File Coin Nedir? Yorum, Grafik, Geleceği ve Kaç TL?

File Coin Nedir? Yorum, Grafik, Geleceği ve Kaç TL?

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Pazar, 09 Ocak 2022

File Coin Nedir, Yorum, Geleceği, File Coin Kaç TL? Detaylı File Coin Analizi | Dövizmix

Merkezi olmayan bir blockchain platformu olarak piyasaya sürülen Filecoin, bir depolama ve paylaşım ağıdır.

Piyasada merkezi olmayan birçok depolama ağı bulunduğundan Filecoin'in rekabette üstünlük sağlamak adına birkaç farklı teknolojiyi birada tutma özelliği bulunur. Veritabanından farklı bir şekilde veri depolamak isteyen kullanıcılara ihtiyaç duyduğu alan madenciler tarafından oluşturulur.

Bu sayede tamamen kendi işlevselliği için madencilere ihtiyaç duyar ve aynı zamanda ekosisteminin işleyişi devam eder. Filecoin (FIL Coin) nedir mesak edenler için kısa özeti bu şekildeydi. Daha fazlası için okumaya devam edin…

Makalemizin başında belirtildiği üzere Filecoin, bilinen cloud uygulamalarının aksine merkezi bir şekilde yönetilmez. Bu sayede eşler arası ağ depolamasında sansüre, kesintilere ve sanal saldırılara karşı daha güvenli bir hizmet sunabilir.

File Coin Nedir?

Ayrıca tüm kullanıcıları ağda fayda sağlayacak katılımlar yapabilmesi için çeşitli teknolojilerden faydalanarak adil kazanç yöntemleri sunar. Onu diğer blockchain teknolojilerinden ayrı tutan şey ise bir yerine çift düğüm çözümü kullanmasıdır.

Filecoin ayrıca müşterileri için benzersiz bir iş modeli sunar. Yükleyiciler ve barındırıcılar, mevcut piyasa koşullarını ve depolama kullanılabilirliğini yansıtan rekabetçi bir organik fiyat sağlayan açık piyasada teklif vermeye katılabilir. Filecoin pazarındaki katılımcılar, depolamayı zaman içinde daha ucuz hale getirmeye teşvik edilir.

Tüm bunlara ek olarak kullanıcılar kullanılmayan sabit disk alanlarını diğer kullanıcılarla paylaşarak kazanç elde edebilirler. Bildiğiniz gibi büyük firmaların pazarda pay sahibi olduğu merkezi paylaşım ağlarında uygulanan sansür, Filecoin'de yer almaz. Protokol, kitlelere dosya paylaşımı ve depolama hizmetleri sağlamak için küresel bir bilgisayar operatörleri ağını teşvik eder.

Bu strateji, kullanıcılar arasında daha fazla işbirliğini teşvik eder. Bu sayede FIL, piyasadaki en hızlı büyüyen topluluklardan birine sahip. Ayrıca FIL, Amazon ve Microsoft gibi sektör devlerinden daha hızlı veri almanızı sağlar. Tüm bunlardan yola çıkarak Filecoin'in en hızlı ve en ucuz olmak gibi avantajlarının varlığından bahsedilebilir.

File Coin Yorum

Filecoin düşük seviyeli fiyatlarından bir ralli başlattı ve birçok kişi tarafından ilk bu sayede tanındı. Treni kaçıranlar yeni bir yükseliş olacak mı sorusuna cevap aramaya başlarken, Filecoin (FIL Coin) yorumları ve gelecek fiyat tahminleri hakkında araştırmalar yapmaya başladı. 2020 yılının ekim ayında çeşitli fiyat hareketleri sergilemeye başladı ve birkaç gün içinde 22 dolardan 63 dolara kadar çıkmıştı. Sonrasında bir düşüş yaşadı ve nihayetinde 34 dolara kadar geriledi. 2021 yılının Mart ayında duyurduğu ortaklık ile fiyatı 96 dolara kadar çıktı ve en yüksek fiyatını Nisan ayında 237 dolar ile gördü. Ancak şimdilerde 35 dolar seviyelerinde devam etmekte.

Bize göre mevcut fiyatlarının üzerine çıkacak olması neredeyse kesin ancak teknik analiz göstergelerine göre kısa vadeli bir düşüş gerçekleşebilir. 21 günlük verilere bakıldığında hareketli ortalama çizgileri ve RSI olağan seyirlerinde devam ediyor. Buna karşın 2022 yılı için kesinlikle iyi bir yatırım olacağından bahsedilebilir ve bu yıl sonu mevcut değerinin iki katına yakın bir değer ile kapanış yapabilir. Aynı zamanda Cryptocurrency sitesinin uzman tahminlerine göre 2022 yılı fiyat ortalaması 64 dolar olacak.

Wallet Investor ise kısa vedede 40 dolara yakın bir fiyata çıkabileceği, önümüzdeki 3 yıl içinde ise 120 dolara kadar çıkacağını öngörüyor. Coin Price Forecas'ın fiyat tahminleri buna yakın ancak uzun vadeli yükseliş için daha uzun bir öngörüsü var.

File Coin Geleceği

Kripto para piyasası son derece değişken ve rekabet açısından sert olabilir. Bu yüzden kripto paraların sürekli çalışan bir ekibe ve sadık geliştirici topluluklarına ihtiyacı hiç bitmez. Bu bilgiler ışığında Filecoin (FIL Coin) geleceği için kesin konuşamamakla beraber umutla bahsedilebilir. Piyasada çok fazla blok zinciri ve veri tabanı tabanlı dosya paylaşım protokolü bulunsa da Filecoin, çeşitli çözümlemeler ve teknolojik yeniliklerle bir adım önde gibi görünüyor. Her şeyden ziyade kullanıcıların odaklandığı iki şey için çözümlemesi bulunmakta.

Bunlardan biri uygun fiyat, diğeri ise yüksek hız. Gerçek gibi görünmese de piyasanın önde gelen merkezi paylaşım ağlarından daha hızlı olması en büyük avantajları arasında sayılabilir. Ayrıca sistem kullanıcıların pasif bir gelir elde etmesine ve donanım satın alması gerekmeyen kullanıcılar tarafından üretilen karbon ayak izini ve atıkları azaltmaya yardımcı olur. Bu nedenlerle, Filecoin önümüzdeki yıllarda daha popüler olacak gibi görünüyor.

File Coin Kaç USD

Bugünkü canlı Filecoin fiyatı $30,16 USD ve 24 saatlik işlem hacmi $475.197.067 USD. FIL'imizi gerçek zamanlı olarak USD fiyatına güncelliyoruz. Filecoin son 24 saatte %4,33 düştü. Mevcut CoinMarketCap sıralaması, 4.427.162.677 USD canlı piyasa değeri ile 35. sırada. 146.800.944 FIL coin dolaşım arzına sahiptir ve maks. tedarik mevcut değildir.

File Coin Grafik

File Coin Hangi Borsada

File coin hangi borsada sorunuzun cevabı olarak; File coin, Binance , OKEx , CoinTiger , Huobi Küresel , ve Bybit gibi küresel kripto para borsalarından alınabilir diyebiliriz.

File Coin Fiyat Tahmini

Digitalcoinprice web sitesinin File coin fiyat tahmini verileri aşağıdaki gibidir.

  • File Coin Geleceği 2022: $42.32 USD
  • File Coin Geleceği 2023: $49.89 USD
  • File Coin Geleceği 2024: $50.28 USD
  • File Coin Geleceği 2025: $64.47 USD
  • File Coin Geleceği 2026: $60.59 USD
  • File Coin Geleceği 2027: $85.25 USD
  • File Coin Geleceği 2028: $106.41 USD
  • File Coin Geleceği 2029: $126.27 USD
Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri