21 Temmuz 2022 Poligon MATIC fiyat analizi: Düşüş bir satın alma fırsatımı?

21 Temmuz 2022 Poligon MATIC fiyat analizi: Düşüş bir satın alma fırsatımı?

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Perşembe, 21 Temmuz 2022

Son birkaç gündeki keskin hareketin ardından Poligon bir düzeltmeye girebilir. Düşüş bir satın alma fırsatı mı yoksa trend seyrini sürdürüyor mu?

Polygon (MATIC), daha geniş kripto pazarlarından büyük bir farkla daha iyi performans gösterdi. 0,31 $'lık düşük seviyesinden üç kattan fazla arttı, ancak 19 Temmuz 2022 itibariyle psikolojik seviyenin yakınında 1 $'lık kar rezervasyonuyla karşı karşıya. Polygon'a yatırımcı ilgisini çeken bir dizi duyuru yapıldı.

13 Temmuz'da Disney , dünyanın dört bir yanından yenilikçi şirketlerin büyümesini hızlandırmak için tasarlanmış bir iş geliştirme programı olan 2022 Disney Accelerator'a katılacak altı şirketten biri olarak Polygon'u seçtiğini duyurdu .

11 Haziran'da Polygon'un kurucu ortağı Sandeep Nailwal , "Tek kelime: zkEVM" tweetini attı.
Bu, toplulukta ilgi uyandırdı ve ürünün 20 Temmuz'da açıklanması bekleniyor.

Bir diğer olumlu haberde, fon yöneticisi Grayscale, MATIC'i Grayscale Akıllı Sözleşme Platformu ex-Ethereum Fund'a eklediğini duyurdu.

Poligon daha da yükselebilir mi yoksa kar rezervasyonları fiyatları düşürür mü? Öğrenmek için MATIC fiyat analizini okuyun.

Poligon fiyat teknik analizi: Haftalık grafik

MATIC'in fiyatı son birkaç hafta içinde keskin bir şekilde toparlandı ve psikolojik seviye olan 1$'a yaklaştı. 20 haftalık üstel hareketli ortalama (EMA) bu seviyenin hemen altına yerleştirildi ve mum çubuğundaki uzun fitil, ayıların ralliyi durdurmaya çalıştığını gösteriyor.

Boğalar mevcut seviyeden çok fazla vazgeçmezse, tüccarların kâr elde etmek için acele etmediğini gösterir. Bu, 1 doların üzerinde bir kırılma olasılığını artırabilir. Bu olursa, MATIC/USD paritesi %61.8 Fibonacci geri çekilme seviyesi olan 1.20$'a yükselebilir.

Bu direncin üzerinde bir kırılma ve kapanış, olası bir ralli için kapıları 1,74 dolara açabilir. Bu varsayımın aksine, fiyat düşerse ve 0,62 doların altına düşerse, paritenin birkaç gün boyunca geniş bir aralıkta konsolide olabileceğine işaret edecektir.

Poligon fiyat teknik analizi: Günlük grafik

MATIC'in fiyatındaki keskin ralli, göreceli güç endeksini ( RSI ) aşırı alım bölgesine itti ve rallinin kısa vadede aşırı ısınabileceğini düşündürdü. Parite önümüzdeki birkaç gün içinde konsolide olabilir veya küçük bir düzeltme yapabilir.

Bununla birlikte, hareketli ortalamalar, düşüş eğiliminin sona erebileceğini gösteren bir yükseliş geçişini tamamladı.

Ayılar, fiyatı 0,75 dolardan kırılma seviyesine indirmeye çalışacak. Bu, göz önünde bulundurulması gereken önemli bir seviye, çünkü güçlü bir toparlanma, boğaların 0,75 doları desteğe çevirdiğini gösterecek.

Alıcılar daha sonra fiyatı 1 dolarda genel direncin üzerine çıkarmaya ve ralliyi sürdürmeye çalışacaklar.

Bu yükseliş görünümü, fiyat düşerse ve 20 günlük EMA'nın altına düşerse geçersiz olabilir. Böyle bir hareket, boğaların çıkışa koştuğunu düşündürür. Bu, fiyatı 50 günlük basit hareketli ortalamaya ( SMA ) çekebilir .

Çokgen: Bu hafta alım mı satım mı?
Poligon, güçlü bir destek görevi görmesi muhtemel olan 0,75 dolara düşebilir. Fiyat bu seviyeden geri dönerse, Polygon'un fiyat analizi paritenin 1 doları yeniden test edebileceğini ve ardından kuzeye doğru 1,20 dolara doğru ilerleyebileceğini gösteriyor. Aksine, 0,75 doların altında bir kırılma ve kapanış, yükseliş perspektifini zayıflatabilir.

Makalede ifade edilen görüş ve görüşler yazara aittir ve alım satım tavsiyesi teşkil etmez. Ticaret ve yatırım önemli riskler içerir ve bir karara varmadan önce kendi araştırmanızı yapmalı veya mali danışmanınızla iletişime geçmelisiniz.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri