Ape Tools (TAPE) Coin Nedir? Geleceği, Kaç TL, Grafik ve Yorumları.

Ape Tools (TAPE) Coin Nedir? Geleceği, Kaç TL, Grafik ve Yorumları.

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Salı, 11 Ocak 2022

Ape Tools (TAPE) coin nedir? Geleceği ne olacak? TAPE coin kaç tl, grafik ve yorumları ile bu yazıda.

Binance Smart Chain içinde ticaret araçları geliştiren bir proje olan tools coin nedir?

ApeTools'un sahip olduğu ekosistem, Binance Akıllı Zincir ağında ApeSwap ortamına bağlanmayı ve ticaret araçlarını sunar.

Birçok farklı projenin fiyat verilerini tek bir sayfada toplar ve kullanıcıların analiz yapabilmesi için verileri birleştirir. Bunun için PancakeSwap, BakerySwap ve ApeSwap çiftlerinden gelen verileri bir araya getirerek grafik analiz araçları kullanır.

Son zamanlardaki gelişmelerle birlikte PancakeSwap ve BakerySwap gibi platformlara rakip olmayı başarabilen ApeTools, kullanıcı dostu olmasıyla dikkat çekiyor. DeFi'ye alternatif olarak ortaya çıkan proje, BSC ağı içinde tartışmasız en büyük olmayı hedeflemekte.

Tape Tools Coin Nedir?

Ayrıca ağın belirteci olan TAPE coinleri cüzdanında tutan kullanıcılar Premium özelliklerden faydalanabilir ve airdrop ödüllerini kazanabilir.

Ape Tools'un TAPE jetonu Binance Smart Chain'de konuşlandırılır ve BEP-20 jeton standardını takip eder. Genel olarak, ApeTools doğru bir fiyat takipçisi olma işlevine sahip olacaktır. Bununla birlikte, paralel olarak kullanıcılar, yatırımlarına ilişkin verileri analiz etmek için platformu da kullanabilecekler. Buradaki fikir, kullanıcının sahip olduğu TAPE belirteçlerinin sayısına göre bu işlevlerin kilidinin açılacağıdır.

Farklı uygulama ara yüzleri ile LP coin fiyatlarını anlık takip edebilme yeteneğine sahip olan ApeTools, kullanıcılar için eksiksiz bir analitik özellik sunar. Binance Smart Chain'in özelliği düşük ücretleri ve hızlı işlem hızıdır ancak daha da özel olanı EVM (Ethereum Virtual Machine) ile uyumlu olmasıdır. EVM uyumluluğu nedeniyle, Ethereum üzerinde geliştirilen DApp'ler taşınabilir (olduğu gibi Binance Smart Chain'e aktarılabilir) ve Metamask gibi Ethereum cüzdanları olduğu gibi kullanılabilir.

Tape Coin Yorum

Bugün itibariyle Ape Tool (TAPE) Coin fiyatı 0.03 dolar, 24 saatlik işlem hacmi 65.651 dolar ile CoinMarketCap sıralaması 3236'dır. Bizim Ape Tools (TAPE) Coin yorumlarımıza göre 2022 yılında ulaşması gereken maksimum değeri 0.06, en düşük değeri ise 0.04 dolardır.

Bu rakam büyük sıçrama beklentisi içinde olanlar için tatmin edici görünmüyor. Projenin büyümesi için ileriye dönük ve spekülatif adımlar atması şart. Ek olarak her gün piyasaya çıkan yeni blockchain tabanlı platform, işini daha da zorlaştırabilir.

Tools Coin Geleceği

Özellikle uzun vadeli veya zararına alış yapan yatırımcılar tools coin geleceği hakkında çeşitli tedirginlikler yaşamakta. Bu coin, fiyat açısından kolay manipülasyona maruz kalma potansiyeline sahip. Yani yükselen değeri hızla çakılabilir veya yatay seyreden fiyat performansı hızlı bir şekilde artabilir. Bu sebepten gelecek hakkında iyi veya kötü yorum yapmak zor fakat kısa vadeli kazanç beklentisi içinde olanlara net bir şekilde söylenebilecek şey, bunun olmayacağı.

Geçmiş grafik değerlerine odaklananlar ise yıllık yüzde oranının bir gibi mütevazı bir rakam olduğunu söyleyebiliriz. Öte yandan fiyat artışlarındaki takibinin oldukça zayıf olduğu bilinmekte. Yatırımcıların TAPE hakkındaki en büyük olumsuz düşüncesi de bu yönde. Bu yüzden geleceği hakkında ışık saçan bulgulardan bahsetmek şimdilik zor. Sizlere aktaracağımız tools coin geleceği ve tools coin yorumları şimdilik bunlar ile sınırlı.

Tape Coin Fiyat

Aşağıdan tape coin fiyat bilgisine erişebilirsiniz.

Tape Coin Haberleri

Güncel Ape Tools (Tape) coin haberlerini dövizmix.com'dan takip edebilirsiniz.

Ape Tools (TAPE) Coin Hangi Borsada?

Ape Tools (Tape) coin ile şu anda işlem yapılan en büyük borsalar :

  • LBank
  • PancakeSwap (V2)

olarak listeleyebiliriz.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri