2023'de Kesinlikle Takip Etmeniz Gereken En İyi 5 Kripto Fon

2023'de Kesinlikle Takip Etmeniz Gereken En İyi 5 Kripto Fon

Serkan Çağlar Serkan Çağlar
Perşembe, 27 Ocak 2022

Kripto projeleri finansmanı hakkında en son ve güvenilir bilgiler için bir platform olan Chainbroker tarafından doğrulanan en iyi 5 kripto fonunu sizinle paylaşacaktır.

Günümüzde birçok haber sitesini ziyaret edebilir ve kesinlikle Bitcoin, Blockchain endüstrisi veya dünyadaki diğer ilgili olaylar hakkında uyarıların bir kısmına rastlayabilirsiniz.

Bazı web siteleri, insanları kripto projeleriyle tanıştırmaya odaklanırken, bazıları kripto ticareti konusunda tavsiyelerde bulunuyor.

Tüm temel bilgilerle ilgilenmeyebilirsiniz, ancak kripto fonlarına yatırım yaparak kar elde etme fikri uzun süre kafanıza takılmış olabilir.

Bu kılavuz , kripto projeleri finansmanı hakkında en son ve güvenilir bilgiler için bir platform olan Chainbroker tarafından doğrulanan en iyi 5 kripto fonunu sizinle paylaşacaktır.

Herhangi birini seçebilir, detaylı profillerini araştırabilir ve kazanmaya başlamayı da düşünebilirsiniz. Gidiyoruz!

2022'de Kripto Fonları Yatırıma Değer mi?

Blockchain endüstrisi, kar amacı gütmeyen ve hatta dünyayı değiştiren birçok vaatle aranan bir alandır. Kripto fonları, katılabileceğiniz, para kazanabileceğiniz ve geleceğimiz için “sağlıklı” dijital çözümlerin geliştirilmesine katkıda bulunabileceğiniz blok zinciri ekosisteminin bir parçasıdır. Nedir bu kripto fonları? Yararlı mı?

Kripto fonları, artan bilgi birikimine ve kripto para birimine olan ilgiye yanıt olarak ortaya çıkan bir tür yatırım aracıdır. Bu fonlar daha sonra, bitcoin'in bazı düzensiz, ancak bazen muhteşem getirilerine katılmak isteyen ancak yüksek risk veya bir kripto para birimi değişimindeki ticaret tekniği ile ilgilenmeyen yatırımcılar için erişilebilir hale getirilir. Kripto fonları, tek başına kripto para birimini yöneten fonlar veya kripto para birimlerini diğer varlıklarla yöneten fonlardır.

Gelecekte birlikte çalışabileceğiniz fon yöneticileri, düşük veya yüksek fiyatlı olduğuna inandıkları varlıkları inceler. Bundan sonra uygun uzun ve kısa pozisyonlar oluşturmaya çalışırlar. Analizleri doğruysa ve büyük bir potansiyele sahipse, piyasanın artması veya düşmesinden bağımsız olarak, kârınız ve portföyünüz fayda sağlar.

Şimdi, 2022'nin en iyi kripto fonlarını kontrol edin.

Sinaps Girişimleri

Synapse Venture Capital, erken aşamadaki girişimler ve risk sermayesi fonları konusunda uzmanlaşmış küresel bir yatırım firmasıdır. Synapse ekibi, büyük veri ve yapay zekadan (AI) yararlanan kurumsal uygulamalar geliştirmek için girişimcilerle birlikte çalışır. Karmaşık stratejik konuları kolaylıkla ele alırlar ve firmaların uygulanabilir çıkış stratejilerine doğru evrilmesine yardımcı olurlar. Bu hedeflerle birlikte otomobil, ulaşım, finans ve telekomünikasyon sektörlerine öncelik veriyorlar.

Kaydedilen yatırımlar:

  • Fon şimdiden 93 yatırım yaptı. Kasım 2021'e kadar yaklaşık 7,4 milyon dolar topladılar.

İletişim detayları:

Ağ Sermayesi

Exnetwork Capital, ademi merkeziyetçilikle ilgili teknolojiye yatırım yapan bir risk sermayesi şirketidir. Yatırım olanaklarını paylaşmak ve modern blok zinciri işletmelerinin kâr etmesine yardımcı olmak amacıyla 2018 yılında kuruldu. Ekip, hevesli ekipleri tespit etme ve ilgili tüm taraflar için katlanarak artan bir başarı düzeyine ulaşmalarına yardımcı olma yeteneği olan bir CEO olan Eric Su tarafından yönetiliyor. Ardından, kripto araştırmacısı ve deneyimli operasyon yöneticisi Dric Yao var. Arkadaş ağları, operasyona hem parasal değer hem de bilgi edinme açısından olağanüstü sonuçlar elde etmede yardımcı olur.

Kaydedilen yatırımlar:

  • Fon şimdiden 103 yatırım yaptı. Aralık 2021'e kadar yaklaşık 2,4 milyon dolar topladılar.

İletişim detayları:

HG Ventures (SERMAYE)

O zaman bir Blockchain danışmanlık işletmesi olan eski Das Kapital olan HG Ventures'ı seçebilirsiniz. Merkezi Seul, Güney Kore'dedir ve bilgilerini yeni yatırımcılarla paylaşmaya istekli endüstri liderleri tarafından yönetilmektedir. Portföyünde yer alan firmalar arasında Orygin Kuruluş, Deltafi, Unique Network ve Oxygen, Alien Words ve Cere yer almaktadır. Sektördeki ilk çıkışını yalnızca 2021'de yaptı, ancak şimdiden birçok fırsat vaat ediyor.

Kaydedilen yatırımlar:

  • Fon şimdiden 22 yatırım yaptı. Kasım 2021'e kadar yaklaşık 1,6 milyon dolar topladılar.

İletişim detayları:

Hash anahtarı Sermaye

HashKey Capital, dijital varlık ve blok zinciri ekosistemindeki kurumlara, aile ofislerine, fonlara ve profesyonel yatırımcılara finansal hizmetlerin yanı sıra yaratıcı yatırım seçenekleri ve çözümler sunan bir Asya kripto fonudur. Son teknoloji blok zinciri teknolojisine yatırım yapıyorlar ve gelişen FinTech sahnesinin önünde kalmak için dijital varlık sektöründeki en yüksek uyumluluk ve düzenleyici gereksinimlere bağlı kalmaya kararlılar. Yönetim ekibi, düzenlenmiş finansal kuruluşlarda onlarca yıllık yatırım ve ticaret uzmanlığına sahiptir.

Kaydedilen yatırımlar:

  • Fon şimdiden 23 yatırım yaptı. Kasım 2021'e kadar yaklaşık 5,8 milyon dolar topladılar.

İletişim detayları:

Genblock Sermayesi

Genblock Capital, meta veri tabanı ile birlikte merkezi olmayan finansa odaklanan bir kripto para birimi ve blok zinciri yatırım firmasıdır. Görevleri, likidite önyüklemesi, token ekonomisi, pazar geliştirme, pazarlama ve uzman ilişkileri konularında yardım sağlamaktır. OX, Bancor, Kyber Network, Filecoin, Zilliqa ve Synthetix, mevcut portföyün varlıkları arasındadır. Veya sayısız ek projeler hakkında daha fazla bilgi edinmek için portföylerini resmi web sitelerinde inceleyebilirsiniz.

Kaydedilen yatırımlar:

  • Fon şimdiden 52 yatırım yaptı. Aralık 2021'e kadar yaklaşık 4,4 milyon dolar topladılar.

İletişim detayları:

Bunları ve diğer kripto fonlarını analiz etmek için neden Chainbroker.io kullanmalısınız? Örneğin ChainBroker, bitcoin girişimleri için hem özel hem de kamu yatırımlarını kaydeder. Tohum, özel, stratejik ve IDO/IEO bağış toplama turlarına ilişkin en son veriler vurgulanır. İkincisi, fonları ve ilgili projeleri göstermek için sıradan olmayan bir yaklaşım bulabileceğiniz, kullanımı kolay çevrimiçi alanlar sağlarlar. Gereksiz bilgi veya sahte veri yoktur. Burada daha fazla bilgi görün.

Bonus

Özetleyelim! Yukarıda belirtildiği gibi, blockchain endüstrisi oldukça umut vericidir. Kesinlikle kendi avantajları ve dezavantajları vardır. Mantıklı olarak, paranızı kaybedebileceğiniz ve yatırımlarla hayal kırıklığına uğrayabileceğiniz birçok risk taşır. Ancak Chainbroker gibi danışmanlık platformlarının tek amacı, sizi geleceğe bakış açılarında güven uyandıran LEGIT ve güvenilir kripto fonlarını tanıtmaktır. Bu nedenle, yukarıdakilerden herhangi bir fon seçebilir veya Chainbroker resmi web sitesinde diğer fırsatları araştırabilirsiniz. Yol için bir ipucu – kendi başınıza ilgilenmediğiniz bir şeye asla yatırım yapmayın.

Yorumlar

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Son Dakika Haberleri