Coti Coin Nedir? Coti Coin Yorum, Geleceği ve Kaç Dolar?

Coti Coin Nedir? Coti Coin Yorum, Geleceği ve Kaç Dolar?

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Cumartesi, 15 Ocak 2022

Coti Coin Nedir, Yorum, Geleceği, Coti Coin Kaç Dolar? Detaylı Coti Coin Analizi | Dövizmix

COTI, ödeme işleme, finansman, beyaz etiket ödeme sistemleri, sadakat programları ve sınır ötesi havale teknolojisi dahil olmak üzere bir dizi ürünü çalıştırmak için blok zinciri kullanan bir fintech platformudur.

Coti’ye göre Coti coin nedir sorusunun cevabı şu şekildedir: kuruluşlara kendi ödeme çözümlerini oluşturma ve zamandan ve paradan tasarruf etmek için herhangi bir para birimini dijitalleştirme konusunda yetki veren ilk kurumsal düzeyde fintech platformu olarak pazarlamaktadır.

Merkezi olmayan finans olarak oluşturulmuş Coti, kişiler ve hükümetler, merkeziyetsiz ödeme uygulamaları ve stabil coinler için tasarlanmış dünyanın ilk blockchain protokolüdür.

COTI Pay adındaki uygulama, fiat para birimleriyle ödeme yapabildiğiniz uygulamaların blockchain tabanlı kripto para versiyonu olarak kabul edilebilir. Tam kapsamlı bir finans olarak tanımlanan uygulama, 2017 yılının mart ayında faaliyete geçti.

Coti Coin Nedir?

Detaylı şekilde coti coin nedir diye bakacak olursak, kullanıcılar tarafından cazip olmasının en büyük sebeplerinden biri ise yüksel işlem hacmine sahip ve düşük ücretli olması. Yönlendirilmiş döngüsel olmayan bir grafikte depolayarak yüksek işlem hacmine sahip olan Coti, blok zincirine benzer bir şekilde çalışmaz. DAG adı verilen bu model, IOTA, Nano ve Obyte gibi kripto paralar çerçevesinde çalışır.

Sahip olduğu teknolojik özellikler ile, blok zincirlerinin ölçeklenebilirlik sorununu ortadan kaldırmayı hedefler. Ayrıca DAG adı verilen bu model sayesinde, Ethereum, Bitcoin, Litecoin gibi yüksek enerji gereksinimine ihtiyaç duyan blok zincir platformlarına nazaran daha az enerjiye ihtiyaç duyar. DAG, küme olarak adlandırılır ve kullanıcılar işlem yaptıkça güven puanı artar. Güven puanı referansa benzer bir işlem görür ve bu puan arttıkça, kullanıcıların işlem hacmi ve işlem onay süresi artar.

COTI, çalışma prensibi ile geleneksel ödeme uygulamalarındaki üçüncü tarafları ortadan kaldırarak alıcı ve göndericiyi doğrudan birbirine bağlar ve istikrarlı bir ödeme yapılmasını mümkün kılar. Ayrıca saniyede 100.000 işlem kapasitesi ile birçok kripto uygulamasına oranla çok daha hızlıdır. Ek olarak anlaşmazlık çözüm mekanizması adı verilen bir sistem ile, kullanıcı hataları ve dolandırıcılık gibi konularda ek koruma sağlar.

Coti Coin Yorum

Coti coin yorum söz konusu olduğunda ise 2019 yılındaki ICO'sundan sonra 0.087 dolar ile başlayan COTI, 2020 ile büyümeye başladı. Coti Coin yorumları analistler ve uzmanlar tarafından büyük ölçüde olumlu olması bu yükselişe katkı sağladı. Altcoin fiyatlarının değişkenliği ile kısa sürede birçok farklı grafik formasyonuyla fiyatı dalgalı seyir gösterdi. Geçmiş fiyat hareketleri gelecek için fiyat tahmini yapabilmemizi sağlasa da kesinliği yoktur.

1 Mart'ta COTI, likiditeyi desteklemek ve dolaşımdaki arzı azaltmak için düğüm operatörlerinin ağ üzerinde stake edebileceği COTI jetonlarının miktarını artıran stake ödül programının 3.0 sürümünü başlattı. Düğümlerin kapasitesi beş milyondan yedi milyon coine arttı ve bir atışa sebep oldu. Geçtiğimiz nisan ayında Cardano ekosistemine giren cFunda yapılan 500 bin dolar, Coti için olumlu oldu. Uluslararası tahmin merkezlerinden olan Wallet Investor, Coti fiyatının 2021 yılından başlayarak 2025 yılına kadar 3 dolara kadar yükseleceğini ön görüyor.

DAG dağıtılmış defter, eşsiz mimarisi ve güven kanıtı gibi kendine has özellikleri olan COTI nedir kısaca bahsetmeye çalıştık. Elbette bu tip özellikler Coti Coin yorumları okumadan önce bilgi sahibi olabilmeniz için önemli. Tamamen kendine özgü bir birim olan COTI, 2021 yılında tüm zamanların en yüksek seviyelerine kadar çıkmıştı. Şu anda en yüksek değerlerinin çok altında olmasa da grafik analizlerine göre yakın zamanda herhangi bir yükseliş sinyali görünmüyor. COTI’nin toplam arzı 2.000.000.000 adetten oluşmakta ve bunların toplam 868.672.118.03’ü dolaşımda.

Toplam arzının %30’u satışı ile dağıtılmışken, %45’i teşvik ve madencilik ödülleri olarak dağıtıldı. %15’i çalışanlar, %10’u danışmanlar için depolandı ve kalan %45 coin kitlendi. Bugün itibariyle mevcut değerleri 0.36 sevilerinde işlem görmekte. 2022 yılı fiyat tahminleri için bir şey söylemek zor ve riskli görünse de ilk altı ay içindeki olası fiyatı 0.7 ila 0.9 dolar arasında ön gülmekte.

Kripto uzmanlarına göre yakın gelecekte sektör çok daha büyük olacak ancak merkezi olmayan uygulamaların ödeme birimi hala gelişmiş değil. COTI bu bağlamda öncü rol oynarsa, mevcut fiyatları şimdikinin binlerce katı değerinde olabilir. Bazı uzmanlara göre yakın gelecekteki muhtemel fiyatı 1 dolar. Bizim Coti coin yorum hakkında yazacaklarımız şimdilik bunlar ile sınırlı.

Coti Coin Geleceği

Hiç şüphe yok ki Coti Coin geleceği yol haritası ve geliştirici ekibin başarısına bağlı. Resmi yol haritası ise sırasıyla şu şekilde:

COTI Pay: Banka hesapları ve VISA tarafından oluşturulan kartlar ve tüm platformlarda geçerli ödeme uygulaması.

COTI Pay Business: Kredi kartı işleme, Blockchain Doları, Ultra eWallet vb. gibi tüccar odaklı ürünler oluşturma

Altyapı: Trustchain, düğümler, stake etme vb. konularda daha fazlasını geliştirme

Lisanslar ve Düzenlemeler: Fiat'tan kriptoya dönüşümleri düzenlenmiş bir şekilde yasal olarak işlemek için EMI lisansı gibi lisanslar.

DeFi: Merkezi olmayan bir Kripto Oynaklık Endeksi üzerinde çalışmak da dahil olmak üzere DeFi topluluğunun yararına kod geliştirme.

COTI Visa kartı, COTI Pay ile entegre olacak fiziksel bir kripto banka kartı ve banka hesabı hizmetidir. COTI Pay kullanıcıları, hızlı ve güvenli ödemeler, sadakat ödülleri, fiat-kripto satın almaları ve geri ödeme avantajlarından yararlanabilir. COTI Pay ağı, mallar ve hizmetler için bir ödeme ağ geçidi görevi görür. Sonuç olarak COTI Pay, tüccarların ödeme altyapılarını yükseltmelerinin önündeki engelleri azaltır ve aracılara ödenen maliyetleri ortadan kaldırır. Tüccar web sitelerinde bir ödeme yöntemi olarak kripto para birimini kabul etmek, iş için yeni yollar açar.

Çözmeyi amaçladığı işlemler ve hali hazırdaki DAG tabanı, Coti Coin geleceği için oldukça faydalı olacak gibi görünüyor. Cebelitarık merkezli Coti, Mayıs 2017'de David Assaraf tarafından kurulam COTI, kripto para öncülerinden Cardano'nun da desteğini aldı. öte yandan 2019 yılında 3.286 milyar doların üzerinde olan küresel online ödeme pazarı, hızla büyümeye devam ederken, Coti için de olumlu olacağı yönünde yorumlanmakta. ölçeklenebilir bir ödeme mekanizması ihtiyacının ana karşılayıcısı olursa, COTI Coin geleceği çok daha iyi olabilir.

Rekabetçi online ödeme pazarına kripto tabanlı bir takip olan Coti, aynı zamanda kullanıcı dostu ve COTI Play, COTI POS hizmetleriyle dikkatleri üzerine çekecektir. Bu özellikler gözardı edilemez bir potansiyeli beraberinde getirmekte.

COTI platformunun geleneksel tüccarlarda kripto para ödemelerinin benimsenmesinde büyüme sağlama potansiyelinin yanı sıra blok zincirinde sınır ötesi havaleleri işleme yeteneği, kripto para biriminin yerel token olarak değerini artırabilir. Bitcoin liderliğindeki daha geniş pazardaki duyarlılığın da gelecekte COTI performansını artırması muhtemeldir.

Coti Coin Kaç Dolar

Bugünkü canlı Coti coin fiyatı $0,337698 USD ve 24 saatlik işlem hacmi $20.063.558 USD. COTI'mizi gerçek zamanlı olarak USD fiyatına güncelliyoruz. COTI son 24 saatte %73 düştü. Mevcut CoinMarketCap sıralaması 173, canlı piyasa değeri 293.348.413 USD.

Coti Coin Grafik

Aşağıdan coti coin grafik verilerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca detaylı şekilde veri grafiğine, kullanıcı yorumları ve daha fazlasına ulaşmak için Coti Coin sayfamızı ziyaret edilebilirsiniz.

Coti Coin Hangi Borsada

Celo'yu nereden satın alacağınızı öğrenmek istiyorsanız , Celo hissesi ticareti için en iyi kripto para borsaları şu anda Binance , OKEx , Mandala Exchange , FTX ve Huobi Global'dir. Kripto borsaları sayfamızda listelenen diğerlerini bulabilirsiniz .

Coti Coin Fiyat Tahmini

  • Coti Coin Geleceği 2022 - $0.47211607746 USD
  • Coti Coin Geleceği 2023 - $0.52859133231 USD
  • Coti Coin Geleceği 2024 - $0.60897243694 USD
  • Coti Coin Geleceği 2025 - $0.69055156054 USD
  • Coti Coin Geleceği 2026 - $0.65810919337 USD
  • Coti Coin Geleceği 2027 - $0.87887084706 USD
  • Coti Coin Geleceği 2028 - $1.21 USD
  • Coti Coin Geleceği 2029 - $1.41 USD

Coti Coin Haberleri

Güncel Coti coin haberleri için web sitemizi güncel olarak takip ediniz.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri