C98 Coin Nedir? C98 Coin Yorum, C98 Geleceği ve Analizi

C98 Coin Nedir? C98 Coin Yorum, C98 Geleceği ve Analizi

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Cumartesi, 09 Nisan 2022

C98 Coin Nedir? C98 Coin Yorum, Hangi Borsadan Alınır? C98 Coin Geleceği Ne Olacak? Tüm detaylar bu yazımızda.

Coin98 veya C98, zincir birlikte çalışabilirliği ve kullanıcı deneyimine odaklanan çeşitli DeFi ürünleri için bir altyapı çözümü olan Coin98'e güç sağlayan bir yardımcı program ve yönetişim tokenıdır. Coin98, 2020 yılında Coin98 Labs tarafından kuruldu ve Temmuz 2021'de Binance Launchpad'de bir IEO'dan geçti.

Coin98'in yaratıcıları, birincil misyonunu, bir kullanıcının ihtiyaç duyabileceği tüm DeFi hizmetleri için tek durak noktası olmak olarak görüyor. Piyasaya sürülecek bu hizmetlerden ilki, çoklu zincir desteğine sahip velayetsiz bir kripto cüzdanı olan Coin98 Cüzdan'dır. Şu anda geliştirme aşamasında olan birden fazla DeFi ürünü var, örneğin:

  • Bir değişim hizmeti;
  • Çok zincirli bir ödünç alma ve ödünç verme toplayıcısı;
  • Hizmet olarak Stake etme protokolü;
  • Bir verim çiftçiliği çözümü.

Coin98, diğer benzer çoklu zincir çözümlerinden daha fazla olan 20'den fazla blok zincirini destekler. Bu, Coin98'i DeFi dünyasının merkezinde benzersiz bir şekilde konumlandırmaya yardımcı olur.

C98 jetonu, Coin98 ekosisteminin temel taşıdır. Bu token üç blok zincirinde bulunur: Ethereum , Binance Smart Chain ve Solana ve birden fazla işlevi vardır. Her şeyden önce, C98, ekosistem içinde işlem ücretlerini ödemek için bir para birimi görevi görür. İkincisi, bu token hem aktif topluluk üyeleri hem de likidite sağlayıcıları için bir ödül olarak kullanılır. Ayrıca, C98 sahipleri tekliflere oy verebilir ve tutulan jeton sayısına bağlı olarak farklı üyelik bonuslarının keyfini çıkarabilir.

Günlük olarak, dünya çapında milyonlarca tüccarın ilgisini çeken günün madeni paralarını tartıştığımız günün en son trend madeni paraları ile sizi her zaman güncelledik ve yatırımcılar bu tür madeni paralara yatırım yapmayı planlıyor. Günün en iyi madeni paralarından birini seçmek her zaman kolay değildir çünkü bu size piyasada büyük bir kayıp gösterebilir ve o zaman kaybınız asla iade edilmeyecektir. Size her zaman milyonlarca yatırımcıyı çeken günün mükemmel bir madeni parasından bahsediyoruz ve hatta önümüzdeki yıllarda inanılmaz karlar elde etmek için miktarlarını ve zamanlarını yatırıyorlar.
Son zamanlarda, yatırımcılar arasında hangi kripto paranın trendde olduğunu kolayca öğrenebileceğimiz resmi listemize baktık ve bunu satın almak iyi olacak, bu yüzden günün yeni bir trend madeni parasını aldık ve bu bir tartışma haline geldi. Yatırımcılar arasında bunu uzun süre satın almak mı yoksa satın almak mı?

Bu her zaman işe yaramaz çünkü dijital paralar size birkaç saniye içinde piyasada büyük bir kayıp gösterebilir ve ayrıca bir dakika içinde sizi zengin edebilir. Her şey kripto para birimine ve değerine bağlıdır. Bugün, yeni başlayanlar veya uzmanlar için günün mükemmel madeni parası olarak listelenen Coin98 (C98) kripto para biriminden bahsedeceğiz. Şimdi, madeni paranın güncel fiyatı ve 2022 - 2026 için tahmin dahil olmak üzere şirket hakkında bazı bilgileri paylaşacağız.

C98 Coin Nedir

Kaynaklara göre C98 coin nedir, Coin98'in (C98) yaratılmasına 2021 yılının başlarında başlandı ve kullanıcıların sağladığı ilgi ve değerle, katma değere göre merkezi olmayan finans açısından yeni zirvelere ulaşılmasına yardımcı olacak.

Yeni bir projeye başlamak için en iyi ve mükemmel zamandı ve dünyada açık bir finansal altyapıya ihtiyaç vardı ve bu nedenle Coin98 piyasaya sürüldü ve misyonuna başladı. İlk durak için çözüm olarak çapraz zincir, takaslar, kazanç, merkezi olmayan finansman ve verim çiftçiliği, ekip tarafından öne çıkarılması kabul edilen tek çalışmadır.

Coin98 (C98) Token Nedir?

Coin98, C98 yerel para olarak adlandırılan ekosistemin ayrılmaz bir parçasıdır. Binance Smart Chain, Solana ve Ethrereum dahil olmak üzere üç blok zincirinde kalır. Belirteç, sahiplerinin işlem ücretlerinden pay almalarına izin vermekten, çeşitli hizmetler ve ürünler karşılığında ödüller ve inanılmaz üyelik indirimleri almaya kadar birçok amaç sağlıyor. Basitçe, C98 kullanıcıları, Coin98 ekosistemiyle ilgili teklifleri gönderdikten sonra protokolü yönetir.

C98 Coin Yorum

Bugün kü canlı Coin98 fiyatı ₺23,04 TRY ve 24 saatlik ₺511.130.720 TRY işlem hacmi. C98 fiyatımızı gerçek zamanlı olarak TL olarak güncelliyoruz. Coin98, son 24 saatte %2,97 düştü. Mevcut CoinMarketCap sıralaması 177, canlı piyasa değeri 4,262,574,001 TL.

Gördüğümüz gibi birçok kişi madeni parayı tutmakla ilgili bilgi arıyor. Bazı yatırımcıların, önümüzdeki yıllarda parayı ellerinde bulundururlarsa, madeni paranın güvenli olduğu konusunda kafalarının karıştığını açıklığa kavuşturmak isteriz, çünkü şimdi ve daha sonra yatırım yaparlarsa, madeni paranın fiyatı düşecek, böylece yatırımcılar sahip olacaklar.

Piyasada kayıpla yüzleşmek ve belki de bunu gelecekte görmek istemiyorlar. Dolayısıyla size yanlış bilgi vermek istemediğimiz için madalyonun yatırım için iyi olup olmadığı konusunda da netleşeceğiz ve verilen tüm bilgiler madalyonun mevcut durumunu analiz ettikten sonra sağlayacaktır.

Herhangi bir kripto para birimi platformunda kontrol edebileceğiniz gibi, madeni paranın mevcut değerinin 4,12 $ olduğunu ve 478,413,258 USD işlem hacmine sahip olduğunu ve madalyonun fiyatının son 24 saatte %22,60 arttığını görebilirsiniz. Son zamanlarda, #216, piyasadaki mevcut kripto para sıralamasıdır ve 762.019.576 USD'lik canlı bir piyasa değerine sahiptir. Son birkaç gündür, yatırımcıların geçmiş anlarda karşı karşıya kaldığı madalyonun tam bilgisini sağlamak için madeni parayı analiz ediyoruz.

2 gün öncesine kadar coinin değeri çok büyük değildi ve hatta günden güne düşüyordu ama şimdi fiyatı artıyor ve birçok yatırımcı coine ilgi gösteriyor. Madeni parayı önümüzdeki birkaç yıl boyunca tutmayı planlıyorsanız, bu sizin için iyi bir seçenek olacaktır. İşte önümüzdeki yıllarda madalyonun tahmini fiyatı.

C98 Coin Geleceği

Mevuct bilgiler sonrasında C98 coin geleceği nedir buna bakabiliriz.

Coin98 (C98) Fiyat Tahmini 2022
Şu anki fiyatına bakabileceğiniz gibi, önümüzdeki günlerde hızla artması nedeniyle yüksek seviyelerine ulaşacaktır. Pekala, şu anki fiyat 4$ civarında ve önümüzdeki günlerde fiyatın 6 ila 10 USD'ye ulaşacağını varsayabiliriz ve madeni para her zamanki gibi giderse, madeni paranın fiyatının 14,54 ABD Dolarına ulaşmasını bekleyebiliriz. Yıl sonuna kadar USD. Bu sadece bir tahmindir, bu nedenle fiyatın mevcut durumu hakkında bilgi sahibi olun.

Coin98 (C98) Fiyat Tahmini 2023
Pek çok sayfa coin tahminini gösteriyor ve belki paylaşmakta fayda var çünkü onlar da coin fiyatının yakında zirveye ulaşacağını daha iyi biliyorlar ve doğru bilgiyi vermek bir sorumluluktur. Uzmanın tavsiye ve tahminlerine göre dolandırıcının fiyatı 2023 yılı sonuna kadar 15-17 dolar civarında olacak.

Coin98 (C98) Fiyat Tahmini 2024
Pekala, kripto parayı önümüzdeki birkaç yıl daha tutmak yatırımcı için en iyi seçenek olacak çünkü fiyat her geçen gün yükseliyor ve önümüzdeki dönemde kripto paranın yakında en son fiyata geleceğini tahmin etmek zor olmayacak. gün ve kesinlikle, gelecekteki fiyatı öğrendikten sonra herkes şaşıracak. Dolayısıyla uzmanlar ve yatırımcılar, coinin durumu her zaman olduğu gibi devam ederse fiyatın yıl sonuna kadar kolayca 20 USD civarına ulaşabileceğini söylüyor.

Coin98 (C98) Fiyat Tahmini 2025
Günün son 2. tahminimiz olacak ve bu makaleyi yazarken verilen tüm bilgilerin ve madalyonun durumunun önümüzdeki yıllarda değişmesi durumunda sizin de etkileneceğini belirtmek önemlidir. madeni para ve fiyat da. Tahmin edebileceğimiz gibi, madalyonun fiyatı yıl sonuna kadar 24,53 USD'ye ulaşabilir. Bazı uzmanlar da daha fazla fiyat üstleniyor.

Coin98 (C98) Fiyat Tahmini 2026
Madeni parayı 2026 ve daha fazla yıllara kadar tutmayı planlıyorsanız, madeni para önümüzdeki yıllarda size daha iyi bir getiri sağlayacak ve fiyatı ile yine şaşıracaksınız. Belki fiyatından dolayı piyasada başka bir kayıpla karşı karşıya kalabilirsiniz ama piyasanın mevcut durumuna göre fiyat kesinlikle en yüksek seviyesine ulaşacaktır. Uzmanlara göre, madeni paranın fiyatı yıl sonuna kadar 29.27 USD'ye ulaşabilir ve yıl içindeki beklenmedik kötü durum nedeniyle herhangi bir zamanda değiştirilebilir.

C98 Coin Hangi Borsada?

Coin98'i nereden satın alacağınızı öğrenmek istiyorsanız , Coin98 hissesi ticareti için en iyi kripto para borsaları şu anda Binance , Bybit , FTX , DigiFinex ve Phemex'tir.

C98 Grafik

Aşağıdaki C98 grafik üzerinen fiyat analizi yapabilirsiniz.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri