Consensys, Ethereum İçin Tehdit Oluşturabilecek Şeyi Açıkladı

Consensys, Ethereum İçin Tehdit Oluşturabilecek Şeyi Açıkladı

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Cumartesi, 07 Ağustos 2021

Consensys, Ethereum İçin Tehdit Oluşturabilecek Şeyi Açıkladı. Ethereum geliştirme stüdyosu ConsenSys, yılın son çeyreğinde bir DeFi raporu paylaştı.

Ethereum geliştirme stüdyosu ConsenSys, yılın son çeyreğinde bir DeFi raporu paylaştı. Paylaşılan rapora göre DeFi, Ethereum 2.0 katılımına karşı bir tehdit olabilir.

ConsenSys, yayımladığı raporla birlikte Ethereum (ETH) için endişeli olduğunu belirtti. Buna göre yüksek DeFi getirileri, Ethereum 2.0 staking katılımı için bir tehdit olabilir. Yani Ethereum'un yaklaşan Beacon Chain üzerindeki hisseleri daha iyi kazanç nedeniyle merkezi olmayan finans protokollerince sınırlandırılabilir. ConsenSys'e göre yükselişi ve yüksek getirili likitide avantajları nedeniyle Ethereum 2.0 kullanılmaya başladığında DeFi, hisse katılımlarına bir engel teşkil edecek.

ConsenSys geliştiricisi: “Ethereum için endişeliyim.”

ConsenSys'te geliştirici olan Ben Edgington da raporla birlikte konuya dair açıklamalarda bulundu. Edgington, Beacon Chain oluşumunun önümüzdeki altı hafta içinde gerçekleşeceğini söyledi. Ayrıca DeFi protokülünün Ethereum'a karşı bir tehdit olacağını düşünen Edgington, “DeFi sebebiyle ETH 2.0 güncellemesi, daha güvenli ve merkezsiz hale gelebilmek için gerekli olan Ethereum katılımından mahrum kalabilir.” açıklamasında bulundu.

“ETH tutucularının erken staking getirilerinde nasıl bir sonuçla karşılaşacaklarını görmek için bekleyecekleri konusunda endişeliyim. Ya da daha kötüsü, insanlar DeFi sebebiyle Phase 1.5'in gelmesini beklemeye devam edebilir ki bu da en azından ekstradan bir 1 sene daha demektir.”

“İşler daha da kötüye gidebilir”

Analiz şirketi Santiment, Twitter'da Ethereum için bazı on-chain ölçümler yayımlayarak birkaç yorumda bulundu. DeFi'nin kalbinde yer alan Ethereum fiyatları için endişelenen şirket, Ethereum için işlerin daha da kötüye gidebileceği iddiasında bulunuyor.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri