Analist Tahminleri Bitcoin (BTC) Mart 2022'ye Kadar Tüm Zamanların En Yüksek Yeni Seviyesini Vurabilir

Analist Tahminleri Bitcoin (BTC) Mart 2022'ye Kadar Tüm Zamanların En Yüksek Yeni Seviyesini Vurabilir

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Salı, 08 Şubat 2022

Analist Tahminleri Bitcoin (BTC) Mart 2022'ye Kadar Tüm Zamanların En Yüksek Yeni Seviyesini Vurabilir

Kripto piyasası 2 trilyon doları tekrar geri alırken, Bitcoin 44.000 doların üzerinde güçlü bir hamle yapıyor gibi görünüyor. Basın zamanı itibariyle, Bitcoin %3.33 artışla 44.238 dolardan işlem görüyor ve 836 milyar dolarlık bir piyasa değeri var.En önemli şey, Bitcoin'in 50 günlük hareketli ortalaması olan 42.500 doların üzerinde bir günlük kapanış vermesi. Popüler kripto piyasası analisti Lark Davis, tarihsel eğilimlere dayanarak, Mart 2022'de tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşma olasılığını tahmin ediyor.

Davis , “Bu çizgiyi geçtiğimiz iki sefer BTC %54 ve %47 oranında ralli yaptı. Tarih tekerrür ederse, BTC'nin önümüzdeki birkaç hafta içinde 60 bin aralığına yükseldiğini görebiliriz ”. Devamında şunları ekledi:

Son iki 50 günlük MA kırılması, #bitcoin fiyatı için zirvelerin oluştuğunu görene kadar 40 ve 46 gün sürdü . Mart ayı sonunda BTC için yeni yüksek mi? BTW 2020'deki 50 DMA kırılması 180 gün sürdü. Düşünce için yiyecek.

Bitcoin'e bir ton kurumsal para da gelmeye devam ediyor. Büyük piyasa oyuncuları, MicroStrategy ve El Salvador çantalarını doldururken bu düzeltme sırasında BTC biriktiriyor.

7 Şubat Pazartesi günü yapılan bir başka büyük duyuruda KPMG Kanada , bilançolarına Bitcoin ve Ethereum ekleyeceklerini de duyurdu. Bu, Bitcoin yatırımları için bir başka büyük kurumsal duyuru ve muhtemelen 2022'nin ilki. Bu yıl daha fazla şirketin Bitcoin'e bir miktar sermaye ayırmasını bekliyoruz.

Lider Bitcoin ve Ethereum

Grafiklere bakıldığında, Bitcoin ve Ethereum'un kripto piyasası rallisini daha da ileriye götürmek için kuzey yıldızı olarak hareket ettiği açık. Zincir üstü veri sağlayıcı Santiment raporları :

Hem Bitcoin hem de #Ethereum bir kez daha gelişiyor. BTC $, bir aydan beri ilk kez 44.4 bin $'a yükseldi ve ETH $ 2.5 hafta içinde ilk kez 3.180 $'ın üzerine çıktı. Her ağdaki tüccar getirileri, Ekim ayından bu yana en olumlu seviyelerinde. BTC dışında, altcoin alanı da her biri %10'dan fazla kazanç kaydeden XRP ve Polygon (MATIC) ile dolu.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri