GLMR Coin Nedir? GLMR Coin Yorum, GLMR Coin Geleceği Analizi

GLMR Coin Nedir? GLMR Coin Yorum, GLMR Coin Geleceği Analizi

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Cuma, 18 Mart 2022

GLMR Coin Nedir? GLMR Coin Yorum, Hangi Borsadan Alınır? Moonbeam GLMR Coin Geleceği Ne Olacak? Tüm detaylar bu yazımızda.

Moonbeam, Polkadot üzerinde Ethereum uyumlu bir akıllı sözleşme parachainidir. Moonbeam, Substrate tabanlı bir ortamda Solidity projeleri oluşturmak veya yeniden dağıtmak için popüler Ethereum geliştirici araçlarını kullanmayı kolaylaştırır .

Moonbeam, bir EVM uygulamasından çok daha fazlasıdır: Ethereum'un Web3 RPC'sini, hesaplarını, anahtarlarını, aboneliklerini, günlüklerini ve daha fazlasını yansıtan son derece uzmanlaşmış bir parachaindir. Moonbeam platformu, zincir içi yönetişim, stake etme ve zincirler arası entegrasyonlar gibi ek özelliklerle temel Ethereum özellik setini genişletiyor. Moonbeam'in Ethereum uyumluluğu eşsizdir:

Minimal Değişiklikler: geliştiriciler, yeniden yazmaya veya yeniden yapılandırmaya gerek kalmadan mevcut Solidity akıllı sözleşmelerini hemen kullanabilir
Mevcut Geliştirici Araçlarını Kullanın: MetaMask, Hardhat, Waffle, Remix ve Truffle gibi popüler araçları eksiksiz bir Web3 RPC uç noktası seti aracılığıyla bağlayın. Web3.Js veya Ethers.Js gibi iyi bilinen Javascript kitaplıklarını kullanın.

Birleşik Hesaplar, Adresler ve İmzalar: Moonbeam ile etkileşim kurmak için mevcut Ethereum H160 hesaplarınızı ve ECDSA imzalarınızı kullanın
Polkadot'taki Çoğu Entegrasyondan Yararlanın: Moonbeam'de halihazırda inşa edilen mevcut kehanetleri, köprüleri, cüzdanları ve diğer araçları kullanın

Moonbeam, Polkadot Parachains ile Ethereum ve Bitcoin gibi diğer zincirler arasında köprüler aracılığıyla entegrasyon ve bağlantı sağlar. Glmr coin ne zaman çıktı diye bakacak olursak, 2019 yılında Pure Stake'den Derek Yoo tarafından başlatıldı. Biraz daha detaylı şekilde Glmr coin nedir buna bakalım.

GLMR Coin Nedir?

GLMR coin nedir diye detaylara inmeden önce kısa bir cümle ile Moonbeam, Ethereum ve Polkadot arasında bir köprü kurmak için tasarlanmıştır. Moonbeam'in köprü oluşturma yetenekleri, 2022'de sıcak yeni kripto olma potansiyeline sahip olabileceğini gösteriyor. Moonbeam, Polkadot blok zincirine dayalı bir kripto tokenidir.

Polkadot, kullanıcıların Polkadot'un ana aktarma zincirine bağlı parachain adı verilen kendi blok zincirlerini oluşturmalarına olanak tanır. Moonbeam'in arkasındaki fikir, Polkadot üzerinde çalışırken Ethereum blok zincirine bağlanabilmesi ve onunla etkileşime girebilmesidir.

Bu, geliştiricilerin Ethereum ile uyumlu kendi yazılımlarını oluşturabilecekleri ve Ethereum Sanal Makinesi gibi özellikleri kullanmalarına izin verebileceği anlamına gelir. Bu, büyük bir merkezi olmayan bilgisayar gibi davranan ve blok zincirini çalıştırmaya ve akıllı sözleşmeleri yürütmeye yardımcı olan bir belirli koşullar karşılandığında sonuçları otomatik olarak tetikleyen bilgisayar programıdır.

Aslında, Moonbeam programı, insanların hem Ethereum hem de Polkadot üzerinde çalışmasına izin veren bir tür köprü görevi görüyor. Fikir şu ki, zaman geçtikçe daha fazla insan birden fazla blok zincirinde bulunan özelliklerden yararlanmak, bir platformda şeyler oluşturmak ve sonra bunları başka bir platformda kullanmak isteyecektir.

GLMR coin, Moonbeam'in yerel token'ıdır. Ağdaki akıllı sözleşmeleri güçlendirmeye yardımcı olur, merkezi olmayan uygulamaların (DApp'ler) çalışmasına yardımcı olur ve sistemi güvende tutar. Ayrıca ağdaki işlem ücretlerini ödemek ve sistemin düğümlerini çalıştıran kişilere ödeme yapmak için kullanılır. Sahipler ayrıca ağın yönetişimi ile ilgili tekliflere oy verebilirler.

GLMR Coin Grafik

Moonbeam bugünkü fiyatı $2,38 USD, 24 saatlik işlem hacmi $40.550.031 USD. GLMR / USD fiyatlarımızı gerçek zamanlı olarak güncelliyoruz. Moonbeam son 24 saatte yüzde düştü. Anlık CoinMarketCap sıralaması #126, piyasa değeri $477.551.503 USD. Dolaşımdaki arz 200.568.382 GLMR coin.

GLMR Coin Yorum

Glmr coin yorum yapmdan önce gelin biraz tarihçesine bakalım.

GLMR coin, yatırımcılardan büyük ilgi görmüş olsa da yeni bir kripto para. Moonbeam'in fiyat geçmişi nispeten kısa olsa da, yine de bir göz atmaya değer - geçmiş performans gelecekteki sonuçların bir göstergesi olmasa da, Moonbeam fiyat tahmini yapmak söz konusu olduğunda bize potansiyel olarak bazı ipuçları verebilir.

Token 2022'nin başlarında işlem görüyordu ve 11 Ocak'ın başında fiyat 11.00 dolardı. Daha sonra, aniden ve acayip bir şekilde, çarpıcı bir şekilde yükseldi ve %4,000'den çok az bir farkla 437,07$'a ulaştı. Aynı hızla ve dramatik bir şekilde fiyat düştü ve günü 11.91 dolardan kapattı.

Stabilcoin olmayan herhangi bir kripto para biriminin ilk birkaç işlem günü oldukça değişken olabilir ve “parıltı” olarak da bilinen GLMR kesinlikle bu tasarıya uyuyor. 11 Ocak'taki süper yükselişin yanı sıra, 12 Ocak'ta 8,40 dolara çıkarak ertesi gün 15,88 dolara yükseldi ve ardından bir kez daha aşağı doğru dalgalandı.

17 Ocak'ta 10$ civarında işlem görüyordu ve aşağı yönlü seyrini Şubat ayına kadar sürdürdü. 25 Şubat'a kadar, piyasa Ukrayna'daki savaşla sarsıldıktan sonra, madeni para 2.34$ civarında işlem görüyordu. Mart başında bir miktar toparlanma olsa da 7 Mart'a kadar 2,60$ civarında işlem görüyordu. O zaman, kabaca 480 milyon dolarlık bir piyasa değeri vardı ve bu metriğe göre 116. en büyük kripto para oldu. CoinMarketCap , maksimum bir milyar arzdan 183.709,540 GLMR'nin dolaşımda olduğunu bildirdi.

GLMR Coin Geleceği

GLMR coin geleceği söz konusu olduğunda, Moonbeam çok yeni olduğu için, insanların GLMR fiyat tahminlerini temel alabilecekleri daha az bilgi olduğu anlamına gelir. Benzer şekilde, çok yeni olduğu için çok fazla fiyat tahmini yok.

Kripto para birimlerinin oldukça değişken olduğunu ve özellikle uzun vadede tahminlerin sıklıkla yanlış olduğunu daima unutmayın. Daha uzun vadeli kripto fiyat tahminleri genellikle her an değişebilen bir algoritma kullanılarak yapılır.

Bununla birlikte, PricePrediction.net'in 2022 için Moonbeam fiyat tahmini var, bu da 2023'te yaklaşık 5,19 dolara ulaşmadan önce bu yıl ortalama 3,50 dolar fiyatla işlem gördüğünü söylüyor. Site, 2024'te madeni paranın 7,39 dolara ulaşabileceğini söylüyor. Yıllık artış modeli, GLMR fiyat tahmininin ortalama 10.74$'a ulaştığı 2025 yılına kadar devam ediyor.

2026'da, PricePrediction.net'e göre, site, GLMR'nin büyümesinin yaklaşık 15.91$'a ulaşabileceğine ve ertesi yıl 23.57$'a büyük bir sıçrama ile ulaşabileceğine inanıyor. 2028'de tokenin yaklaşık 34.92 $ seviyesinde olacağı tahmin ediliyor.

Site boyun eğdi ve sadece 2030 için ortalama 78.14 $ 'lık bir Moonbeam fiyat tahmini yapmakla kalmadı, aynı zamanda fiyatın 114.65 $ civarında olabileceğini söylediğinde 2031 için bir tahmin yaptı.

Bu arada DigitalCoinPrice, 2022'de 3,48 dolara, 2023'te 3,94 dolara, 2024'te 3,67 dolara düşmeden önce, Moonbeam fiyat tahmini yapıyor. Sitenin 2025 için bir Moonbeam madeni para fiyat tahmini var ve bu da 5.04 dolara yükseliş görüyor. Bununla birlikte, büyüme tekrar duracak ve 2026'da bir fiyat düşüşü gerçekleşecek, tahmin doğruysa madeni paranın ne zaman 4,76 dolara düşebileceğini öne sürüyor.

Ancak 2027'de DigitalCoinPrice, GLMR'nin yeniden canlanacağına ve 2028'de 8 doları kırarak 8.41 dolara ulaşmadan önce 6.47 dolara kadar çıkacağına inanıyor. 2029'da site, Moonbeam'nin daha fazla büyüyeceğini ve 2030'da 12.22 $'a ve ardından 2031'de 13.64 $'a ulaşmadan önce 10.86 $'a ulaşacağını söylüyor.

Öte yandan, CoinArbitrageBot çok iyimser ve GLMR'nin gelecek yıl 8,86 dolara ulaşmadan önce 2022'de 5,78 doların biraz altına ulaşabileceğini tahmin ediyor. 2024'te moonbeam 13,34 doların biraz altına düşebilirken, site 2025'te 23,20 dolara ulaşabileceğini savunuyor.

Son olarak TechNewsLeader , GLMR'nin 2025'te 12,50 dolara ulaşmadan önce 2022'de 4,19 dolara, 2023'te 5,92 dolara ve 2024'te 8,60 dolara çıkacağını söylüyor. 2026'da 18,51 dolara ulaşacak ve 2027'de 26,89 dolara ve 2028'de 39,07 dolara ulaşacak ve on yılı 55,67 dolardan kapatacak. 2031'de 100 doları aşmadan önce 79.33 dolardan işlem görecek ve 2031'de 116.40 dolara ulaşacak.

Eylül 2021'de GLMR için ilk madeni para teklifi 30.5 milyon dolar topladı. Sistem, blockchain altyapı şirketi PureChain'in CEO'su Derek Yoo tarafından kuruldu .

GLMR, geliştiricilerinin istediği gibi serbestçe alınıp satılmıyor. Madeni paranın arkasındaki insanlar, bunun ne zaman olacağı belli olmasa da, bazı Polkadot parachain müzayedeleri gerçekleşene kadar olmayacağını söylüyor. 25 Şubat itibariyle, token Coinbase'de mevcut değil ancak Binance , KuCoin, Kraken ve diğerlerinde GLMR/USDT, GLMR/BUSD, GLMR/BTC ve daha fazlası olarak alınıp satılabiliyor.

GLMR henüz emekleme döneminde olduğu için dikkatli olmanız gerekiyor. Pek çok kripto, ilginç ilk haftalar geçirdi, ancak daha sonra bir daha toparlanamayarak düştü.

Diğer sistemlerin ve kriptoların Moonbeam'in yaptığını yaptığı gerçeği de var, yani çapraz blok zincir geliştirme için tercih edilen kripto para Moonbeam yerine bunlardan biri olabilir. Gelecekte neler olabileceğinden emin olamayız.

GLMR Coin Hangi Borsada

Moonbeam ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar Binance, OKX, Mandala Exchange, Gate.io.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri