Dent Coin Nedir? Dent Coin Geleceği, Yorumları ve Haberleri

Dent Coin Nedir? Dent Coin Geleceği, Yorumları ve Haberleri

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Salı, 11 Ocak 2022

Dent Coin Nedir? Dent Coin Geleceği ve Yorumları neler? Güncel Denet Haberleri ile detaylı Dent Coin Analizi.

Bu yazımızda Dent Coin Nedir, Dent Coin yorum, grafik analizi ile birlikte, Dent Coin geleceğine bakış atacağız.

2017 yılında piyasaya sürülen Dent, eSIM kartları, mobil veri planları, çağrı dakikası yüklemeleri ve dolaşım gerektirmeyen bir deneyim sunan devrim niteliğinde bir dijital mobil operatördür.

Yakında, karmaşık uluslararası telefon gider raporlarının, sık seyahat edenlerin birden fazla yerel SIM ve numara satın aldığı ve kullanıcıların yurtdışındaki çevrimiçi verilere erişmesi için fahiş fiyatlar talep eden telefon şirketlerinin günleri geride kalabilir. Bu, DENT Wireless sayesinde ya da halk arasında basitçe "DENT" olarak bilinir. DENT, “yeni dijital ve küresel mobil operatörünüz” olmayı hedeflemektedir. DENT Ağı aracılığıyla, dünyanın her yerinden herkes, DENT Exchange aracılığıyla mobil dakikaların ve veri paketlerinin tokenizasyonuna ve ticaretine erişebilir. Bu, blockchain teknolojisi ve yerel DENT belirteci sayesinde mümkün olmaktadır.

Bu yazıda, DENT Wireless ekosisteminin derinliklerine dalacağız. DENT Network aracılığıyla sunulan hizmetlere bakacağız ve DENT Exchange'i keşfedeceğiz. Ayrıca, DENT belirtecinin neden bu kadar çok artan popülerlik gördüğünün olası nedenlerini araştıracağız.

Dent Coin Nedir?

DENT, Ethereum blok zincirinin üzerine inşa edilmiş merkezi olmayan bir uygulamadır (dApp). Ethereum'un temellerini ve endüstrideki dApp'lerin çoğuna nasıl belkemiği ve ev sahipliği yaptığını öğrenmekle ilgileniyorsanız, Ethereum 101 kursumuza bakın. Ivan on Tech Academy, tüm deneyimlere uygun merkezi olmayan finansın (DeFi) yenilikleri hakkındaki temelleri yıkıyor. Ayrıca, finans ve teknolojinin dünya çapındaki büyük işletmelerde nasıl iç içe geçtiğine dair daha derin bir anlayış elde etmek için Fintech 101 kursumuza bakın. Ivan on Tech Academy'de bulunan farklı Fintech düzenlemeleriyle ilgili çok sayıda eğitim materyali edinin.

DENT Kablosuz Nedir? DENT Wireless veya DENT, küresel bir mobil ve veri ağı oluşturarak mobil veri pazarını serbestleştiriyor. DENT'in benzersiz satış noktalarından biri, tek bir mobil ağ - DENT Ağı - kullanma ve veri dolaşım ücretleri veya yerel SIM kart satın alma endişesi olmadan dünya çapında özgürce seyahat etme yeteneğidir. DENT, blok zinciri teknolojisi kullanılarak oluşturulan yeni bir mobil veri altyapısı etrafında inşa edilen eSIM'i tasarladı. Proje, mobil veri ağları için merkezi olmayan şeffaf bir model sunuyor. Ayrıca, kullanıcı DENT Exchange aracılığıyla kişiselleştirilmiş mobil paketleri seçebilir.

DENT Kablosuz ekosistemi, ERC-20 tabanlı yerel DENT belirteci tarafından desteklenmektedir. DENT jetonu, DENT Exchange'de temel jeton olarak kullanılır ve ağ içindeki varlıklar için ödeme yapmak için para birimi olarak kullanılır. Buna mobil dakikalar ve veri paketleri dahildir. Ek olarak, DENT, veri tahsisatlarını token haline getirerek, mobil verilerin takibi ve ticareti için yeni bir şeffaf topluluk modeli yarattı.

DENT Neden Bu Kadar Popüler Oluyor? Bir kripto para projesinin başarısını hesaplamaya çalışırken, genellikle ona birkaç açıdan yaklaşmak en iyisidir. Temel analiz, "pompamental" analiz ve teknik analiz, dikkate alınması gereken kilit alanlardır. İlk olarak, DENT'in temelleri güçlüdür ve tokenize edilmiş, takas edilebilir mobil verilerle merkezi olmayan bir küresel mobil ağın ilk hamle avantajına sahiptir. Ayrıca, DENT'in arkasındaki ekip, 2021/2022 boyunca lansmanı yapılacak proje için birçok geliştirme ve güncelleme üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyor.

İkincisi, pompalar, markanın arkasındaki topluluğa ve pazarlamaya atıfta bulunur. DENT, Twitter, Telegram ve Instagram dahil olmak üzere çeşitli sosyal platformlarda aktif ve büyüyen bir topluluğa sahiptir. Ayrıca DENT, dünyanın en büyük borsasında (ticaret hacmine göre) listelenmeden önce Binance Araştırma projeleri raporunda yer aldı. Bu, Binance'in izleyicilerinin projeyle ilgili eğitim materyallerinin yanı sıra DENT'e önceden maruz kaldığı anlamına geliyordu. O zamandan beri DENT, birkaç Binance 'BNB Coin' pazarlama kampanyasında yer aldı.

Son olarak, teknik analiz, piyasa psikolojisinin ticaret tablolarında nasıl oynadığıdır. Genel bir bakış olarak, DENT tokeni Haziran 2017'nin başlarında yaklaşık 0,0044 dolardan piyasaya sürüldü. 2018'deki boğa koşusu sırasında DENT, Binance Exchange'de tüm zamanların en yüksek seviyesi olan yaklaşık 0,09 dolara ulaştı. Ancak, ayı piyasasıyla birlikte fiyat %95'in üzerine düştü ancak o zamandan beri 2020 yazında bir eğilim tersine döndü. Makalenin ilerleyen bölümlerinde DENT'in fiyat hareketi hakkında daha fazla konuştuk. DENT gibi daha küçük sermayeli altcoinler fiyat açısından çok değişken olabilir. Kripto para ticaretine başlamadan önce kendi araştırmanızı yaptığınızdan ve bir yatırım stratejiniz olduğundan emin olun!

DENT Kablosuz Ekosistemi DENT Wireless, geniş bir hizmet yelpazesi sunan çok geniş bir alana yayılmıştır. Aşağıda DENT Ağının bazı temel özellikleri bulunmaktadır.

DENT eSIM DENT eSIM, kullanıcılara 80'den fazla ülkede 365 gün geçerli internet bağlantısı sağlar. eSIM, çoğu büyük operatör gibi pahalı dolaşım ücretleri talep etmez ve başlamak ücretsizdir. Ayrıca DENT eSIM, sözleşmeye gerek kalmadan tek bir uygun fiyata esnek bir hizmet sunar.

Ayrıca, DENT eSIM, kullanıcıların yurtdışına seyahat ederken SIM kartlarını veya telefon numaralarını değiştirmelerine gerek olmadığı anlamına gelir. Dünyanın dört bir yanındaki herkesi DENT Ağına bağlayacak tek bir küresel operatör ile bu, m'nin geleceğinde inovasyon için bir katalizör olabilir.

Dent Coin Projesi

DENT Coin, Ethereum tabanlı olarak, ERC-20 token olarak isimlendirilir. Mobil veri paketleri için ödeme yapmak ve almak için veya kripto para birimi borsalarından birini kullanmak sureti ile itibari para ile değiştirilebilmek için kullanılmaktadır. Satışa çıktığında 100 milyar adet token oluşturulmuş, hali hazırda ise dolaşımda 94 milyarın biraz üzerinde DENT token'ı buunmakta. Bununlar birlikte her üç ayda bir ek token'lar piyasaya sürülmektedir.

Dent Coin Yorum

Dent Coin yorum sonuçlarına göre, kripto para piyasasında yer alan en değerli coinlerden biri olmasa da uzun vadede yatırım yapmayı hedefleyen yatırımcılar tarafından alınabilir nitelikte. Alınıp unutulması gereken yatırımlar statüsündeki Dent Coin’i, piyasa verilerinin araştırılarak almakta fayda var. Şuan için dent coin yorum analizimiz bu şekilde.

Dent Coin Hesaplama

Aşağıdaki araç ile 1 Dent Kaç Dolar eder sorusunun cevabını bulabilirsiniz.

Dent Coin Fiyat

Dent bugünkü fiyatı $0,007353 USD, 24 saatlik işlem hacmi $413.361.033 USD. Dent son 24 saatte yüzde düştü. Anlık CoinMarketCap sıralaması #107, piyasa değeri $727.962.181 USD. Dolaşımdaki arz 99.007.791.203 DENT coin ve azami seviye arzı. arz mevcut değil. Dent coin grafik verilerine yukarıdan erişebilirsiniz.

Dent Coin Geleceği

Finans uzmanlarına göre uzun vadede kazandıracağı yönünde yorum yapılsa da, oldukça düşük fiyattan seyreden Dent Coin Grafiği, yatırımcılarını ise alım yapma isteklerini temkinli bir hale getirmekte. Kripto para borsalarında en düşük fiyata sahip Coinler içinde yer alan Dent, orta-uzun vadede komisyonlar ve spread işlemleri sayesinde değer kazanacak gibi duruyor. DENT diğer kripto paralar gibi hızla büyüyor ve piyasa değeri artıyor. DENT 2021 yıl sonuna kadar 0.05 dolar değerine kadar çıkabilir. Peki dent coin geleceği ne olacak? Bu soruya cevap olarak digitalcoinprice web sitesinin tahmin verileri aşağıdaki gibi.

Dock Coin Geleceği 2022
$0.00354480693 USD
Dock Coin Geleceği 2023
$0.00412174957 USD
Dock Coin Geleceği 2024
$0.00439141828 USD
Dock Coin Geleceği 2025
$0.00551277543 USD
Dock Coin Geleceği 2026
$0.00522704743 USD
Dock Coin Geleceği 2027
$0.00729502640 USD
Dock Coin Geleceği 2028
$0.00925288697 USD
Dock Coin Geleceği 2029
$0.01122295239 USD

Dent coin geleceği hakkında söyleyeceklerimiz şimdilik bu kadar.

Dent Coin Haberleri

Güncel Dent Coin haberlerini web sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz. Bunun için Kripto Para Haberleri sayfamızı ziyaret ediniz

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri