Clubhouse Davetiyesi Nasıl Alınır, Nasıl Yollanır?

Clubhouse Davetiyesi Nasıl Alınır, Nasıl Yollanır?

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Salı, 11 Ocak 2022

Bu yazımızda sizler için Clubhouse uygulamasının içeriğinden, bizlere neler vadettiğinden ve Clubhouse davetiyesinin nasıl alınabileceğinden bahsedeceğiz.

Son zamanlarda sosyal medya da vakit geçirdiyseniz büyük ihtimalle Clubhouse isimli uygulamayı duymuşsunuzdur. Uygulamanın ana özelliği “Sesli mesajı" temel alan bir sosyal medya platformu olarak karşımıza çıkıyor ve ana amacı klasik sosyal medya dan sıkılanlara bambaşka bir ortam vadediyor.

Kullanıcıların sohbet odalarına yazılı, görsel olarak değil sadece sesli olarak katıldıkları uygulamayı farklı kılan en önemli özelliğiyse yalnızca özel davetiyelerle katılabiliyor olması. Bu yazımızda sizler için Clubhouse uygulamasının içeriği ve Clubhouse'un bizlere neler vadettiğinden ve Clubhouse davetiyesinin nasıl alınabileceğinden bahsedeceğiz. Gelin, hiç vakit kaybetmeden başlayalım.

Bireysel davetiye

Clubhouse uygulamasına giriş yapabilmenin en hızlı ve pratik yolu, uygulamayı hali hazırda zaten kullanan bir kişi ya da kişilerden bireysel davetiye almak. Bu, ilk aşamada basit gözükse de her kullanıcının kaydolduklarında sadece iki davetiye hakkı bulunduğunu unutmamak gerekiyor. O yüzden uygulamayı kullanan kişilerden davetiye almak biraz zor oluyor. Ayrıca şöyle bir durum daha var; Bir kişi bu uygulamayı ne kadar çok kullanırsa ne kadar çok vakit geçirirse o kadar çok davet gönderme hakkı kazanıyor; bir başka deyişle Clubhouse'a katılabilmek için uygulamada çok aktif ve çok vakit geçiren birini tanımak oldukça önemli.

Diğer sosyal medya platformları

Clubhouse'a girmeyi çok istiyorsanız ama herhangi bir doğrudan kişisel birini tanımayıp bunlarla bir bağlantınız yoksa Twitter ve Instagram ve Telegram gibi farklı sosyal medya platformlarında davetiye talebinde bulunmak akıllıca olabilir. Sosyal medya hesabınızda yedek davetiyesi olan biri olmasa bile #Clubhouse hashtagiyle paylaşımlar yaparak başkalarının dikkatini çekip ve kendiniz için bir davetiye rica edebilirsiniz.

Clubhouse üyesi arkadaşlar

Clubhouse'a giriş yapmanın davetiye gerektirmeyen bir başka formülü daha var. Bunun için ilk olarak Clubhouse uygulamasını telefonunuza indirmeniz ve kendinize bir kullanıcı ismi belirledikten sonra hesabınızı aktif etmeniz gerekiyor. Bu işlemlerden sonra Clubhouse kullanıcı arkadaşlarınız, tıpkı Telegram'da olduğu gibi sizin uygulamaya katıldığınıza dair bir bildirim alırlar. Böylece yedek davetiyeleri olmasa dahi size uygulamayı kullanma hakkı verebilirler. Uygulamayı kullanan çok arkadaşınız varsa "davet edilmek" için en iyi ve en mantıklı yöntemin bu olduğu söylenebilir.

Clubhouse Davetiyesi Nasıl Yollanır?

Clubhouse davetiyesi yollama işlemini Bireysel davetiye, Farklı sosyal medya platformları ve Clubhouse'a üye olmuş arkadaşlardan talep ederek temin edebilirsiniz. Şu an için sadece iOS yani iphone kullanıcılarının kullandıkları Clubhouse'a bekleme listesine girmeden girebilmek için uygulamayı kullanan bir kişiden davetiye almak şart.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri