EPS Coin Nedir? EPS Coin Yorum ve Geleceği Ne Olacak?

EPS Coin Nedir? EPS Coin Yorum ve Geleceği Ne Olacak?

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Perşembe, 17 Mart 2022

EPS Coin Nedir? EPS Coin Yorum, Hangi Borsadan Nasıl Alınır? Ellipsis Coin Geleceği Ne Olacak? Tüm detaylar bu yazımızda.

Kripto piyasası, yüksek oynaklığı ve fiyat dalgalanmaları ile ünlüdür. X bir Token fiyatının 50$'dan birkaç saat sonra 0$ olduğunu hepimiz görmüşüzdür.

Böylece, “stablecoin”in ortaya çıkmasının bu sorunu çözmesi bekleniyordu.

Stabilcoin tanımı, bir dizi tokeni uygulamaya koydu: USDT, USDC, BUSD, DAI,... ve bunlar arasında takas talebi. Ellipsis, istikrarlı takas sağlayan platformlardan biridir.

Bu makalede, Dövizmix, aşağıdakiler dahil olmak üzere, Ellipsis hakkında size tüm ayrıntılı bilgileri sağlayacaktır:

  • Ellipsis nedir ve nasıl çalışır?
  • EPS tokenomiği ve EPS jetonunun nasıl alınacağı, satın alınacağı ve saklanacağı hakkında bilgiler.
  • Ellipsis (EPS) iyi bir yatırım mı?

EPS coin nedir diye baktığımızda kısaca, Ellipsis finans, çok düşük kayma ve minimum ücretlerle bir dizi sabit madeni para ticareti yapmak için kullanılan yenilikçi bir değişim platformudur diyebiliriz. Popüler Binance Akıllı Zinciri üzerinde çalışmaktadır. Daha detaylı şekilde Ellipsis coin nedir bakalım.

EPS Coin Nedir

Ellipsis Finans resmi olarak 2021'in başlarında piyasaya sürüldü ve Curve Finans'ın yetkili çatalıdır. Curve Finans'a aşina iseniz, Ellipsis Finans'ın işlevselliğini kolayca anlayacaksınız.

Popüler düşük kayma seviyelerine ulaşmak için Elipsis platformunun likiditeye ihtiyacı var. Bu nedenle, bir kullanıcı Ellipsis'e sabit para yatırdığında, bir "likidite sağlayıcısı" (LP) haline gelir ve protokol dahilinde sabit paraların kısmi sahipliğini temsil eden "LP jetonları" alır.

Ve elbette, birçok ticaret platformu gibi Ellipsis'in de kendi yerel jetonu vardır. EPS olarak bilinen bu, platformdaki LP'ler ve jeton sahipleri için değer sağlayan yerel jetondur. EPS, jetonlarını stake edenlerin Ellipsis protokolünden ücret alacağı bir Gelir Kazanma jetonudur.

EPS, Ellipsis platformundaki yerel belirteçtir. Ellipsis kriptosunun likidite sağlayıcıları ve stake edenleri, ticaret ücretlerinin bir kısmını alır. Genel olarak, ikisi arasında eşit olarak bölünür.

EPS'nin artıları ve eksileri

Herhangi bir kripto para birimi gibi, EPS de inanılmaz artılar ve sınırlayıcı eksiler açısından adil bir paya sahiptir. Yazılarımızda her zaman şeffaflığı hedefliyoruz. Bu bölümde EPS'nin en önemli artılarını ve eksilerini ele alacağız.​

Artıları Eksileri
✔️ Çok işlevsel ve tamamen merkezi olmayan bir ticaret platformu. ❌ Platformda daha yapılacak çok araştırma ve yapılacak çok sayıda gelişme var.
✔️ Stabilcoin ticaretine olan bağlılığı, birçok yatırımcının kendisine akın etmesine neden oluyor.
✔️ Coin Market Cap'te başarıyla listelendi.

Ellipsis Hangi Karma Algoritmayı Kullanır?

Ellipsis, ETH Token algoritmasını kullanan bir madeni paradır.

Yol Haritası ve Güncellemeler

Ellipsis gelecekte aşağıdakileri uygulamayı planlıyor:

  • $renBTC'nin yapımcıları Ren ile işbirliği içinde bir BTC havuzu. Sarılmış Bitcoin varlıkları için likiditeyi artırın ve BSC ekosistemine güvenilir bir giriş noktası sağlayın.
  • Diğer baskın BSC stabilcoinleri için likidite sağlamak için USD meta havuzları. Topluluğu yoklamak ve potansiyel yeni havuzlara olan ilgiyi ölçmek için bir anlık görüntü sayfası başlatın.
  • Mevcut kod tabanının ayrıntılı bir denetimi.
  • EPS paydaşları için oluşturulan ticaret hacmini ve geliri artırmak için likidite toplayıcılarla entegrasyonlar.
  • Bir bütün olarak BSC'de Ellipsis'e ve DeFi'ye farkındalık kazandırmak için kapsamlı bir pazarlama kampanyası.

Sadece 2021'de piyasaya sürüldüğü için EPS'nin fiyat geçmişi doğal olarak kısa. Ancak bu, heyecandan kısa bir şey olduğu anlamına gelmez! Bu genç kripto para biriminin iniş ve çıkışlarını inceleyelim.

Mart 2021'de piyasaya sürüldükten sonra EPS, jeton başına yaklaşık 2 $ karşılığında piyasaya sürüldü. Gemiye atlayan yatırımcılar, satışın bir sonucu olarak fiyat 4,67 $'a düşmeden önce Mart sonunda 5,31 $'a yükseldiğinde başlangıçta harika getiriler gördüler.

Ancak EPS'nin elde ettiği kazanımlar dikkatlerden kaçmadı. Daha fazla yatırımcı yığılmaya başladıkça, fiyat tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi ve jeton başına 6.98 dolara ulaştı. Ancak bu sürdürülemezdi ve fiyat 9 Nisan'a kadar ATH'sinin yarısının altına düştü.

Ancak fırsatlar henüz bitmedi ve Nisan ayı sonuna kadar 1,53 $'a önemli bir fiyat düşüşüne rağmen, kendinden emin yatırımcılar Ellipsis'in dijital paralar dünyasında kötü bir yatırım olmayabileceğini ve destek seviyelerinin bir kez daha arttığını biliyorlardı. Kısa bir süre sonra, Mayıs başında, fiyat iki katından fazla arttı ve bu da yeterince erken giriş yapan yatırımcılar için daha fazla kazanç sağladı.

EPS Coin Yorum
EPS Coin Yorum

EPS Coin Yorum

EPS coin yorumlarına geçmeden önce, umarız yukarıdaki bilgilerle Ellipsis'in ne olduğunu ve Ellipsis'in nasıl çalıştığını anlamışsınızdır. Bu makale size proje hakkında derin bir fikir verecektir, bu nedenle finansal tavsiye yoktur. Herhangi bir yatırım yapmadan önce kendi araştırmanızı yapmalısınız ve kendi fonunuzdan sorumlu olmalısınız.

Bununla birlikte, kendi kararlarınızı vermeniz için size en iyi genel bakışı sağlamak için projenin bazı önemli noktalarını sağlayacağız.

  • Ellipsis, Binance Akıllı Zincir üzerinde istikrarlı takas hizmeti sunan ilk platform değil, ancak şu anda TVL (Toplam Değer Kilitli), piyasa değeri ve işlem hacmi açısından en üst sırada yer alıyor.
  • Ellipsis'in en zorlu rakibi, yaklaşık olarak eşit bir TVL ile Belt Finance'dir. Bununla birlikte, Ellipsis'in piyasa değeri 285 milyon dolar olup, Belt Finance'in sadece 84 milyon dolar olan piyasa değerini önemli ölçüde aşmaktadır. Bu, protokol ücretinin ne kadar küçük olduğuyla ilgili olarak yerel jetonun değerini yakalamak son derece zor olduğundan, stabilcoin AMM'lerinde görülen yaygın bir olgudur. Ancak görünüşe göre Ellipsis harika bir iş çıkarıyor.
  • Ellipsis, Curve Finance'in yardımı olmadan bunu yapamazdı. Ellipsis, Curve'u çatallayarak, Curve'nin adını haritaya koyan CRV token modelinin olağanüstü özelliklerine sahiptir. veCRV sahiplerine airdrop vermek, Curve kullanıcılarını Ellipsis'e göç etmeye çekeceğinden, Ellipsis ekibinin başka bir akıllı hareketidir ve diğer rakiplere kıyasla baştan büyük bir avantaj elde eder.
  • Ancak, şu ana kadar Ellipsis, Eğrinin temel bir özelliği olan Temel Havuzlar ve Meta Havuzlar sağladı. Eğrinin başarısı sadece bir faktörden değil, diğer birçok unsurdan elde edildi. İyileştirme için hala çok yer var ve bir sonraki güncellemeleri için Ellipsis'i takip etmeye değer.

EPS Coin Geleceği

En önemli sorulardan biridine EPS coin geleceği ne olacak sorusu olmakta. EPS coin şu anda yükseliş eğiliminde görünüyor ve bu ivmeyi sürdürürse gelecekte bir fiyat artışına tanık olabilir.

Bununla birlikte, kripto para piyasasının oldukça değişken olduğunu ve sanal varlıkların fiyatlarının dalgalanmaya devam ettiğini unutmamak gerekir. Bu nedenle yatırım yapmadan önce araştırma yapmak çok önemlidir.

Ellipsis'in (EPS) gelecekteki olası fiyatını denemek ve belirlemek için kullanabileceğimiz en iyi araçlardan biri, çeşitli kripto uzmanları tarafından yayınlanan Ellipsis fiyat tahminlerini analiz etmektir. Çeşitli endüstri uzmanları ve analistlerin EPS coin analiz verilerine birlikte bakalım.

Coin Skid

Genel olarak, Coin Skid, Ellipsis (EPS) kripto fiyat tahmininde yükseliş gösteriyor. Etkili kuruluşlarla ortaklıklar kurmaya devam eden ve sağlam bir destek tabanını koruyan benzersiz bir model olmaya devam eden Ellipsis'e (EPS) dayanarak, kısa vadede yıl sonuna kadar token başına yaklaşık 0,6791 $'a ulaşma potansiyeline sahip olduğuna inanıyorlar ve 2025 yılına kadar 4,33 dolarlık bir fiyat.

WalletInvestor

WalletInvestor gibi diğer tahminler, veri toplamak ve kripto para birimlerinin gelecekteki fiyatını tahmin etmek için algoritma tabanlı bir tahmin kullanır. Uç nokta (EPS) söz konusu olduğunda, onlar da yükseliş eğiliminde. Uzun vadede WalletInvestor, fiyatın 2025'in sonunda yaklaşık 0.0351$'a eşit bir Ellipsis fiyatına ulaşabileceğini tahmin ediyor.

DigitalCoinPrice

DigitalCoinPrice, Ellipsis (EPS) görünümünün fiyatına ilişkin görünümü konusunda oldukça iyimser ve bunun karlı bir yatırım olmasını bekliyor. Fiyatın uzun vadede kademeli olarak artacağını tahmin eden bir Uç Nokta yayınladılar. DigitalCoinPrice, bugünkü Ellipsis fiyatından yükseleceğini ve 2021 sonunda 0,6715511722 $, 2023 sonunda 1,03 $ ve son olarak 2025 yılına kadar 1,31 $ ortalama fiyata ulaşacağını tahmin ediyor.

Coin Arbitrage Bot

Ellipsis (EPS) fiyatına ilişkin son derece yükselişli uzman analizi, Coin Arbitrage Bot tarafından kullanılan tahmin sistemidir. EPS'nin 2021'deki fiyatının, yıl sonuna kadar potansiyel olarak 3.54324 dolara ulaşacağını tahmin ediyorlar. 2023'ün sonunda, başka bir fiyat artışı ve bunun 5.73296 dolara ulaşmasını bekliyorlar. Ancak fiyatın 2025 yılına kadar tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 15.0085$'a yükselmesini bekliyorlar. Ellipsis'in şimdiye kadarki en yüksek fiyatı!

Bu nedenle, kısa vadede 1 doların üzerinde ve uzun vadede 15 dolara kadar, EPS kriptosunun gelecekteki fiyatına ilişkin genel uzman analizi, yatırımcılar için bazı potansiyel olarak kazançlı getiriler ile ezici bir şekilde yükselişte. Ancak teknik analiz bize bu yenilikçi dijital varlığın fiyat potansiyeli hakkında ne söylüyor?

Ellipsis projesi, sabit paraların takası ve ticareti için ve aynı zamanda en düşük işlem ücretleri ve kayma ile büyük bir platform sağlıyor. Ayrıca, Curve Finance ekibi bu projeye yardımcı olacak, böylece ilk günlerde sorunlarla yüzleşmelerine yardımcı olacak. Bu jetonun fiyatı, bu projenin gerçek değerini haklı çıkarmasa da. Ancak ilerleyen zamanlarda herkes bu projenin değerini anlayacaktır.

EPS Coin Ne Kadar

Ellipsis coin ne kadar bakacak olursak, şu anda 105.484.417 $ piyasa değeri ile 0.17 USD seviyesinde bulunuyor ve en değerli madeni paralar listesinde 358. sırada yer alıyor. TechNewsLeader Fiyat Endeksi'ne göre EPS'nin 24 saatlik hacmi 19.961.804 $'dır. Ellipsis'in fiyat değeri son 24 saatte %0.59 değişti. Son 7 gün içerisinde EPS fiyatı %0,81 değişim göstermiştir. Maksimum 626,289,284 jeton arzı ile sınırlıdır.

Son 7 günden itibaren EPS iyi bir yükseliş trendindeydi ve 0.59% arttı. Ellipsis son zamanlarda çok güçlü bir potansiyel gösterdi ve bu, doğrudan kazmak ve yatırım yapmak için iyi bir fırsat olabilir.

EPS Coin Grafik

Aşağıdaki grafik üzerinde EPS coin grafik verilerine ulaşabilirsiniz.

EPS Coin Hangi Borsada

Ellipsis coin ticareti için en iyi kripto para borsaları şu anda Binance, Mandala Exchange, Hotcoin Global, BingX ve KuCoin'dir.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri