Binance’dan banka hesabına nasıl para aktarılır ve çekilir?

Binance’dan banka hesabına nasıl para aktarılır ve çekilir?

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Salı, 11 Ocak 2022

Binance’dan banka hesabına nasıl para aktarılır ve çekilir? Binance para çekme ve yatırma yöntemleri neler?

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan Binance, her geçen gün ağını genişleterek çok daha fazla kişiye ulaşmayı hedefliyor.

Binance borsasının en çok tercih edilme sebeplerinden biri de şüphesiz kullanıcılarına para yatırma ve para çekme konusunda çeşitli kolaylıklar sunmasıdır.

Özellikle borsaya yeni giriş yaptıysanız Binance para çekme yöntemleri konusunu merak etmeniz oldukça doğaldır.

Sizler için Binance para çekme yöntemleri konusunu detaylı bir şekilde ele aldık. Binance üzerinden para çekme ve yatırma işlemlerini nasıl yapacağınız ile ilgili yönergeleri aşağıda listeledik.

Binance Para Çekme Yöntemleri

Binance borsası, TRY bazında yalnızca Papara hesabı ile çekim işlemlerine olanak vermektedir. Eğer nakit çekmek istiyorsanız mutlaka bir Papara hesabına sahip olmanız önemlidir. Ancak kripto para çekimi yapacaksanız Spot sekmesinden kripto para cüzdanları sayesinde kolayca kripto para transferi işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Binance para çekme yöntemleri başlığı altında Binance para çekme konusunu detaylı bir şekilde inceleyelim.

  1. Öncelikle Binance hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Ardından “Cüzdan” kısmına girerek “Spot Cüzdanı” sekmesine tıklayın.
  2. Açılan bölümde ana hesap ekranı karşınıza gelecektir. Sağ üst köşede yer alan “Yatırma/Çekme” butonuna tıklayın.
  3. Papara araçlığı ile 7 gün 24 saat her an Binance hesabınıza para yatırabilir veya çekebilirsiniz.
  4. Gittiğiniz bu sayfada otomatik olarak karşınıza hesap bakiyeniz gelmektedir. Belirtilen yere çekmek istediğiniz tutarı giriniz. En az 0,1 TL, en fazla ise 500.000 TL şeklinde işlem yapılmaktadır.
  5. Papara, çekim işlemleri sırasında %1 komisyon almaktadır.
  6. Ekran sizi otomatik olarak Papara resmî web sitesine gönderecektir. Bu kısımda Papara hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Giriş yaptıktan sonra cep telefonunuza gelen kısa mesaj kodunu belirtilen alana girdikten sonra Binance para çekme işleminiz tamamlanmış olacaktır.
  7. Binance uygulamasında belirtilen kimlik numaranız ile Papara uygulamasında belirtilen kimlik numarasının uyuşması oldukça önemlidir. Kişisel Binance hesabınızdan başka bir Papara hesabına çekim yapamazsınız. Mutlaka kendi hesabınız olması gerekmektedir. 

Binance Para Yatırma Yöntemleri

Ülkemizin en çok kullanılan kripto para borsalarından olan Binance borsasının tercih edilme sebeplerinden biri de müşterilerinin sorunsuz bir şekilde para yatırma ve para çekme işlemi gerçekleştirebilmesidir. Özellikle Binance’e yeni adım atanlar ve sorunsuz bir şekilde kripto para alım satımı gerçekleştirmek isteyen kişiler Binance para yatırma yöntemleri konusunu merak etmektedirler. Sizler için bu konuyu detaylı bir şekilde ele aldık. İşte Binance para yatırma yöntemleri.

Binance borsasına para yatırmak için kişiler genellikle Papara uygulamasını tercih etmektedir. Bunun nedeni, Papara ile 7 gün 24 saat anında işlem yapılabilmesidir. Binance Papara ile para yatırma konusunu aşağıda adım adım anlattık.

  1. Öncelikle giriş bilgilerinizle Binance hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Ardından sol üst kısımda bulunan TRY Kripto Al seçeneğini seçmeniz gerekmektedir.
  2. Açılan sekmede TRY yatırın seçeneğini seçmeniz gerekmektedir. Seçeneği seçtikten sonra Türk Lirası yatırmak için gereke sayfa açılacaktır.
  3. Karşınıza para yatırabileceğiniz seçenekler gelecektir. Papara seçeneğini seçmeniz gerekmektedir. Papara, para yatırma işlemleri sırasında %1 komisyon kesmektedir. Maksimum miktarı 200 TL olarak belirlemiştir.
  4. Ardından Papara hesap bakiyesi seçeneğini seçin. Papara hesabınız ile 7 gün 24 saat para yatırma işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
  5. Belirtilen alana çekmek istediğiniz miktarı girin ve Devam Et seçeneğini seçin. Papara hesap bilgilerinizle hesabınıza giriş yaptıktan sonra cep telefonunuza bir kısa mesaj gelecektir. Kısa mesajda gelen kodu belirtilen alana girdikten sonra para yatırma işleminiz gerçekleşecektir.
  6. Papara hesabınızda ve Binance hesabınızda kayıtlı olan kimlik numaranızın aynı olması büyük önem taşımaktadır. Aynı olmadığı taktirde ne yazık ki çekim ve gönderim işlemlerini yapamazsınız.
Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri