Burger Swap Coin Nedir? Geleceği, Kaç TL, Grafik ve Yorumları.

Burger Swap Coin Nedir? Geleceği, Kaç TL, Grafik ve Yorumları.

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Cumartesi, 15 Ocak 2022

Burger Swap coin nedir? Geleceği ne olacak? Burger Swap coin kaç tl, grafik ve yorumları ile bu yazıda.

İsminden anlaşılacağı üzere Burger Swap Coin nedir sorusuna kısaca takas değişim platformunda kullanılan belirteç adı olarak cevap verilebilir.

BurgerSwap, Binance Smart Chain üzerinde çalışan, merkeziyetsiz finans protokolü olarak Binance ağında listelenen kripto varlıkların likidite edilmesine ve bu sayede ödüller kazanmanıza olanak sağlayan platformdur.

Belirtilen şartları karşılayan herkes, likidite ödülü olarak Burger Coin kazanırlar. Merkeziyetsiz Finans kısaca DeFi olarak adlandırılır ve daha önceki yazılarımızda kripto varlıklar üzerine borç alıp borç verme ve buna bağlı ödüller kazanmanızı sağlayan sistem olduğunu belirtmiştik.

BurgerSwap'ta bu ödüller, kısaca AMM adı verilen “Otomatikleştirilmiş Piyasa Yapıcılar” modeliyle çalışır.

Burger Coin Nedir?

Bu sayede adil kazançlar piyasa değerine göre hesaplanır. Ayrıca kullanıcılar için pahalıya mal olan yüksek GAS ücretlerinden muaf verimli hizmetler sunmayı amaçlayan birden çok teşvik sistemine sahiptir.

Platformun ana amacı, Ethereum tabanlı çoğu borsanın gaz ücretleri, fiyat kayması ve yavaş işlem hızları sorununu çözmektir. ETH-BSC köprüsü sayesinde kullanıcılar, BurgerSwap üzerinde ERC-20 tokenlerini kolayca değiştirebilirler. MetaMask, TrustWallet, MathWallet, TokenPocket ve Binance Chain Wallet gibi herhangi bir online cüzdan sahibiyseniz, BurgerSwap sitesine giriş yaparak cüzdanınızı sisteme bağlayabilir ve likidite havuzunu kullanmaya başlayabilirsiniz. İşlemler için kullanmanız gereken ağ belirteci ise Burger Coin'dir.

Eğer cüzdanınızda Binance Coin (BNB) varsa doğrudan BURGER ile takas yaparak işlem yapabilirsiniz.

Tüm bu işlevselliğine ek olarak havuza tedarik ederek likidite madenciliği yapmak için ERC-20 varlıklarınızı çapraz zincir köprüsü sayesinde BEP-20 tokenlarıyla değiştirebilirsiniz. Likidite havuzlarında kilitlediğiniz varlığın miktarının büyüklüğüne bağlı olarak BURGER ödülleri kazanırsınız.

Burger Coin Yorum

Bizim Burger coin yorum incelemelrimize göre, bu coin uzun vadeli iyi bir yatırım olabilir. Yükselmekte olan BSC'de azımsanamayacak bir öneme sahip. BURGER günümüzde ileriye yönelik varlık yatırımları arasında düşünülür. Bunun sebebi ise ekosisteminin daha sağlam olabileceği ve kullanılabilirliğinin artacağı. DeFi platformlarının belirteçleri, kullanım oranlarına paralel şekilde büyüme gösterir. Dolayısıyla hem temel hem de teknik verilere dayalı olarak BURGER Coin için olumlu düşüncelere sahibiz.

Bugünkü Burger fiyatı 4.394 ABD dolarına eşit. Bu yılın sonunda gelmesi beklenen en düşük değer ise 4.99 dolar. Teknik veriler ve geçmiş fiyat analizi gibi çeşitli unsurları göz önüne aldığımızda 1 yıllık fiyat değişiminin ortalama 6.80 dolar şeklinde olabileceğini görüyoruz. Elbette bu fiyat değişikliğinde göz önünde bulundurulması gereken başlıca genel piyasa durumu ve Bitcoin hareketleri bulunmakta.

Burger coin, kripto para piyasalarına çok hızlı şekilde giriş yapmayı başardı. Dünyada en çok kullanılan borsalardan biri olan Binance üzerinden işlem yapılıyor olması ve çeşitli avantajlar sunması ile, bu coin'e olan talebin ilerleyen zamanlarda daha da artacağı düşünülmektedir. Burger Coin yorum 2021 verilerine bakıldığında, BSCrsquo;nin işlem hacmi göz önüne alındığında, en büyük borsalarından biri haline gelebilmeyi de şimdiden başardı.

Finans uzmanlara göre, burger coinin kısa bir zamanda yükselişe geçmesi oldukça beklenen bir durum. Bu düşünceni sebebinin altındaki temel neden, coin yatırımcılarınun üzerinde pozitif bir güven algısı yaratmış olması. Önümüzdeki günlerde yeni çıkacak coin çiftleri üzerinde de büyük ölçüde etkili olacak. Bunların yanında, kurucusunun Binance olması sebebi ile gelecek verileri de oldukça umut vaat eden coinler arasında yer alacağını söylemek yanlış olmaz. Bizim burger swap coin yorum hakkında yazacaklarımız şimdilik bu kadar.

Burger Coin Geleceği

Sosyal medyada geniş bir kullanıcı desteğine sahip BURGER'in kullanıcı sayısı da azımsanacak kadar az değil. Bu da Burger Swap Coin geleceği için birtakım fikirlere sahip olabilmemizi sağlamakta. Ancak bundan öte BURGER'in kullanılabilirliği, blok zinciri platformundaki görevi ve işlevselliği, geleceğinin temellerini oluşturmakta.

Uzmanlar büyük oranda Burger Coin'in geleceğe yönelik potansiyeli sahip bir varlık olduğu konusunda hem fikir. Sahip olduğu çapraz köprü ve AMM mekanizmaları, güvenilir olması ve sağlam bir ekosistem üzerine inşa edilerek büyümeye devam eden proje olması umut verici görünüyor.

Burger Coin Grafik

Aşağıdan güncel burger coin grafik verilerine erişebilirsiniz.

Burger Swap Coin Haberleri

Güncel Burger Swap coin haberlerini dövizmix.com'dan takip edebilirsiniz.

Burger Swap Coin Hangi Borsada?

Burger Swap coin ile şu anda işlem yapılan en tek borsa :

  • Binance
  • Mandala Exchange
  • ZT
  • Pionex

olarak listeleyebiliriz.

Burger Coin Kaç Dolar

Bugünkü canlı Burger coin fiyatı 2,62 USD ve 24 saatlik 40.914.493 USD işlem hacmi. BURGER'imizi gerçek zamanlı olarak USD fiyatına güncelliyoruz. Burger Swap son 24 saatte %3,54 düştü. Mevcut CoinMarketCap sıralaması, 46.280.538 USD canlı piyasa değeri ile 626. sırada.

Burger USDT Tahminleri

Burger Coin Fiyat Tahmini 2022
$3.62 USD
Burger Coin Fiyat Tahmini 2023
$4.21 USD
Burger Coin Fiyat Tahmini 2024
$4.6 USD
Burger Coin Fiyat Tahmini 2025
$5.53 USD
Burger Coin Fiyat Tahmini 2026
$5.38 USD
Burger Coin Fiyat Tahmini 2027
$7.06 USD
Burger Coin Fiyat Tahmini 2028
$9.14 USD
Burger Coin Fiyat Tahmini 2029
$11.05 USD

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri