GRT Coin Nedir? Geleceği, Grt Coin Yorum ile Grafik ve Kaç TL?

GRT Coin Nedir? Geleceği, Grt Coin Yorum ile Grafik ve Kaç TL?

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Salı, 11 Ocak 2022

Graph (GRT) Coin Nedir? GRT Geleceği, Yorumları ile Grafik verileri ve detaylı analizi ile Dövizmix.com'da.

Ethereum blok zincirinde çalışan, ERC20 belirteci olan GRT coin nedir?

Blok zincir konusunda uzman bir ekip tarafından oluşturulan GRT, blok zincirinden gelen verileri sorgulamak için kullanılır. Avrupa Birliği ve Asya kıtalarındaki çeşitli ülkelerden destek alan Graph, GRT protokolü ile UniSwap, Sythetic ve AAVE gibi birçok farklı DApp'de yer alır.

Kısaca Graph (GRT) Coin, kripto bilgilere erişimi kolaylaştırmak, bu alanda veri toplamak, depolamak ve verileri işlemek için kullanılan açık kaynaklı bir yazılımdır.

Blok zinciri verilerini Alt Graph adı verilen endekslerde depolamadan önce analiz eden ve uygulama protokolüne göndererek anında yanıt almasını sağlar.

Graph ağının yerel belirteci GRT'dir. GRT, ağ içerisinde verilen bütünlüğünü sağlamak ve dizin oluşturmak için kullanılır. AAVE, Curve ve UniSwap gibi dapp'ler, Graph'ı kullanmakta.

GRT Coin Nedir?

Verileri ağ blokları ve akıllı sözleşmeleri tarayarak elde eden Graph, blok zincirlerine veri ekleyen akıllı sözleşmelerden gelen verileri Grafik Düğümüne ekler. Grafik Düğümü bilgileri çıkardığında, protokolünde verilerin düzenlenmesine katkıda bulunan üç tür kullanıcı bulunur. Bunlar:

Küratörler: İndekslenmesi gerektiğini düşündükleri verilere GRT eklerle.

İndekskleyiciler: Alt grafik verilerini indeksleme ve sorgulama hizmeti sağlamak için, GRT Stake edilir.

Yetkilendirme: Çalışan ağa GRT dizinleyiciler için katkıda bulunulur.

Bu görevleri üstlenen kullanıcılar, karşılığında ağ ücretinin bir kısmını alırlar. Bu sayede veriler, sorgulamalarda kullanılabilir ve ekosistemin devamlılığı gerçekleşir.

GRT Coin Yorum

Uzman teknik analistler, grt coin yorumları için büyük oranda kısa ve uzun vadede yükseliş beklentisi içinde. Anlık olarak Bitcoin fiyatına endekslenmiş altcoinler, ağustos ayının son günlerine doğru ufak çekilmeler yaşadı. Şimdilerde olağan bir seyir halinde olan altcoinler gibi GRT'de yatay seyir göstermekte.

Kripto sektörünün rekabetçi yanı olduğu bir gerçek. Ancak GRT, teknolojik yeniliklerinden ötürü eski nesil varlıklara göre öne çıkmakta. dApp'ler ile sorunsuz etkileşime girmesi GRT'yi ayıran özelliklerden biri.

Bize göre 2021 yılının sonuna kadar fiyatı 1 dolar bandını aşacak ve 24 saatlik işlem hacmi artacak.

Kullanıcı deneyimi ile çalışan GRT, gelecekte daha hızlı bir büyüme gerçekleştirebilir. Eğer 2021 yılını 1 doların üzerinde kaparsa, 2022 yılının sonundaki fiyat tahminimiz 1.90 dolar şeklinde. Bu yazımızda the graph coin yorum hakkında söyleceklerimiz şimdilik bu kadar.

GRT Coin Geleceği

Küresel bir API olan Graph, blok zincirindeki verileri bir dizin protokolü ile kolayca görüntüleyebilmenizi sağlar. Binlerce kripto para olduğunu ancak buna rağmen bilgilere erişme konusunda hala sorun yaşadığımızı göz önünde bulunduracak olursak, GRT Coin geleceği hakkında umutlu konuşabiliriz.

Çeşitli blok zincirlerini ve merkezi olmayan uygulamalar arasında orta katman görevi görür. Alt Graph ise, Ethereum blok zincirinde akıllı sözleşme verilerini düzenlemeyi ve dApp'ler oluşturmayı kolaylaştırır. Blok zinciri tabanlı eşsiz teknolojilerden birisine sahip olan Graph, yeni yol haritaları ve daha fazlasının beklentisini oluşturuyor.

Graph Coin Grafik ve Fiyat (USD)

GRT Coin Haberleri

Graph coin haberlerini dövizmix.com'dan takip edebilirsiniz.

GRT Coin Hangi Borsada?

Graph ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar Binance, Huobi Global, OKEx, Upbit

Grt Coin Fiyat Tahmini

Digitalcoinprice web sitesinin grt coin geleceği hakkında ön gördüğü verileri aşağıdaki gibidir.

Grt Coin Fiyat Tahmini 2022
$0.80982629933 USD
Grt Coin Fiyat Tahmini 2023
$0.95807591787 USD
Grt Coin Fiyat Tahmini 2024
$0.98311804755 USD
Grt Coin Fiyat Tahmini 2025
$1.28 USD
Grt Coin Fiyat Tahmini 2026
$1.13 USD
Grt Coin Fiyat Tahmini 2027
$1.68 USD
Grt Coin Fiyat Tahmini 2028
$2.02 USD
Grt Coin Fiyat Tahmini 2029
$2.48 USD

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri