joe Coin Nedir? Joe Coin Yorum, Joe Coin Geleceği Analizi

Joe Coin Nedir? Joe Coin Yorum, Joe Coin Geleceği Analizi

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Cumartesi, 19 Mart 2022

Joe Coin Nedir? Joe Coin Yorum, Grafik Verisi ve Joe Coin Geleceği Ne Olacak?

Merkezi olmayan kripto para borsası Trader Joe'da likidite artırıcı özelliklerin piyasaya sürülmesi, Ocak ayının sonunda tüm zamanların en düşük seviyesine düştükten sonra toparlanan platformun token fiyatını geçen hafta destekledi.

Trader Joe için yardımcı program simgesi JOE'dir. Kripto varlık fiyat izleme web sitesi CoinMarketCap'e göre, kripto paranın fiyatı 7 Şubat'ta yazı yazılırken 1,4031 dolardı ve 24 Ocak 2022'de tüm zamanların en düşük seviyesi olan 0,6625 doların iki katından fazlaydı.

JOE jeton değeri, yeni çıkarılan jetonlar için likidite sağlayan bir jeton başlatma platformu olan Rocket Joe'nun 6 Şubat'ta piyasaya sürülmesinin ardından yükseldi.

Geçen hafta JOE jeton fiyatlarındaki artışa rağmen, token 16 Ocak'taki 1,69 $'lık zirvesinin altında kaldı. JOE coin, borsalarda işlem görmeye başladıktan üç aydan kısa bir süre sonra 21 Kasım 2021'de 5.02$ ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

JOE kripto para birimi ve JOE kripto gelecekteki fiyat trendi tahmini hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz? En son JOE kripto haberleri ve analistlerin JOE coin fiyat tahmini için bu fiyat analizini okuyun.

Joe Coin Nedir

Joe coin nedir diye baktığımızda, Trader Joe'nun web sitesine göre, proje çığ ağında tek noktadan merkezi olmayan ticaret platformu” olduğunu iddia ediyor. Diğer kripto para borsalarından farklı olarak, Trader Joe'nun platformu merkezi değildir, yani merkezi bir otorite olmadan çalışır. Borsa kullanıcıları, eşler arası veya cüzdandan cüzdana işlemler yapmak için kripto para birimlerini Trader Joe'ya yatırmak zorunda değildir. Borsa, takas, stake ve verim çiftçiliği gibi merkezi olmayan finansal hizmetler sunuyor.

Trader Joe'nun üzerine inşa edildiği blok zinciri ağı olan Avalanche, Bitcoin, Ethereum ve Polkadot gibi diğer ağlara bir alternatiftir. Avalanche, ağındaki işlemlerin hızının rakiplerinden daha hızlı olduğunu ve maliyetlerin Ethereum'un gaz ücretlerinden çok daha düşük olduğunu iddia ediyor. Avalanche ağının yardımcı programı simgesi AVAX'tır.

JOE parası, borsanın yönetimi için kullanılır. Proje geliştiricileri “Trader Joe'nun bir DAO (merkezi olmayan özerk kuruluş) gibi topluluk tarafından yönetilen bir protokol olmasını öngörüyor ” ve JOE token sahipleri topluluk tekliflerine oy verebilecek.

Buna ek olarak, JOE madeni para sahipleri de değişim gelirlerinden bir pay ile ödüllendirilir.

Jeton tedariki ve dağıtımı
Trader Joe'ya göre, JOE jetonunun arzı 500 milyon ile sınırlandırılmıştır ve "JOE jetonunun ön satışları, özel satışları veya listeleme öncesi tahsisleri yoktur".

CoinMarketCap'e göre, JOE şu anda 165,32 milyon coin dolaşım arzına ve 220,7 milyon dolarlık canlı piyasa değerine sahip.

Tüm jetonlar, 3 Temmuz 2021'den 3 Ocak 2024'e kadar projenin emisyon programına göre 30 ay boyunca dağıtılacak. Değişen oranlarda emisyon programı her ayın üçüncü günü gerçekleşecek şekilde ayarlandı.

Zaman içinde kümülatif tedarik dağılımı

Arzın yarısı likidite sağlayıcılarına ayrılacak; geliştirme ekibine ve hazineye arzın %20'si tahsis edilir; kalan %10 ise potansiyel stratejik yatırımcılar için tasarruf edilir.

Kurucular kimlerdir?
Trader Joe, Haziran 2021'de OxMurloc ve Cryptofish takma adlarını kullanan iki geliştirici tarafından kuruldu. Vizyonları şuydu:

“Yenilikçilik yaparak, hızlı inşa ederek ve en önemlisi güvenli bir şekilde inşa ederek topluma DeFi'nin sınırlarında hizmet etmek. Kullanıcılara gerçek bir'tek noktadan alışveriş' DeFi deneyimi sağlayan bir ticaret platformu oluşturmanın nihai hedefi.”

Trader Joe'nun web sitesine göre, Cryptofish, Snowball ve Sherpa Cash gibi birkaç Avalanche projesine erken katkıda bulunan tam donanımlı ve akıllı bir sözleşme mühendisidir. Google'da ve türev ürünler konusunda uzmanlaşmış merkezi bir borsada çalıştı. Bir ABD üniversitesinden bilgisayar bilimi alanında yüksek lisans derecesine sahiptir.

Kurucu ortak 0xMurloc aynı zamanda ürün yönetimi konusunda uzmanlaşmış tam kapsamlı bir geliştiricidir. Birkaç startup kurma deneyimine sahip ve son zamanlarda mobilite hizmeti sağlayıcısı Grab'da kıdemli ürün lideriydi. Bir ABD üniversitesinden elektrik mühendisliği alanında lisans derecesine sahiptir.

Trader Joe'nun web sitesinde listelenen beş ekip üyesinin tümü, Twitter hesaplarına bağlantılar içeren takma adlar kullanıyor.

Özellikler ve işlevler
Trader Joe, borsasında çeşitli özelliklere sahiptir: alım satım, likidite havuzları, bahis, borç verme ve fırlatma rampası.

Rocket Joe fırlatma paneli, 4 Şubat'ta başlatılan en son protokoldür.
Özelliğin teknik incelemesine göre:

Katılımcıların yeni çıkarılan jetonlar için likidite sağlamak için teklif verdiği bir jeton başlatma platformu. Platform, botlar tarafından önden çalıştırmayı caydırırken, jetonlar kamu piyasasına verilmeden önce belirli bir süre boyunca fiyat keşfini ve jeton dağıtımını mümkün kılıyor.”

Ticaret, likidite havuzları ve stake etme
Borsa, her token takası için %0,3 işlem ücreti alır; Ücretlerin %0.25'i likidite havuzlarına (LP) ödenirken, %0.05'i JOE token çiftliğine gönderilir.

Likidite sağlayıcılarının, örneğin AVAX ve JOE jetonları gibi LP'ye bir çift jeton yatırması gerekir. Karşılığında, likidite sağlayıcıları, bir LP jetonu şeklinde ticaret ücretlerinden bir pay alır. Trader Joe'ya göre, işlem ücretleri havuza eklenir ve gerçek zamanlı olarak tahakkuk eder ve kullanıcılar likiditelerini çekerek ücretleri talep edebilirler.

JOE token çiftliği, kullanıcıları JOE varlıklarını borsada stake ettikleri için ödüllendiren ekosistemin bir parçasıdır. Kullanıcılar JOE tokenlerini stake ettiklerinde, borsa tarafından periyodik olarak geri satın alınan xJOE ile değiştirilirler. Geri alım, her işlem ücretinin %0,05'i oranında finanse edilir. Trader Joe'ya göre, geri alımlar şu anda iki günde bir gerçekleşiyor.

Ödünç verme
Platform ayrıca, kullanıcıların teminat varlıklarına karşı borç almalarını sağlayan bir borç verme protokolü olan Banker Joe'yu da başlattı. Borsaya göre, “protokol, kullanıcıların borçlanma limitlerini aşmalarına neden olacak eylemlerde bulunmalarını (daha fazla token ödünç alma veya teminat çekme gibi) kısıtlamak için güvenlik önlemlerine sahiptir”.

Bununla birlikte, Trader Joe, borçlular "kaldıraçlı bir ticareti açık tutamazlarsa tasfiye riski taşıdıkları için bu borç verme hizmetinin risksiz olmadığı konusunda uyardı, bu da borç verenleri mevduatlarını geri çekememe riskine sokar".

Joe Coin Yorum

Joe coin yorum yapmak için öncelikle hali hazırdaki durumuna bakalım. Yazımızı hazırladığımız sırada, JOE fiyatı 1,01 USD ve 24 saatlik 21.378.875 USD işlem hacmi. JOE'mizi gerçek zamanlı olarak USD fiyatına güncelliyoruz. JOE son 24 saatte %23 düştü. Mevcut CoinMarketCap sıralaması 261 ve canlı piyasa değeri 185.883.430 USD. 184.087.963 JOE jetonluk dolaşım arzına ve maks 500.000.000 JOE coin arzı var.

JOE'nin (JOE) piyasadaki istatistikleri, düşüş trendinde işlem gördüğünü açıkça gösteriyor. Şu anda token, 24 saatlik 1.49.73.015 USD işlem hacmiyle 2.22 USD'den işlem görüyor. Şimdi, herkesin tokenin beklenen fiyatıyla ilgili bazı önemli ayrıntıları bilmesine yardımcı olan bir JOE Token Fiyat Tahmini sağlıyoruz.

Joe Coin Hangi Borsada?

Joe coin nereden alınır, Joe coin hangi borsada diye merak ediyorsanız şu anda işlem yapabileceğiniz en iyi kripto para borsaları Binance, OKX, Mandala Exchange, FTX ve Gate.io'dur

Joe Coin Fiyat ve Grafik

Joe coin geleceğine geçmeden önce, aşağıdan Joe coin grafik verilerine ulaşabilirsiniz.

Joe Coin Geleceği

Gelelim Joe coin geleceği hakkındaki görüşelerimize. Aşağıdan yıl bazında Joe coin geleceği verilerimize göz atarak bu coin için yatırımın iyi bir fikir olup olmadığına dair fikir edinebilirsiniz. Unutmayın yapacağınız tüm yatırımların sorumluluğu size ait olacaktır. Çok dengesiz bir piyasa olan kripto para borsasında çok dikkatli olmanız gerekiyor.

JOE Coin Fiyat Tahmini 2022

Ocak 2022'nin ilk haftasında JOE Ocak 2021'den bu yana ilk kez 0,66 $' ın altına düştüğünde 2,23 $'a ulaştı. Yatırımcılara ve piyasa ihracatına göre JOE bu yılın sonunda 1,40 $ sınırını geçme yolunda. 1,40 dolardan önce, 5,02 dolarlık işaretini kırabilir ve ulaşabilir. Yatırımcılara, ihracatçılara ve pazar liderlerine göre, JOE önceki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 5.02$' ı kıracak ve yakında 1,30 ile 1,40$ arasında tutulacak. An itibariyle, 19 Mart 2022 tarihinde, JOE1,01 dolardan işlem görüyor ve 24 saatlik işlem hacmi 21.4 milyon civarında ve tüm kripto dünyasında 261 numara para birimi yapıyor.

JOE Fiyat Tahmini 2023

JOE'nin 1,60$ bariyerini aşması ve 2023'ün sonuna kadar piyasayı elinde tutması ihtimali var. En düşük JOE fiyatı 1,33 ila 1,60 dolar arasında olacak ve en olası JOE fiyatı 2023'ün sonunda yaklaşık 1,49 dolar civarında olacak. JOE'nin değerindeki vahşi dalgalanmalara ve çevre dostu olmayan enerji kullanımını çevreleyen tartışmalara rağmen, milyarder risk sermayedarı Tim Draper, JOE'nin 2023'ün sonunda veya başında 1,60 dolara ulaşacağı tahminine bağlı kalıyor.

JOE Fiyat Tahmini 2024

2024 yılına kadar piyasa analistleri ve uzmanları, JOE'nin yıla 1,23 dolardan başlayacağını ve 1,62 dolar civarında işlem göreceğini tahmin ediyor. Tahminlerine göre bu, geçen yıla göre son derece yüksek olacaktır. Bu gerçekten Bitcoin'de kabul edilebilir bir sıçrama.

JOE Fiyat Tahmini 2025

JOE 2025 Fiyat Tahmini'nin fiyatı ikiye katlama ihtimali yüksek, ancak beklenen maksimum 2,14$ seviyesine ulaşmama ihtimali de var. JOE'nin 2025'te tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.98 $ veya 2.14 $'a ulaşması bekleniyor ve bu yıl JOE yılı olabilir.

JOE Fiyat Tahmini/Tahmini 2026

JOE Fiyat Tahmini veya JOE, fiyat noktaları ve piyasa değeri açısından yeni zirvelere ulaşma potansiyeline sahip olduğundan, 2026'da muazzam bir büyüme yaşayacak. JOE'nin fiyatının 2026'da 1,99$' ı geçmesi bekleniyor. JOE'nin 1,99$'lık maksimum fiyatına ulaşacağı ve 2026'dan itibaren önümüzdeki beş yıl içinde minimum fiyatın 1,63$ civarında olması bekleniyor.

JOE Fiyat Tahmini 2027

Piyasa analistleri ve uzmanları, JOE Fiyat Tahmini ve teknik analizin, JOE'nin 2027'de 2,44 $ fiyat seviyesini geçmesinin beklendiğini söylüyor. Bu arada, JOE'nin bu yıl minimum 1,95$' a ulaşması bekleniyor. Maksimum fiyat 2,92$'a ulaşabilir.

JOE ( JOE ) Fiyat Tahmini 2028

2028'in başında JOE Fiyat Tahmini ve teknik analiz, JOE'nin maliyetinin 3,27 $'a ulaşacağını ve JOE'nin fiyatının yıl sonuna kadar 3,27$'a ulaşacağını tahmin ediyor. Ek olarak, JOE fiyatı 2,95$'a kadar ulaşabilir. 2024'ten 2028'e kadar olan zaman aralığı, JOE'nin büyümesi için önemli yıllar getirecektir.

JOE Fiyat Tahmini 2029

JOE tahmini ve teknik analize göre, 2029 yılında JOE Fiyat Tahmininin 4,13$ ortalama fiyat seviyesini geçmesi bekleniyor. 2029'un sonunda JOE'nin minimum fiyatının 3,96$ olması bekleniyor. Ek olarak, JOE maksimum 4,35$ fiyat seviyesine ulaşabilir. 2029'un sonunda JOE'nin ortalama fiyatı 4,35$ olacak. Kripto piyasası önemli bir fiyat değişimi bekliyor.

JOE Fiyat Tahmini 2030

JOE fiyatının 2030 yılına kadar en az 4,46 ABD Dolarına ulaşacağı tahmin edilmektedir. 2030 yılı boyunca 4,57$'lık ortalama işlem fiyatı ile JOE'nin değeri en yüksek 4,67$'a gelebilir. Uzmanlar maksimum fiyatın 4,57$ civarında işlem görmesini bekliyorlar.

JOE Fiyat Tahmini 2031

2031'de JOE 4,97 $' lık en düşük seviyeye ulaşmaya çalışacak. Ortalama tahmin fiyatı 5,26$ ile maksimum ve bir sonraki en yüksek seviye olan 5,49$'ı elde etmeye çalışabilir. Bir önceki zirveyi kırabilir ve bir sonraki seviyeye geçebilir. Her şey yolunda giderse, bir sonraki seviyeye ulaşacağını tahmin ediyoruz. Ancak, aynı zamanda dökülebilir.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri