Bitcoin ve Diğer Kripto Para Alım-Satım İçin Otomatik Botlar

Bitcoin ve Diğer Kripto Para Alım-Satım İçin Otomatik Botlar

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Salı, 11 Ocak 2022

Trading botları olarak bilinen botlar, sizin yerinize otomatik olarak bitcoin ve kripto para alım satımı yapmanıza izin veren yazılım programlardır.

Manuel olarak alım satım yapmak yerine otomatik olarak bitcoin alış-satış yapmayı sağlayan trading botları kripto para ve Bitcoin dünyasında oldukça yaygındır, çünkü çok az insan bütün gün grafiklere bakmaya zaman ayırabilir ve manuel olarak al sat işlemi yapabilir.

Çoğu kripto para kullanıcısı, Bitcoin’lerini normal günlük işlerini yaparken pasif gelir olarak görür ve düzenli bir şekilde trading botlarını kullanıp kısa, orta veya uzun vadeli olarak otomatik alış-satış yapar.

Trading botlarına örnek olarak;

  • crypto bot
  • free crypto trading bot
  • btc trade bot
gibi farklı isimlerdeki botlardır. Bir çok farklı bitcoin bot programı bulunmakta. Sizler için, 3 adet bitcoin bot programını inceledik.

Bitcoin Bot Programları

3Commas Kullanımı

Basitçe ve sade bir şekilde kullanılabilecek şekilde kodlanmış olan 3Commas botu, seçilen çiftler üzerinde otomatik olarak alım satım işlemi yapılabilir. Kendi kripto para botunuzu yazılım bilgisi gerekmeden basit bir şekilde tasarlayabilirsiniz. Şu an fiyat/performans açısından en iyi botlardan biri olarak biliniyor. Botun raporları sayesinde günlük performanslara erişip, stratejilerinizi geliştirebilirsiniz.

TradeSanta Nedir?

2018 yılında kurulan TradeSanta, 7/24 işlem yapmaya izin vermektedir. Sistem en çok kullanılan alım satım stratejilerini denemeye olanak tanıyor. Şimdiye kadar 20,000’e yakın kullanıcı bu hizmeti kullanmaktadır. Şu ana kadar bot üstünden 700,000 civarında işlem yapılmıştır TradeSanta; Bittrex, Binance, Bitfinex ve HitBTC’yi gibi platformları destekliyor ve ayrıca Android ve iOS sistemlerinde uygulamaları da bulunuyor.

CryptoHopper Kullanımı

CryptoHopper 365 gün 7/24 alım-satım yapmayı sağlayan bir işlem botudur. Platform temelde sadece veriyi kullanır; çünkü anlık panik satışı ve açgözlülük gibi insani duyguların bitcoinlerinizin kötü şekilde etkilemesine izin vermez. CryptoHopper’da insani duygulardan tamamen arınmış güçlü karar verme destekleri kullanılmaktadır. Böylece hırs yapmanıza ve panik yapmanıza olan sağlamaz.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri